V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• chefu robert
    replied
    eu las schimba dar din aceasta afacere nu as castiga decat cativa cai putere in plus si ar fi mai bun in depasiri,,,din cate am observat are 112 kg in plus p2 si nu stiu ce avantaje as putea avea in afara ca as avea o alta masina,,,

Leave a comment:

• d1oru
    replied
    Logan e cea mai frumoasa masina

Logan e cea mai frumoasa masina. Cel mai bun design facut vreodata de dacia. Logan 1.6 laureate, gri metalizat, jante aluminiu, superb.

Leave a comment:

• Bleizer
    replied
    da, acum si fara discutii

Leave a comment:

• bossake
    replied
    Adica asa?:P
    Totusi per total ph2 e MULT mai dragut decat ph1. Atat interior cat si exterior. Dar avand in vedere ca din punct de vedere tehnic diferente nu sunt, atunci intr-adevar nu merita sa faci schimbul.
    Attached Files

Leave a comment:

• CMD
    replied
    Imi place PH2 dar parca tot PH1 ramane baza de care imi place mai mult.Adevarat ca interiorul la ph2 e mai frumos dar daca te misti putin iti schimbi fetele usilor si pui de prestige si pui si manerele alea gata l-ai facut super.Foarte mult imi place combinatia de bara spate de ph2 pe un ph1 arata super.

Leave a comment:

• ion_R5
    replied
    Imi place mai mult ph2, dar as pastra pe ea farurile de la ph1 (imi plac mai mult farurile de ph1 decat cele de pe ph2, care mi se par prea de jucarie/briz-briz)

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Aspectele estetice ma lasa rece la ph2. L-as schimba cu un alt Logan care ar avea o evolutie tehnica. Nu doar alte faruri si alte fete la usi. Sau inele de alta nuanta la aeroare. Nu mai zic de cromul ala de pe portbagaj care ii da un aer de tiganeala.
    Nu imi cumpar aceeasi masina tehnic, fardata un pic altfel.

Leave a comment:

• grutzz
    replied
    intr-un cuvant,modelu nou de logan ,are un exterior si interior,mai frumos decat,cel vechi,si eu l-as da pe al meu pe modelul asta,ph2 are alta forma,alta dunga din spate pana in fata,are un estetic fff finut..

Leave a comment:

• CMD
    replied
    Sincer s-a fiu mi-as da loganul de acum pentru modelul mai nou.Imi place ca au bagat stopurile de ceata pe bara spate, imi place cum e centrat radiatorul fix pe centru si mi se pare mai mare decat la modelul vechi, si imi place cum sunt imbinarile intre bara fata si caroserie si imibinarile dintre far si bara nu mai sunt acele spatii specifice modelui vechi.

Leave a comment:

• lungan
    replied
    Unul din lucrurile bune ale loganului erau farurile...acuma le-au stricat si p'astea

Leave a comment:

• CSH
    replied
    PH2- are cateva mari plusuri ). SPATELE arata mult mai bine, iar interiorul arata iarasi mai bine, cel putin fetele de usi. Blocurile optice fata sunt mult mai frumoase. :P

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    care se poate monta ulterior

Leave a comment:

• zzsako
    replied
    as schimba in orice clipa ph1 cu ph2. am logan ph1 si ph2 si ph2 este mult mai bine finisat. Singurul lucru care nu imi place este lipsa barii stabilizatoare

Leave a comment:

• dorinionel
    replied
    Mie mi se pare ca ii mai frumos ph1 decat ph2,interiorul lui ph2 sa zicem ca ii mai stilat,dar la exterior imi place mai mult ph1 ...
    Nu l-as schimba cu un ph2...

Leave a comment:

• alexgame
    replied
    Pe ph2 nu l-as schimba astept sa vad cum o sa arate urmatorul.
    Apropo stie cineva , a fost prezentat pe undeva?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google