Originally posted by Seba
View Post
merci pentru sfat.
daca nu alta noua
dupa ce am montat o instalatie audio de mare putere pe masina au inceput sa mi-se stinga becurile la far cand ascultam muzica si in 3 luni am schimbat bateria
asa in general cam 3 ani ar tine o baterie noua exploatata in conditii normale
daca nu alta noua
..prostia aia care e pe baterie si care confirma ca bateria e ok ( un led sau ce naiba e de se face verde). Eu nu am inteles de ce s-a golit bateria daca a stat cu luminile aprinse aproape 3 ore. Cred ca ar trebui sa tina mai mult. Si de data trecuta cand s-a golit s-au facut aproximativ 2000km. Dupa o saptamana (cand s-a golit prima oara) am verificat ochiu magic si era aprins.....deci isi revenise. Pe mine ma intereseaza mai mult sa stiu daca sa o schimb sau nu, ca sa nu ma lase cand mi-e lumea mai draga
. Ascult muzica cate 6-7 ore cand merg la tara. Nu ar trebui sa se descarce si atunci???
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment