Pro Sau Contra Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dar nu te supara, ce masina ai tu?! Cati cai? Ai ales ceva din clasa sport, ai vrun RS, ST, M?! Stiu ca abia astea isi arata coltii! Sunt doar curios....

Comment

• Sunt colti d-aia de lapte...
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by PCH View Post
        Dar nu te supara, ce masina ai tu?! Cati cai? Ai ales ceva din clasa sport, ai vrun RS, ST, M?! Stiu ca abia astea isi arata coltii! Sunt doar curios....
        Dacia Logan 2 0,9 tce.
        Mai bine o las moarta cu scrisul pe acest forum.
        Aici vorbin de dacia si voi veniti cu rs.
        Cret ca habar nu ai cum e sa conduci o masina de 400 cp si vi sa imi dai mie peste nas aici ca am zis ca loganul 0,9 isi arat coltii.
        Da motorul si-a dat drumul la mers , acum arata ce poate si cred ca sunt cel mai in masura pentru ca , cred , sunt printre primi posesori de 0,9 care a ajuns la peste 9000 km cu aceast motor(ma refer la colegii de forum).
        Stai sa vezi cand o da maselele de minte.
        sigpic

Comment

• De parca noi nu am mai avut masini, nu am mai condus alte masini si nu stim ce inseamna o masina. Este o motorizare de 90 cu un cuplu de 135Nm. Eu conduc o masina de 105 cp cu un cuplu de 148 nm, o masina in familie(parinti) de 2.0 tdi 140 cp 320 nm, si masina de servici Jetta 1,9 tdi 105 cp si 250 nm. Asa ca stiu ce poate masina ta, din moment ce stiu ce pot astealalte. Nici nu e nevoie sa merg cu ea.
          Prea o ridici in slavi.

Comment

• Originally posted by Archangel80 View Post
            De parca noi nu am mai avut masini, nu am mai condus alte masini si nu stim ce inseamna o masina. Este o motorizare de 90 cu un cuplu de 135Nm. Eu conduc o masina de 105 cp cu un cuplu de 148 nm, o masina in familie(parinti) de 2.0 tdi 140 cp 320 nm, si masina de servici Jetta 1,9 tdi 105 cp si 250 nm. Asa ca stiu ce poate masina ta, din moment ce stiu ce pot astealalte. Nici nu e nevoie sa merg cu ea.
            Prea o ridici in slavi.
            Vrei sa o luam babeste.
            Aici vorbim strict de DACIA
            Cand am postat m-am referit la cum a mers masina primi 5000 km si cum merge masina cand se apropie de 10000km.
            Nu vorbesc de masinile pe care le conduce Mama , Tata , vecinii si masinile de servici.
            sigpic

Comment

• Cand ai masina cu motor 0,9l si 90 de cai, cu stabilitate oha, e putin ciudat sa faci astfel de afirmatii...in fine, fiecare cioara isi lauda puiul (e o vorba prin popor)

Totusi e un forum auto, vizitat in mare parte de conducatori auto....multi dintre ei care nu au avut pe mana doar un oltcit trs, o dacie liberta si acum logan. Imi cer scuze daca am deranjat cu ceva, e doar umila mea parere!

Comment

• Nu e vorba de deranj.
                Si eu stiu ce inseamna sutele de cp.
                Nu am incercat sa compar confortul stabilitatea si putere cu S-class-ul de servici pe care il conduc de 5 ani sau cu CL500 pe care il conduc ocazional(tot de servici , sa nu se interpreteze altceva)
                Daca ar fi sa fac o comparatie intre cele doua marci verdictul e clar, DACIA e de ***** si e putin spus.
                Am crezut ca aici comparam Dacia cu alte marci se seama ei sau cu surorile ei mai batrane.

