Dacia A Scos Loganul De Aproape 5000 De Euro
Collapse
X
-
Si eu sustin la fel, nu conteaza de cand esti proprietarul masinii.
Comment
-
si atunci cand am vrut sa imi iau logan prin rabla de ce mi s-a zis ca daca nu e pe numele meu de 2 ani nu ma primeste? e vorba de martie-aprilie anul trecut, cand am vrut sa iau 'furia' unui prieten sa ma bag cu ea la rabla, si mi s-a spus scurt ca nu pot.
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Dupa cum am spus si mai sus, multi fac confuzie cu perioada minima de 2 ani in care masina trebuie sa fi fost inmatriculata in Romania. Daca te refuza vreun dealer, da-i cu legea in cap si daca nu vrea nici asa, vin-o cu un avocat.
Dar fii 99% sigur ca la Dacia nu te vor refuza...
Celor interesati de achizitionarea unei Dacii noi, studiati noua oferta Dacia:
"Pentru Noua Dacia berlina comandata in perioada 3 martie – 30 martie 2009, Dacia iti ofera un Avantaj client de până la 3800 RON (in functie de versiune), 4 ani garantie sau 120.000 km"
Sursa: http://www.dacia.ro/#/oferte-special...cia-logan.html
Comment
-
Vorbesti prostii....
Originally posted by teodormircea View PostDupa cum probabil stiti, din 6 martie se da startul la Programul RABLA 2009 si tot dupa cum stiti, in ianuarie Dacia a anuntat ca va veni cu o oferta complementara pentru cei care achizitioneaza un autoturism Dacia prin programul RABLA.
Deoarece sunt interesat sa beneficiez de Rabla 2009, am fost la dealerul Dacia din Iasi si mi s-au oferit cateva detalii: pe langa prima de la stat de 3800 de lei, Dacia mai ofera un avataj client astfel:
- 600 de euro reducere din pretul masinii;
- un an de garantie in plus;
Punctele de mai sus sunt valabile doar pentru versiunile Laureate si Prestige, indiferent ca sunt din 2008, 2009, cu sau fara abs etc. Pentru versiunile inferioare nu am foarte multe detalii, dar dealerul a spus ca exista ceva si pt ele (probabil vreo 350 de euro).
In total, reducerea oferita este in jur de 6300 de lei + 1 an garantie suplimentar (285 euro stiu ca e pretul optiunii acum, inainte era ceva mai ieftin).
Destul de tentant pt cei care detin un autoturism inmatriculat, cu o vechime mai mare de 10 ani (Atentie: nu conteaza de cat timp esti proprietarul autoturismului, conteaza sa aiba cel putin 10 ani vechime si sa fie inmatriculat in Romania)
Lucrez la reprezentanta auto Peugeot si iti zic sigur ca masina cea veche trebuie sa fie pe numele tau de cel putin 2 ani...Last edited by Black_sensation; 8 March 2009, 02:07.
Comment
-
In primul rand: "ualcam in za clab!"Originally posted by Black_sensation View PostLucrez la reprezentanta auto Peugeot si iti zic sigur ca masina cea veche trebuie sa fie pe numele tau de cel putin 2 ani...
Secundo: ar fi bine sa nu mai citezi postul anterior
Terto. Citez din ""Ordinul 89 din 10.02.2009, articolul 12, alineat 1:
"Proprietarul unui autoturism uzat având o vechime de cel putin 10 ani de la anul fabricatiei, aflat în stare de functionare si a carui prima înmatriculare în România a avut loc pâna la data de 31 decembrie 2006 inclusiv, se înscrie în Program la un singur producator validat, dupa publicarea pe site-ul Autoritatii a listei producatorilor validati."
Asadar acestea sunt conditiile impuse de lege.
Daca vreun dealer aplica legea dupa cum vrea juristul/jurista de acolo, asta e alta problema.
Pe legiuitor il intereseaza "curatenia", insa daca proprietarul vechi vinde rabla si se "fraiereste" de o suma de bani, prin renuntarea la dreptul sau, e problema lui
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
-
Va rog sa reveniti la subiectul threadului, adica Loganul in echiparea Logan!
Comment
-
andrei revin eu la subiect
avand in vedere ca muncitorii de la uzina dacia sunt platiti in lei si ca majoritatea subansamblelor sunt luate de la firme din romania SA PUNA PRETUL IN LEI.
sau luand in considerare si diferenta mare de curs sa puna ambiance la 5500euro.
lumea e proasta in romania, nu trebuia sa se duce nimeni sa se inscrie la rabla ptr un logan pana nu mai taiau din preturi. dar romanu e tot roman. eu lucrez in vanzari si am observat ca daca ii spui clientului un pret nu este multumit, dar daca ii dai un pret muuuult mai mare la care ii faci un discount si cu tot cu discount pretul ramane mai mare decat pretul initial, se va bucura nespus de mult sa cumpere la pretul mare de dragul discountului.
suntem o natie masochista, ne place sa isi bata toata lumea joc de noi (cum nu vii tu tepes doamne ca punand mana pe ei.....)
ps : nenea de la ministerul mediului dau de unde era el, la videochatul de la protv, a spus ca nu conteaza de cati ani ai in posesie vehicolul si nu trebuie nici sa aibe itp valabilLast edited by maistoru; 11 March 2009, 13:06.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment

sunt curios daca anul asta se vor da toate 60000 de masini prin programul rabla caci anul trecut nu au reusit

Comment