Am luat acum un an un logan nou 1.4 Gpl din fab si acuma am 40.000 km si am ajuns la concluzia ca este:
1.Cea mai non-economica masina pe care am avuto (tinind cont de clasa)
2.Cea mai prost conceputa din punct de vedere al caroseriei si al stabilitatii
3.O tabla f proasta si foarte subtire,SUPRAEVALUATA la pret
4.Piesele sunt de o calitate si rezistenta egala cu ZERO
5.Compu de bord ii un complet idiot (pm daca vreti sa stiti dc)
6.Reviziile MULT prea scumpe pt clasa ei inexistenta
7.La garantie cand te duci esti tratat ca la sectie (nu stiu cati ati mers la alte reprezentante cu alte masini sa vedeti cum sunteti tratati)
Sincer ma asteptam sa fie o masina buna dar nu o fost
,am avut multe masini unele vechi ca ex un Audi 100 cc din 86 cu 175.K pe bord cu majoritatea pieselor originale si ii dadeam intr-o zi mai multa forja cat si-o luat asta in 2-3 luni si intaplator nu o avut absolut nimic pana la la 230.K km.Am dat ex audiu pt ca era cea mai veche si neintretinuta masina ce am avuto.Dacia logan are deja:
1.Instalaia GPL are o eroare cam mare care o aparut la 1-2 sapt de cand am cumparato
2.Pompa de benzina sa ars desi nu am mers cu rezervorul gol sau pe rosu si nici nu am facut mai mult de 40-5- km pe benz
3.Planetara din drapta tre schimbata pt ca bate
4.Cateodata si pe benz si pe GPL turatiile oscileaza
5.Totm cateodata motoru se opreste cand apas pe ambreaj
6.Trage ba stanga ba dreapta(unghiul de fuga si presiunea din roti fiind reglate)
NU! Nu am condus ca un nebun 70% din km daca nu mai mult am mers lejer(plictisit) si restu semisportiv,evitand gropile si adaptand viteza drumului pe care mergeam dar tot degeaba
Acuma o sa o repar o pun la punct si o sa o vand.Ceea ce am vrut sa spun este ca mai bine un Megan chel decat un Logan sau chiar mai bine un Mitsubishi Lancer (modelul nou) nu sunt cu mult mai scumpe si se merita,eu personal sunt fffff dezamagit de masina.
1.Cea mai non-economica masina pe care am avuto (tinind cont de clasa)
2.Cea mai prost conceputa din punct de vedere al caroseriei si al stabilitatii
3.O tabla f proasta si foarte subtire,SUPRAEVALUATA la pret
4.Piesele sunt de o calitate si rezistenta egala cu ZERO
5.Compu de bord ii un complet idiot (pm daca vreti sa stiti dc)
6.Reviziile MULT prea scumpe pt clasa ei inexistenta
7.La garantie cand te duci esti tratat ca la sectie (nu stiu cati ati mers la alte reprezentante cu alte masini sa vedeti cum sunteti tratati)
Sincer ma asteptam sa fie o masina buna dar nu o fost

1.Instalaia GPL are o eroare cam mare care o aparut la 1-2 sapt de cand am cumparato
2.Pompa de benzina sa ars desi nu am mers cu rezervorul gol sau pe rosu si nici nu am facut mai mult de 40-5- km pe benz
3.Planetara din drapta tre schimbata pt ca bate
4.Cateodata si pe benz si pe GPL turatiile oscileaza
5.Totm cateodata motoru se opreste cand apas pe ambreaj
6.Trage ba stanga ba dreapta(unghiul de fuga si presiunea din roti fiind reglate)
NU! Nu am condus ca un nebun 70% din km daca nu mai mult am mers lejer(plictisit) si restu semisportiv,evitand gropile si adaptand viteza drumului pe care mergeam dar tot degeaba
Acuma o sa o repar o pun la punct si o sa o vand.Ceea ce am vrut sa spun este ca mai bine un Megan chel decat un Logan sau chiar mai bine un Mitsubishi Lancer (modelul nou) nu sunt cu mult mai scumpe si se merita,eu personal sunt fffff dezamagit de masina.
Comment