Verdict Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

draga iancucezar5 daca nu esti informat perea bine, afla ca a fost un articol in libertatea parca si nu numai acum cam o luna in care a scris tare si clar ca loganul sa vandut pana acum intrun milion de exemplare in toata lumea 1 aici incluzand si renault logan mahindra si etc. Bine-nteles cele mai mari vanzari au fost facute de dacia la noi si in intreaga europa !
    logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

Imi cer scuze atunci. Eu asa am vazut la tv
      Peste 1 mil sa fie.
      Numai bine.

Comment

Am votat mediocra.
        Forza Steaua

Comment

Votat fiabila. Pentru ca este. Fiabiliatatea unei marci se poate exprima foarte bine ca raport al problemelor per unitati vandute. Si eu cred ca este un raport mult mai bun ca la alte marci. Asta pentru ca cine cumpara un Logan si are probleme, tipa in gura mare. Cine nu are nici o problema cu ea, nu zice nimic. In schimb daca isi ia o masina straina, nu-i vine sa spuna ca sta numai cu ea in service.....
          Fapt real: in Tulcea, un posesor de Logan din 2004, benzina, are pana acum 250.000 km, si in afara de revizii (fix la 15.000) NU a trecut pe la service,NU a avut nici o problema. Nici o bucsa, nici o articulatie, nimic. Si inca nu-i vine sa creada.

Ca mai sunt si probleme... Daca nu ar fi, nu s-ar mai fi inventat garantia.
          GL-22-TOF

Comment

Chiar as fi curios sa merg cu un logan de 150mii sau mai mult ! Sa vad ce dif e !!!
            logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

Am votat fiabila,la banii pe dare-i dam pe un Logan eu zic ca se comporta bine din toate punctele de vedere.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

O masina buna, cu un minus la stabilitate, la 42 300km am schimbat doar placutele, asta in afara de revizii (1.5 dci 70 cp). Am vandut-o si astept sa imi iau un prestige.
                Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Am mers cu multe taxiuri cu peste 120k - 150k km si se comportau bine (in Bucuresti si Galati). In plus, nici soferii lor nu s-au plans de probleme la ele.
                  GL-22-TOF

Comment

Cine nu are incredere in Logan, sau a descoperit vreo comoara si a inceput sa se strice "bijuteriile " din ea poate sa se orienteze spre altceva fara a blama pe altii care pana mai ieri erau colegi de ;forum LOGAN CLUB.OK? Pa.
                    Last edited by Nikolas_bnm; 18 July 2008, 16:31.

Comment

Eu zic mediocra, desi sunt multumit la cit am dat pe ea si la cit costa intretinerea, dar cred ca mai este mult pina sa vorbim de constructorul Dacia ca face masini fiabile.
                      Multa lume, putini oameni...

Comment

Treaba e ca nu prea Dacia a facut....Doar le asambleaza!Tre sa recunoastem ca daca nu era Renault, nu facea Dacia o masina gen Logan sau Sandero nici peste 15 ani!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Votez mediocra din cauza tablei mult prea subtiri si a vopselei de cacao...Nici macar berlina veche nu avea o asemenea vopsea care sare imediat...Iar de stabilitate nu mai vb!

Comment

Atata timp cat Logan nu a luat premiul "Morcovul de Aur" in Europa, e ok!Sunt masini cu shtaif care au probleme mult mai grave decat tabla subtire si vopseaua!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Sunt sigur ca ati vazut "TOP GEAR"...Intr-o emisiune au dezbatut si loganul...Verdictul: o masina OK

Comment

Am o intrebare pt cei care desconsidera loganul:
                                1.Dupa ce anume catalogati o masina?
                                2.Care sunt criteriile de desemnare a calitatii unei masini?
                                3.Ce anume cautati la o masina? Si nu uitati, substratul ideii de a avea masina, si anume: transport ( nu discoteca, nu impresii pt pietoni)
                                Cum se face ca doar cativa care au avut probleme cu masina, reusesc sa spuna ca o masina nu e fiabila, si e de ra**t?
                                Dar din nou, ceva specific noua, romanilor ( doar a celor inculti): minoritatea face legea.
                                ps: am avut cu profesor cu x3 nou, congres in constanta, masina de 40 000 km, l-a lasat pe drum (ceva probleme la cutie). E el in masura sa spuna ca BMW e o masina proasta? nu e fiabila? doar MASINA lui a avut o problema (posibil datorita stilului de condus, etc), NU MARCA.
                                Last edited by Cezar; 20 July 2008, 18:06.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google