V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?
Collapse
X
-
nu as schimba loganul meu cu noul logan sau cu sandero...ca sunt multumit de el..iar pt niste fete de usi si alte forme nu prea merita..cand il voi schimba voi luat alta marca...
-
Strict vorbind de modele: DA, l-as schimba pentru noul interior mai placut si anumite nuante de culori care sunt foarte reusite. In mai sau iunie voi face rodajul unui Sandero 1.4 prin Dobrogea....voi reveni atunci cu impresii
Leave a comment:
-
nu l-as schimba.e bun asa rau cum e al meu.l-as schimba cu alta marca poate.
Leave a comment:
-
Sincer loganul meu nu l-asi schimba cu cel nou doar un singur lucru a-si lua de pe cel nou fetele de usi care imi plac la nebunie cum arata .
Leave a comment:
-
eu am logan din 2006 am spre 25000 km cu el si...totul e super..Nu las chimba ptr nimic in lume cu cel nou...nu stiu daca mai este calitatea de acu 3 ani...ma refer la componente...
si sincer din noul logan imi plac doar felele de usi...in rest..raman la al meu
Leave a comment:
-
spatele cel nou imi place cel mai mult...
la interior...imi plac fetele de usi, plus ca au si maner mult mai bine definit.
in fata insa...nu prea imi place calandrul, cred ca se putea mai bine.
ca sa raspund la tema...sunt multumit de kiss-ul actual, nu l-as schimba cu ph2.
Leave a comment:
-
eu unu nu mi.as schimba cu unul facelift....intradevar la interior surclaseaza ph1 dar nu ma bucura...
Leave a comment:
-
Mi se pare ciudat sa vrem toate optiunile posibile, in acelasi pret.
Sau nu-mi spune ca ai da peste 12 000 pe acestea, tinand cont ca exista alternative mult mai bune la banii astia.
Dacia nu va implementa in curand aceste optiuni. De ce? Simplu, sunt deja prezente pe alte masini Renault.
Dar deja suntem off-topic demult.
Sa revenim la topic.
Multumesc.
Leave a comment:
-
Aderenta in a doua eu am rupt-o si cu Dacia asa ca nu-l mai jigni de pomana.
Iar scut la motor Loganul il are standard spre deosebire de alte marci.
Ideea e ca ceea ce vrei tu ar creste pretul prea mult pentru a mai fi accesibil. Si cum s-a mai spus esti dispus sa dai niste bani in plus pentru dotari in plus poti opta pentru alta marca. Dar se vrea si pret mic si dotari de Mercedes ceea ce este imposibil( si cu sufletu-n rai si cu.....).
Leave a comment:
-
Cine a condus 16v stie la ce ma refer... Cei cu 1.4 (Cezar) este mai greu... Dar pentru tine, Cezar, fac o concesie... Ai reusit cu al tau 1.4 sau rupi aderenta la treapta a doua in mers??? Si ce ti se pare asa ciudat ca un logan sa aiba cele mentionate de mine... Aaaaa, stai, uitasem, tie ti se pare ciudat pana si sa ai geamurile pe spate electrice... Si sa nu mai spun de protectie motor etc...
ps-> eu incercam o discutie inteligenta si inteligibilia, dar, de cand cu Dacii si Romanii...
Leave a comment:
-
Iar daca va avea ESP, asr, clima va fi prea scump pt o Dacie? Corect?
Cati dintre voi ati da peste 12 000 euro pe un Logan cu esp, asr, clima? Motorul ramanand acelasi?
Ar fi bine un motor de 2.0 benzina, cu esp, clima, asr, etc, consum redus, si toate astea la 10 000, nu?
Vrei ESP , si alte lucruri, dar tot odata sa ramai in gradina Renault? Opteaza pt Megane
, si le ai pe toate.
Leave a comment:
-
Nu l-as schimba doar pentru aspect... Sa speram ca odata cu trecerea timpului vor intra si cu esp, asr, discuri pe spate, clima si poate atunci schimbare, pana atunci logan = logan
Leave a comment:

Leave a comment: