V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?
Collapse
X
-
Da, l-as schimba pentru ca mie imi plac formele mai rotunde de la asta nou. L-as schimba dar numai cu acelasi motor sau mai mare.
-
Nu e chiar asa,simplifici prea mult.Nu e vorba ca dai Dacie si iei tot Dacie,excludem fitzosii.Daca ai o motorizare mai slaba sau optionale estetice si tehnice mai putine,eu zic ca se merita schimbarea.Vorbim aici doar de masini noi,fara sh-uri.Originally posted by andrrei_ro View PostEu unu n`as da un logan pe alt logan...Adica dau dacia sa`mi iau tot o dacie? Daca il dau imi iau al`ceva da` nu tot logan...Doar pt alt bord si fete de usi? Sa fim seriosiLast edited by D-FENS; 8 July 2008, 23:45.
Leave a comment:
-
Eu unu n`as da un logan pe alt logan...Adica dau dacia sa`mi iau tot o dacie? Daca il dau imi iau al`ceva da` nu tot logan...Doar pt alt bord si fete de usi? Sa fim seriosi
Leave a comment:
-
@danielt: Daca tot vrei sa treci la Ph2, de ce nu te "intinzi" la motorizarea de 85 cai? Macar sa faci un upgrade in adevaratul sens al cuvantului.
Te-as indemna si la un 16 v, dar esti amator de diesel.
Leave a comment:
-
E putin exagerat, recunosc, dar asta a fost impresia mea la vederea minunatului ornament.
Leave a comment:
-
De acord cu tine,nu prea era nevoie de chestia aia cromata sau macar sa fi fost mai ingusta.Dar "execrabil" cred ca e cam exagerat,fara suparare.
Leave a comment:
-
@D-FENS: Problema e ca eu comparand spatele Loganului Ph1 cu Ph2 cu bandou cromat, il declar castigator pe primul. E strict parerea mea, care o spun vazandu-l in realitate.
Leave a comment:

Leave a comment: