Cod eroare P2263(22) DTC226322 Logan TCE 100 Eco G, An 2020

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca tot s-a mentionat turbo atasat si codul /codurile OE pentru masina colegului Logan L52 fabricata in 16.06.2020 cu motor H4D460, plus un alt extras din procedura de diagnosticare si cred ca primul pas poate sa fie o diagnoza conforma urmata de o analiza corecta apoi facute verificarile necesare.

PS: tinut cont poate si de ceea ce a scris Sabin in primul post “…Cod eroare P2263(22) Apare cateodata numai cand temperatura exterioara este peste 35 grade.Avand in vedere ca eroare este intermitenta si apare numai la temperatura ambientala exterioare de peste 35 grade si in mers,…” si asa cum bine /corect s-a scris anterior efectele se pot amplifica in timp, iar despre eroarea DTC226322 s-a discutat destul de mult la Logan III (cu multe detalii /informatii referitoare la acest subiect).
    Attached Files

Comment

Salut,
      Va mulțumesc la toti pentru ajutor, scheme si sfaturi.
      De când a venit vremea rece (sub 20 grade) nu au mai apărut de loc erori la turbo. (14.000 km fără erori)
      Ca test extrem, mers constant la 160Kmh pe Autobahn in Germania cu accelerare brusca de la 80 la 160 si nu am mai reușit sa replic eroarea.

Daca apar probleme din nou la vara, probabil am sa schimb turbina cu totul ca sa fiu sigur ca nu cedează de tot.

Se poate închide topicul.

Sănătate si sărbători fericite !

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google