V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mr.K
    replied
    Care Logan nou? Ca si Ph 2 e vechi de-acum.
    Oricum, nu poti numi NOU un facelift usurel.

Leave a comment:

• B-47-KisSMe
    replied
    prefer loganul 2005 (ca al meu) la exterior...dar trebuie sa recunosc ca ultimul este mult mai frumos la interior..cred ca o combinatie intre exterior 2005-2008 si interior la ultimul ar iesi loganul perfect

Leave a comment:

• MITZULACHE
    replied
    As da Loganul meu din 2005 pe unul nou ca sa scap de rugina. Cel putin pentru o vreme...

Leave a comment:

• alexgame
    replied
    Era pentru ca am vazut ca a disparut prestige de la configurator.Acum cine vrea jante si geamuri spate cumpara laureat + pack look

Leave a comment:

• Shakar
    replied
    In niciun caz nu as face asta. Ar merita daca ar exista imbunatatiri din punct de vedere tehnic dar difera doar design-ul care nu ma convinge in totalitate. Inainte am avut un Laureat 1.4 din 2005 pe care l-am vandut si mi-am luat Prestige PH1 din 2008. Imbunatarirea a fost vizibila, motor net superior, mai multe dotari, interior mai frumos, mic facelift la exterior, frane mai bune, mai multe dotari de siguranta etc. In schimb PH2 Prestige nu prea aduce nimic in plus, eventual in minus. Singurul lucru care chiar imi place la PH2 este interiorul de Prestige, face toti banii, probabil cei care spun ca e mai urat ca ala de Laureat sau ca nu merita banii in plus simt gustul acru al strugurilor ).

Leave a comment:

• jelly
    replied
    Nu as face niciodata greseala asta ca imi vand Dacia si sa-mi iau tot Dacie, daca as avea bani si a sosit ziua schimbarii cu siguranta as lua alta marca, daca nu raman cu asta in continuare pana ajunge la programul rabla ca decat sa o vand pe 2500 de euro mai bine o tin.

Leave a comment:

• iunian21
    replied
    Cu siguranta schimbul pe care-l l-as face e sa trec de la berlina la break. Toata viata mi-am dorit o masina break. In prezent am PH2 berlina, model preferance de care sunt incantat. Numai bine.

Leave a comment:

• maryus_laudat
    replied
    Asa este nici eu nu as da LOGANU meu din 2006.
    Si am 31500(cam asa).
    Masina e tipla.
    Doar ca a avut cateva mici ciocniri.( un far, o aripa, o bara si zgarieturi de colo colo.)

Leave a comment:

• ionel89
    replied
    Originally posted by leutzul View Post
    Nu mi-as da PH1-ul pe un ph2, pentru ca am motor 1,4 si eu cred ca este mai bun decat 1,2
    Eu am ph2 cu motor 1,4(ph2 s-a fabricat c-am 2,5 ani cu motor de 1.4) si sunt foarte multumit de ea peste 1 luna face 3 ani si pana acum nu am avut probleme cu ea.

Leave a comment:

• leutzul
    replied
    Nu mi-as da PH1-ul pe un ph2, pentru ca am motor 1,4 si eu cred ca este mai bun decat 1,2

Leave a comment:

• dorinionel
    replied
    Cred ca aia cam au dreptate ), no offence, but this is the reality.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Habar n-aveti sa mergeti cu o masina daca va cad Ph2-urile. Sunt unii "soferi" care spun ca Loganul e cea mai proasta masina (indiferent de Ph-uri), a lui taicamiu Ph2 dci 85 are aproape 110.000 km. si e ca noua, nu s-a plans de nimic, doar consumabile.

Leave a comment:

• dorinionel
    replied
    au scos bara stablizatoare de tot, sau e disponibila doar pe modele mai dotate ?

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    S-au remediat micile defecte, au scos 2 surse de lumina din bord de a ajuns sa aiba umbre, au scos bara stabilizatoare.... mai degraba l-as vopsi si insonoriza pe asta vechi, ca briz bizurile astuia nou au fost platite cu varf si indesat prin economiile care nu se vad.

Leave a comment:

• EUGEN2008
    replied
    e clar ca PH2 e o imbunatatire a lui PH1 , un aspect mai placut la interior - exterior , s-au mai remediat si din micile defecte ale primului model asa ca da! eu l-as schimba! (daca as avea diferenta de bani )

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google