Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca mergi in Bucuresti sa nu te duci la automarcus (AMG).

via Tapatalk

Comment

• De ce la București? De ce nu la un dealer din Mioveni sau din Pitești! Toată treaba tine de seriozitatea dealerului.
      sigpic

Comment

• Apropos de seriozitatea dilarului Mihai, era greu sa scrii Simpotrans?

via Tapatalk

Originally posted by Fanez View Post
        La care dealer ai fost Mihai?

via Tapatalk
        Last edited by Fanez; 7 July 2016, 22:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ce e Simpotrans?
          sigpic

Comment

• Pai si pana la coada suplimenteaza astia bugetul rabla sau a fost doar un foc de paie?

Sent from mobile
            Keep walking...

Comment

• A ramas ca suplimenteaza, cel putin cu tichetele pentru masinile electrice care nu s-au dat. Se face o rectificare bugetara sa nu ramana banii aia necheltuiti.

via Tapatalk

Comment

• Salut. Azi am primit telefonul final de ridicare a masinii, insa cum sunt in concediu luni dupa ora 18:00 ma duc sa o ridic .
                Fanez tu la ce stadiu ai ramas ?

Comment

• Toate cele 13.000 de tichete electronice din Programul Rabla 2016, destinate persoanelor fizice, au fost deja rezervate de populaţie şi se ia în calcul posibilitatea majorării numărului de vouchere alocat acestei categorii, potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM).

Comment

• Originally posted by andu_4all View Post
                    Salut. Azi am primit telefonul final de ridicare a masinii, insa cum sunt in concediu luni dupa ora 18:00 ma duc sa o ridic .
                    Fanez tu la ce stadiu ai ramas ?
                    Am reusit s-o iau azi. La 10 am intrat pe usa la reprezentanta, la 19.30 am ajuns acasa. A venit mai greu confirmarea aia sa-mi poata face factura (pe la ora 14, cam asa). Apoi m-am intors si am asteptat sa-mi vina randul. Asta care s-a ocupat pana la factura m-a trimis la altul sa ridic masina si ala ma programa pentru miercuri. M-am dus inapoi la primul si am rezolvat-o.

P.s. De la reprezentanta pana acasa fac maxim 15 minute cu masina. Azi am facut 15 minute ca am oprit la peco sa alimentez.

via Tapatalk
                    Last edited by Fanez; 8 July 2016, 21:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Sa o stapanesti sanatos! Ai CB pe masina?

Comment

• Sa o stăpânești sănătos și sa nu ai parte de evenimente neplăcute.
                        sigpic

Comment

• Sa o stapanesti sanatos si bine ca ai si ridicato !!! Deabea astept si eu luni sa o ridic poate ne vedem la întâlnirile fulger saptamana viitoare

Comment

• Multumesc.
                            aris, nu am CB (inca )
                            andu, poate ne vedem...

Comment

• Sa va bucurati de jucarii!

Comment

• Drumuri bune și fără evenimente pt cei ce și-au ridicat daciutele ... de abia aștept și eu

Luni ma duc cu rabla la REMAT - cam cât durează pana îmi dau aia de acolo cert de distrugere, se da pe loc?
                                Radierea și scoaterea din evidentele primăriei se poate face într-o singura zi?
                                La voi cât a durat dim momentul în care ați plecat cu ea la REMAT și pana când ați avut cert de distrugere/radierea și scoaterea de la impozite și taxe locale?
                                Mulțumesc!
                                Last edited by eliadib; 9 July 2016, 07:18.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google