V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• D-FENS
    replied
    Originally posted by andrrei_ro View Post
    D-fens eu nu am zis de sh`uri...Nu mi`as lua in veci sh...Am zis daca dau dacia logan imi iau alta marca (tot noua) nu alt logan...Dar ma rog fiecare cu parerile lui.
    sper ca nu am deranjat pe nimeni uc parerea mea
    Pe mine nu mai suparat deloc.Stiu ca n-ai pomenit de sh-uri,am zis asa,preventiv.Mi-am vandut Logan-ul pt ca nu aveam ac.Inainte il consideram un moft,mai ales la Dacia.Anul trecut am luat-o in freza rau de tot,niciodata n-am simtit lipsa ac-ului mai mult.Si daca tot fac efortul asta,pt mine e un efort,am zis sa-mi iau si cu 16v.Am avut un Preferance 1.6.
    Cred ca cel mai nimerit este sa vinzi Logan dupa vreo 5-6 ani,in functie si de km,bineinteles.Eu l-am dat dupa 2 ani si 5 luni si am pierdut ceva bani,dar asta este,mergem inainte...Din greseli se-nvata.

Leave a comment:

• Rick
    replied
    Eu nu-mi aduc aminte să se fi vorbit la ph1 de afu, lasând la o parte afu-ul asta, care va exista nu doar se va vorbi,alt plus faţă de precedentul este preţul pentru varianta de top,cel puţin pentru aia care cumpără cu banu' jos...

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Rick: AFU se lauda dacia si la lansarea logan ph1 ca e incorporat in abs8.0. Chiar te ajuta daca ti se aprind avariile cand franezi tare? pt ca AFU ala intervine cateva sutimi de secunda, cand tu apesi brusc pedala de frana, pana in momentul cand intra ABS-ul. Dupa care, ABS-ul "preia comanda" si da ritmul de franare...AFU declanseaza franarea maxima inainte sa ajunga pedala la fund, daca o apesi suficient de repede. Odata intrat abs, el dicteaza cum franeaza rotile, afu "sare" din schema. Castigi deci vreo cativa cm pana la 1m ca distanta de franare (asta la viteze mari, unde 1m e parcurs aproape instant). Dar ma gandesc ca nu folosesti tot timpul franele ca sa faci uz de abs si afu sau !?
    si in rest, ce are in plus ph2 ?

Leave a comment:

• andrrei_ro
    replied
    D-fens eu nu am zis de sh`uri...Nu mi`as lua in veci sh...Am zis daca dau dacia logan imi iau alta marca (tot noua) nu alt logan...Dar ma rog fiecare cu parerile lui.
    sper ca nu am deranjat pe nimeni uc parerea mea

Leave a comment:

• Ionut
    replied
    Si eu l-as schimba...Imi place tot ce e nou

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Da normal.Chiar maine l-as schimba daca s-ar putea!!!!

Leave a comment:

• huzzy1981
    replied
    Da, chiar m-am interesat, insa din pacate, cu aceeasi rata pe luna cu care acum am dci laureat de 9900 de euro, as reusi sa cumpar doar un preference 1.4 de vreo 7200 datorita cursului valutar, a cresterii dobanzii, deci....

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Nu mi-as schimba loganelu cu asta nou sincer. L-as schimba eventual cu un Sandero ( motorizarea care va fi 133 CP ) ori cu noul logan de 133 CP dar deocamdata ma simt bine si in golanelu asta. Sa auzim numai de bine baieti

Leave a comment:

• Rick
    replied
    Afu pe ce parte e?

nu mai da "quote" la ultimul post...
    Last edited by Seba; 9 July 2008, 12:35.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Nu. Pt ca nu merita pt niste plastice sa pierzi o gramada de bani. Nu stiu daca pt toti care-au postat, dar 1000 de euro sunt o suma considerabila pt multi. Si cum zicea si andrei, nimic nou pe partea tehnica a masinii...

Leave a comment:

• Rick
    replied
    Înainte de a ne gândi la schimbare trebuie să vedem cu ce vine în plus faţă de ph1:în afară de faruri, stopuri, bagheta cromata,pe partea tehnică ar fi afu-ul,pe partea estetică interiorul e mai placut(la care se mai adaugă volanu' ăla reglabil).Per total se merită schimbat numai în cazul în care ai de la 30000 în sus,iar singura versiune care-şi merită e 1.6 16v prestige+ airbaguri laterale(10 mii),care nu e disponibilă ''momentan''(aici şi+au dat cu firma-n cap)

Leave a comment:

• apliliecii
    replied
    Hop şi eu: - aş schmba loganul meu numai pe modelul care va apărea probabil în 2009 (acela SUV) şi da, aş schimba o Dacie cu o altă Dacie din cauza raportului preţ-costuri piese şi întreţinere. Dacă aş avea bani mi-aş lua un Q7, dar.... N-am. În concluzie, până la varianta de Logan menţionată mai sus, nu mi-aş schimba maşina cu niciun alt model Dacia

Leave a comment:

• FLORIN77
    replied
    Probabil l-as schimba . Nu stiu . Astept sa-l vad in realitate si vedem . Dar inca nu il schimb , nu are rost are 14000 km intr-un an si 8 luni . Blackufo are dreptate ( despre modificari ) cu amendamentul ca un facelift nu va aparea mai devreme de 1.5 -2 ani . Si atunci nu o mai schimbi in veci pt ca va aparea ceva modificat ? Nu cred .

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Daca e sa respectam titlul ad literam:" v-ati schimba vechiul logan pe noul logan?" raspunsul este da. Daca masina e mai veche si cu ceva km la bord. Dar asa cu doar 3000 km si o luna vechime, nu stiu cat de avantajos este pt proprietar.
    Nici pt mine nu e avantajos inca, caci am 24000 si 1 an jumatate. Dar pe la 50000-60000 m-ar bate gandul. NU inainte.

Leave a comment:

• D-FENS
    replied
    Eu nu mai pot,pt ca ma culca nevasta in masina daca mai zic si de Logan de 133cp.Raman la Prestige 16v Ph2.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google