V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• parpanel
    replied
    Eu astept sa apara faza 121323232 si poate atunci il schimb . Deocamdata e foarte bun pentru mine.

Leave a comment:

• vasile78
    replied
    Nimeni nu ar da PH1 pe PH2 dar ia spuneti-mi mie un Laureate 1.6 PH1 simplu, cu scaun sofer reglabil pe inaltime si reglaj lombar, volan reglabil, bord (cadrane albe) stok de prestige, interiorul dupa care salivati toti (nu numai panourile pe care le vreti toti, ci si bordul si consola mai practica). Eu am si bara antiruliu, deci nu pot sa-mi doresc PH1 pentru ca este deja "banal" aspectul unui PH1, voi normal ca nu vreti, pentru ca aveti varianta veche pe care "vreti nu vreti" o pastrati pana o va sa permiteti o noua varianta de Dacia! Dupa ideile voastre, daca aparea Ph2 primul in loc de Ph1, nu va mai luati nici unul Logan!

Leave a comment:

• vily pisica
    replied
    Da cu 1.6 -16v

Leave a comment:

• bagheera
    replied
    Eu l-as schimba cu unul identic ca al meu dar cu cateva dotari in plus ...scaune incalzite, volan reglabil, bancheta spate (spatarul) sa fie dotat cu cotiera, discuri spate ... etc. ;)

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Originally posted by PCH View Post
    Categoric nu as schimba Loganul meu cu faceliftul asta...nu imi place partea din fata,m.i se pare mai "rau" primul model,spatele e dragut,dar tot LOGAN este si nu as schimba masina mea,pe care o cunosc,cu un alt Logan.
    Si cand colo, saraca masina modeste de familie, nu e nici pe departe de a fi "rea".
    Unde vezi tu trasaturi agresive in masina asta, ca eu o privesc din toate unghiurile, iar daca ar fi sa fac o comparatie cu un animal, nu imi vine in cap decat unul: o mioara blajina.
    Sau poate o fi vreun lup?

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    eu astept suv-ul de la dacia,dar pentru ph2 ma mai repet nu merita,poate eu stiu viitorul model de logan,dar ph2 hai sa fim seriosi macar o grila mistoaca merita si el .

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Categoric nu as schimba Loganul meu cu faceliftul asta...nu imi place partea din fata,m.i se pare mai "rau" primul model,spatele e dragut,dar tot LOGAN este si nu as schimba masina mea,pe care o cunosc,cu un alt Logan.

Leave a comment:

• WeeD
    replied
    inainte sa imi faca problema imi doream noul logan..acum insa imi doresc alta masina
    Last edited by WeeD; 6 May 2009, 21:57.

Leave a comment:

• B-08-ZIA
    replied
    ) cand imbatraneste actuala masina...poate doar pe Sandero,arata mai cizelat,gen clio...m-ai comun orasului ..insa nu se stie daca va mai exista pe linia de productie Sandero.

Leave a comment:

• MihaitzaMCV
    replied
    L-as schimba . daca nu as fi asa sentimentalist .. dar oricum .. e foarte reusit modelul asta nou

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Nu, nu as da, ma bucur in continuare de Loganul meu de care sunt foarte multumit, fara alte ascunzisuri...

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Eu as da blonda pe un Prestige Ph2 negru sau galben (daca ar fi dupa mine) 1.6 16v si ca totul sa fie perfect sa aiba si GPL (daca ar fi de fabrica dupa mine) ca sa nu le placa unora ca scrie GPL sac sac (evident pentru a nu fi taxi ci masina normala).

Leave a comment:

• cla 26
    replied
    da l-as schimba in primul rand pt interiorum mult mai dragut la ph2 dar pacat ca e tot din plastic din ala care se zgarie si cand bate vantul.mi-as lua mcv-ul de 85 cp plus cip e perfect

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Eu unul asi schimba numai panaurile de la usile interioare in rest nimica ca nu imi place !

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    eu unul nu las schimba cu faza a doua asta pentru ca nu imi place grila din fata pacat de faruri,spatele e beton,si as schimba ve chiul cu alt model daca ar fii dar nu cu faza a doua ai nu inseamna o schimbare.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google