recomandari inlocuire lichid frana, 1.0 sce

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• recomandari inlocuire lichid frana, 1.0 sce

Salutare, am aflat ieri la o verificare cu testerul ca lichidul de frana trebuie inlocuit (nu a fost inlocuit de cel putin 3 ani cred).
    Am cautat putin ce lichid ar trebui si gasesc diverse la preturi foarte variate. As tinde sa iau ceva ieftin dar mi-e teama ca iau ceva gresit.
    In fisa de intretinere e specificat: LICHID DE FRÂNA: DOT 4+, ISO CLASS 6, NORME RENAULT: 03-50-006

Am urmatoarele intrebari:
    1. Ce lichid de frana potrivit si ieftin pot lua? Inteleg ca ar trebui sa iau cam 1 litru. Eventual si de unde, in Bucuresti.
    2. Ce service auto cu pret decent pentru inlocuirea lichidului imi puteti recomanda in Bucuresti?

Va multumesc dinainte pentru raspuns.

(un aspect suplimentar: nu am reusit sa gasesc pe forum informatiile. Cu functia de cautare din dreapta sus, dupa "lichid frana" nu gasesc nimic. Ori nu ma descurc eu sa caut, ori functia este inactiva / defecta).

Achizitioneaza lichid de frina norma specificata : DOT 4+, ISO CLASS 6, NORME RENAULT: 03-50-006

Nu te uita la pret, iei cel mai bun / scump care respecta normele de fabricant, nu te juca cu siguranta ta si a celorlalti participanti la traficul rutier, asadar ATENTIE !

Comment

Eu am schimbat cu lichid de frana esp dot4+ Renault 7711575504 - pret de la 36 lei in sus pe 0,5 litri.

Comment

Iar pe langa folosirea lichidului de frana cu specificatiile /normele producatorului auto mai trebuie ca si schimbul acestuia sa se faca (la intervalele de km /timp) in mod corespunzator plus purjarea /aerisirea circuitului in mod conform, altfel degeaba “Nu te uita la pret, iei cel mai bun / scump …” (si ne mai miram cum ex unele masini de taxi =adevarate “sanii” au “trecut” ITP , asadar ATENTIE !)
        Attached Files

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google