numai sa nu va certati va rog , o solutie buna pentru o tara saraca ... prinde bine ppentru firma constructoare . Apropo Programul rabla incepe de maine ... Bafta la doritori
Dacia A Scos Loganul De Aproape 5000 De Euro
Collapse
X
-
Originally posted by Seba View Post@skd-ozenel: cand am auzit prima data expresia, eram la facultate, in '97, academia catavencu nici nu stiu daca exista
"Academia Caţavencu este un cunoscut ziar de satiră şi investigaţie din România. Fondată după revoluţie, în 1991, publicaţia a apărut cu scopul explicit de a sancţiona prin umor (negru) şi zeflemea viciile societăţii româneşti în postcomunism."sigpic
Comment
-
Aspectul exterior al versiunii Logan e oarecum neplacut, in varianta Ph2.
Comment
-
Originally posted by PeRuZzI View PostLasa ca scoate si Tata Motors o masina de criza .. sub 2000 de dolari , numita NANO , e bine ca o scoate momentan doar in India
Comment
-
Originally posted by ar120cp View PostSalutare,
am observat ca Laureatul dci si-marit pretul cu 5 euro de cand a aparut Loganul asta ieftin...Banuiesc ca nu are a face una cu alta, dar nu imi dau seama ce anume si-a modificat pretu: masina sau "optionalele". Pana acum Laureat dci + airbag-uri laterale + vopsea + garantie extinsa 2 ani era 10800 euro.
O seara placuta
Chiar nu mai inteleg nimic....acuma am facut din nou acceasi configurare si ....astazi costa 10845...Deci s-a introdus Logan si celelalte versiuni se scumpesc de la o zi la alta??????????
Bravo Dacia....
P.S. scuze de quote
Comment
-
"Dacia A Scos Loganul De Aproape 5000 De Euro" nu mi se pare un titlu potrivit pentru acest thread.
Sa fim seriosi Logan este 5900 Euro nu 5000 Euro.
Intradevar este 5000 Euro prin programul "Rabla", dar cine nu participa la programul Rabla il achizitioneaza la 5900 Euro, care este pretul lui oficial.
Comment
Comment