Crezi ca e o rusine pentru cei care au conudus o Dacie Liberta sau Olcit, dupa parerea mea aceia sunt soferi adevarati care au mers cu masini fara servo directie ,servo frana sau senzori de parcare si care avea habar principiul de functionare a unui motor.
                Last edited by stoicanu; 7 March 2013, 19:38. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

• Originally posted by Archangel80 View Post
                  De parca noi nu am mai avut masini, nu am mai condus alte masini si nu stim ce inseamna o masina. Este o motorizare de 90 cu un cuplu de 135Nm. Eu conduc o masina de 105 cp cu un cuplu de 148 nm, o masina in familie(parinti) de 2.0 tdi 140 cp 320 nm, si masina de servici Jetta 1,9 tdi 105 cp si 250 nm. Asa ca stiu ce poate masina ta, din moment ce stiu ce pot astealalte. Nici nu e nevoie sa merg cu ea.
                  Prea o ridici in slavi.
                  Arhanghele, nu mai compara masini diesel duble ca si capacitate cu noul motor 0.9 TCe. Iti garantez ca eu cu troaca mea de 1.6 si 90 CP din 2005 ii dau fum la ieta ta de 1.9. Asta ca sa nu mai spun ca si polizorul de 0.9 TCe face acelasi lucru. Ce-i drept, la un 1/4, ca la drum lung te duci. Dar sincer pe mine, ca pe multi altii, ne doare undeva de viteza maxima, pe noi ne intereseaza mai mult sprint-ul.
                  Anyway, nu mai compara Dacia cu grupul VAG, ca faci comparatie intre 2 clase diferite. Tu arata-mi alta masina la pret de logan cu aceleasi dotari sau mai buna.
                  Ups... nu gasesti decat porcarii gen 107, C1 sau mai stiu eu ce trotinete.
                  Deci pro logan

P.S. stoicane tata, lasa-i ca n-ai cu cine. Nu vezi ca nici unul nu au logan ?

Comment

• Da da.
                    Intrebare .
                    Cine face noul symbol pentra ca seama izbitor de mult cu logan 2 si se poate vedea pe strazile din Istambul.

Ori il facem noi si il exportam la Turci ori Turcii fac Loganu pentru noi.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
                      Iti garantez ca eu cu troaca mea de 1.6 si 90 CP din 2005 ii dau fum la ieta ta de 1.9.
                      Nu cred. Ai grija la vanturi, mai ales alea din lateral!

Originally posted by Razvy View Post
                      P.S. stoicane tata, lasa-i ca n-ai cu cine. Nu vezi ca nici unul nu au logan ?

Io am avut vreo 5 ani

Sunt curios daca symbol-ul ala e tratat la tabla (la dacie m-am convins!) Fierb de curios ce sunt...))
                      Last edited by PCH; 7 March 2013, 20:00.

Comment

• Gata? Va potoliti?
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Fi sigur ca Symbolul ala nu o sa il vezi in Romania la reprezentante, numai daca il aduci tu de acolo.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
                            Arhanghele, nu mai compara masini diesel duble ca si capacitate cu noul motor 0.9 TCe. Iti garantez ca eu cu troaca mea de 1.6 si 90 CP din 2005 ii dau fum la ieta ta de 1.9. Asta ca sa nu mai spun ca si polizorul de 0.9 TCe face acelasi lucru.
                            Are you for real. E hilara afirmatia ta. Si eu am Logan insa nu cred ca e masina de curse. Si eu cu 16v si tu 8v si polizorul 0,9 si-o iau de la un 1,9 tdi indiferent de caroserie, Passat vechi, Jetta, Octavia etc.

Clar ca sunt Pro Logan 2, numai cine nu vrea sa se dezvolte este impotriva lui, insa trebuie sa fim cu picioarele pe Terra in aprecieri si sa nu credem ca avem nu stiu ce rachete sub cur. Cand cineva imi zice ca nu stiu ce poate un anumit motor ii raspund argumentat daca stiu ce poate. Un motor atat la cilindree, putere kw cat si cuplu fiind sub alte motoare, care le stiu si circul clar ca stiu ce poate.
                            Ar fi tare bine daca ne-am sti limitele, altfel ajungem pe aratura in orice domeniu.

Sunt Pro Logan 2, vreau ca Dacia sa scoata masini din ce in ce mai bune, chiar si cu motorizari mai puternice pt cine vrea, calitative, confortabile. Iar asta se face numai progresand si mergand intr-o anumita directie, adica inainte.

Comment

• Masini de calitate si confortabile in alta ograda, nu Dacia.
                              Dacia face masini ieftine, bune si mai nou aratoase.
                              Calitatea este low-cost, ca doar de aceea e ieftina.

Comment

• Calitatea nu include si fiabilitatea ?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google