V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• usurelu_okok
    replied
    Eu nu l-as schimba.Nu vad nici un motiv. Eu merg pe preincipiul ca daca tot schimbi o masina macar sa o schimbi cu una mai buna.

Leave a comment:

• Scit
    replied
    In vechiul Logan am mers doar ca pasager. In august am luat noul logan si chiar imi place.

Leave a comment:

• ste(fan)logan
    replied
    Si eu ma gandeam sa il dau pe al meu acum si sa imi iau doua loganuri noi. Cand mai ai nevoie de locuri in masina e mai bine sa iei doua masini decat sa iei unul MCV cu 7 locuri.
    Am un Laureate 1.6(54000 km). Si mi-as lua tot de la Laureate 1.6 in sus. Ma mai gandesc.

Leave a comment:

• margelatu
    replied
    L-as schimba da tot cu prestige 1,6 16v dar nu acu ca abia am 9900 km cu el.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Imi place bordul la noul Logan si fatele de usi
    Normal ca l-as schimba daca n-ar trebui sa dau nimic in plus ))))

Mi-as pastra vechea sigla, desfacatoru asta de bere ma enerveaza.

Leave a comment:

• dobrinyanu
    replied
    !!!!

Fratilor, despre ce vb noi aici? Eu un daca as schimbal loganul meu l-as sichimba cu S60 de la volvo, pe bune sunt multumit de loganul meu am facut cu el 100000km intr-un an dar alt logan nu mai mi-as lua. Mai au multe de facut la el si pana nu-l pune la punct nici nu ma gandesc sa mai imi iau logan.

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    La noul face lift logan nu imi place DELOC fata...In schimb spatele si interiorul imi place mult...Deci nu, nu l-as schimba :P decat sa imi dea alta grila )

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    "si ideea este ca e aceeasi Marie cu alta palarie"
    Pai facelift nu inseamna chiar schimbarea palariei pentru Maria?

Leave a comment:

• huzzy1981
    replied
    Azi am vazut prima data un logan face lift mai bine (prima data am vazut la Pitesti prin aprilie dar nu am avut timp sa il analizez foarte bine) si ideea este ca e aceeasi Marie cu alta palarie. Din lateral e acelasi logan, doar privit din fata si din spate vezi modificarile. Bineinteles, si la interior. Am zis la inceputul thread-ului ca l-as schimba; si imi mentin parerea, l-as schimba doar daca l-as vinde pe acesta actual cu un pret cu care sa il achit, si sa imi cumpar acelasi logan, face lift, cu aceeasi rata, ceea ce nu se poate! Apoi, am 13.000 si ceva de km cu el, consum bun, nu probleme (inca, sper nici sa nu apara), deci nu are rost pasul acesta...
    Last edited by huzzy1981; 29 July 2008, 21:16.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Acolo clar, e chestie de gusturi.

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    La butonul de la portbagaj m-am referit.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    In legatura cu achizitionarea masinii sau cu butonul de portbagaj? Daca e in legatura cu masina, iti spun ca acolo nu conteaza gusturile, ci tehnica, dotarile si confortul.

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Vad ca parerile sunt impartite deci si asta e tot o chestie de gusturi.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Nu e incomod deloc. Totul s-a facut pentru estetica, iar acum arata mai bine decat butonul cel vechi.

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Modelul nou nu mai are bucatica aceea de plastic de sub buton pe care o agati cu degetul ca sa ridici capota. Cat este de incomod nu stiu ca nu am deschis portbagaje de facelift-ate .

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google