Desi tocmai am achizitionat un PH2, daca as fi avut unul PH1 l-as schimba, sincer imi place mult mai mult cum arata, caci in rest este la fel. Poate au scos cate ceva de pe ambiance si preferance, dar au pus totusi ABS in standard. Pe de alta parte, eu am Laureate 1.6 16V din martie 2009 si are bara antiruliu, are discuri ventilate, are deschidere electrica portbagaj, capitonaj compartiment motor etc. si tot ce se mai spunea pe aici ca s-a scos de pe vechiul Logan.
Totusi, daca nu ar fi existat PH2, as fi cumparat un PH1 fara retinere, mi-a placut de la inceput Loganul. Noroc!
V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?
Collapse
X
-
Cred ca intrebarea primului post de pe acest topic ar fi daca v-ati schimba loganul vostru cu Phase2 cu aceeasi motorizare si aceeasi echipare ca cel actual care il aveti in posesie.Atunci s-ar evidentia numai schimbarile de "look" al Phase2.Eu unul nu l-as schimba.Doar pentru faptul ca dealungul timpului am mai imbunatatit cate ceva la masina si nu cred ca as vrea sa oo iau de la capat cu altul.Nu prea ma incanta ideea de a trece printr-o vanzare-cumparare doar pentru o paleta de culori mai pe gustul meu si niste forme diferite.Daca ar fi sa il schimb cu unul mai echipat atunci da daca ar merita schimbarea d.p.d.v. financiar.
Leave a comment:
-
eu lam schimbat deja
1 aveam un preferance
2 vroiam un motor mai puternic
3 mia placut mai mult cum arata mai ales la interior
4 nu mia placut interiorul la prestige mult prea deschisa tapiteria care este una singura indiferent ca culoare alegi sa vezi o masina rosie si interiorul bej deschis arata jalnic parerea mea gusturile dar nu se discuta
Leave a comment:
-
Eu as schimba Loganul ph1 cu altul nou dupa ce -l termin de achitat pa asta ,in 2014,cu ceva mai multi caluti.Sanatate sa fie pana atunci, cat despre model ce sa spun?nu pot vedea in viitor ce va mai iesi pe piata.
Leave a comment:
-
Nici eu nu l-as schimba cu ph2 dupa cate am vazut ca au scos piese / accesorii de pe varianta noua, ma bucur pe zi ce trece mai mult de alegerea facuta, plus ca n-am avut probleme cu masina pana acum. Imi place la ph2 spatele si grila.
Leave a comment:
-
nici eu nu asi schimba loganul meu cu unul nou eu asi schimba doar fetele de usi
Leave a comment:
-
L-as schimba doar daca ar fi prea obosit actualul si ar incepe sa ma rupa la buzunar intretinerea. Nu va inteleg pe cei care ziceti ca l-ati schimba. Ati vazut ce preturi ffff mici are loganul la sh? Daca masina e buna si nu aveti cel putin 100.000km cu ea nu prea vad rostul sa il schimbati. Strict din punct de vedere financiar e o afacere foarte proasta
.
Leave a comment:
-
Eu nu l-as schimba din motive pur pragmatice:
1. actualul are doar 7000 de km;
2. as pierde foarte mult la pret (si piata sh a intrat in criza);
3. si cu cea noua as face acelasi lucru : as cara.
Dar si din motive sentimentale: ca sa il cumparam pe actualul am renuntat la un Laureat plus 1.4 impecabilsi imbunatatit cat de cat ... Avea 33.000 de km dar chiar ne atasaseram toata familia de ea. Desi sunt o fire destul de pragmatica trebuie sa recunosc ca nu e usor sa perzi 2500 de euro la o masina pe care n-ai folosit-o decat doi ani si pe care ti-ao mai iau si toti samsarii la puricat si incep sa-i arate defectele cand tu stii ca i-ai pus numai super benzina, ca i-ai facut tratamente cu ceara la caroserie in fiecare iarna si te-ai dus cu ea in service pentru fiecare zgaraietura.
Insa admit ca la nivel estetic modificarile de pe noul Logan sunt chiar importante iar aspectul interior si exterior este mult schimbat in bine ...Last edited by sambo; 2 March 2009, 20:33.
Leave a comment:
-
L-as schimba cu un MCV 1,5 dci, 85 caluti, pentru puterea si cuplul mai mare si nu neaparat pentru interiorul restilizat.
Leave a comment:
-
Eu l-as schimba cu unul 1.5 dci 85 cp. Nu prea imi place noua parte din fata a masinii, dar spatele e dragut. Mai mult l-as schimba pentru motor, decat pt. celelaalte aspecte.
Leave a comment:
-
NU. Nu as schimba Loganul meu cu unul nou. Imi place mult interiorul la prestige-ul nou, dar pentru atat nu l-as schimba
Leave a comment:
-
DA!l-as schimba,chiar daca asta se preteaza mai mult la tuning,comfortul oferit de acel interir si aspectul lui mai cald m-a facut sa-mi doresc unu...mai ales prestige asta nou....e bomba!!dar avand in vedere anumite situatii pe care le am voi ramane la acesta!e ok si el!
Leave a comment:

1.6 benzina Full Option
Leave a comment: