V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?
Collapse
X
-
Daca nu as fi atat de atasat de Loganelul meu,cred ca as face pasul asta.Mai in gluma,mai in serios,ma bate gandul sa mi-l tunez exact ca noul logan...
-
Eu n-am destule parale...Dar un amic de-al meu care are un Prestige 16v l-a pus in vanzare, ca sa isi ia noul model. Cica e mai aratos.
Leave a comment:
-
Guest repliedAm 55 .000 km si sincer....Am pus suflet in calatoriile facute cu masina actuala...As mai astepta poate in 2009-2010 scot astia alt model logan
..
Leave a comment:
-
Se pierd bani la un Logan sub 4-5 ani,depinde si de kilometraj sau optionale.
Leave a comment:
-
Daca ar fi avut cel putin 2-3 ani si cel putin 50.000km masina mea, m-as fi gandit serios la loganul cu face-lift. Insa masina mea nu are nici macar 1 an,ar fi prea mare pierderea
.
Facand abstractie de cazul meu, nu cred ca poate spune nimeni cu exactitate daca se merita sau nu. Ce imi place cel mai mult la loganul nou este faptul ca are fetzele de usi ceva mai serioase, si nu doar plastic din asta urat cum e pe logan. Cam asta ar fi singurul plus din pct meu de vedere. Aaa ar mai fi si ABS-ul 8.1 + AFU. In rest la partea de design nu pot spune ca ma incanta prea mult. E cam in aceeasi nota cu asta vechi.
Leave a comment:
-
Eu unu nu mi-as da kissu vechi de doar 3 luni pe loganu asta nou.Nu are rost , cu ce ma incalzeste ca are un pic funduletzul schimbat si "buzele" putin facute? As pierde niste bani aiurea.Acum , fiecare cu damblalele lui
Leave a comment:
-
Eu mi-as cumpara. Dar deocamdata nu prea mai am bani.Eu am un Preference din 2005 luna mai.Mai tin putin si il vand numai nu stiu cat sa cer pe ea?Daca aveam Aer conditionat nu vandeam.
Leave a comment:
-
1,6 16 v nu e cea mai scumpa. 1,5 dci 85 de CP este mai scumpa
.
Leave a comment:
-
Normal ca o sa imi iau versiunea superioara.
Probabil va fi cea mai scumpa. 1,6 16V, AC si tot ce se poate pentru siguranta.
Leave a comment:
-
Si eu vreau sa-mi schimb masina dar situatia mea nu este ca la tine, la tine consider ca nu merita decit daca iei o versiune superioara de dotare, adica prestige.Eu am preferance si vreau laureate in cazul asta se merita, daca aveam aer conditinat, nu renuntam la aceasta masina.
Leave a comment:
-
Sper sa reusesc si eu sa il vand!
Daca nu o sa il dau buyback si tot o sa imi iau altul!
Leave a comment:

Leave a comment: