Ce Alarma Folositi/recomandati Pe Logan II ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Eu cand am cumparat masina mi sa spus ca au alarme si cu pornire motor cei de la reprezentata respective si de la firma Viper.
    Maine sunt sa aflu si pretul.
    sigpic

    Comment


    • #17
      Eu am pus viper 350hv la loganul din 2005.Probleme nu au fost cu ea pana acum..La loganul nr.2 am pus una mai ieftina "Vaduva neagra"..
      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

      Comment


      • #18
        Originally posted by Razvy View Post
        Loredana, doar anumite service-uri sunt agreate, nu doar anumite alarme. Viper-ul de exemplu se monteaza si in reprezentanta, asa ca ar fi si culmea sa-ti spuna ca nu e agreat un model de alarma. Legat de garantia Dacia...... unii nu si-au rezolvat defectele de fabria, iar unii printre care si eu, nu am avut nici o problema pana acum. Si crede-ma ca multi avem modificari destul de mari la instalatia electrica.
        Nytro, mi se pare normal sa recomand un producator cu vechime si experienta in domeniu
        mihai, mai vorbeste si tu cu ai tai loganisti din Bucuresti la o intlanire, vezi ce au pe masini, cerele sfaturi, eventual poti intreba si in reprezentanta, sau sa cauti opinii pe net.
        Eu am fost la dealer Dacia Tulcea si am sunat si la Galati-Braiala si toti mi-au zis ca doar anumite alarme sunt agreate de Dacia. La fel mi-au zis si in email cei de la VC. Chiar daca seviceul Dacia imi monta alarma Viper spre exemplu, tot pierdeam garantia pe partea electrica. Asta era acum 1 an jumatate.
        Probabil acum trateaza altfel situatia.

        Comment


        • #19
          Pachetul Viper 5204 UDR (contine alarma Viper 5701 si modulul Directed XK05), nu se mai foloseste cipul din a doua chei si ai pornirea motorului din telecomanda bidirectionala. Pret 1.359 lei la Falcon Timisoara

          Comment


          • #20
            Povestea cu alarmele agreate este un fel de vraja marii ... si chiar mai mult decat atat constat ca variaza de la dealer la dealer.
            La mine dealer-ul mi-a vandut, montat, garanta (pe acte nu pe vorbe) tot ceea e a insemnat VIPER 5701.
            Cei de la vocea clientului trebuie si ei in vre-un fel sau altul sa isi faca meseria - bat din gura si atat.
            Am discutat zilele trecute cu seful de service garantii de la ASV BRASOV - nu au nicio treaba povestile astea si ca spre exemplu in cel mai rau caz la mine garantia imi va fi oferita de ASV nu de DACIA.
            Deci o alarma pe CAN montata in reprezentanta (sau in oricare alt service autorizat RAR) nu are cum sa nu fie agreata. Inclusiv daca se va ajunge in instanta se va primi castig de cauza pentru o astfel de situatie pentru cel care a facut sesizarea (cumparatorul).
            Si inca un aspect important ... ati vazut voi scris undeva in doc masinii ca sa nu iti montezi alta alarma decat alea "agreate" de dacia? ... eu unul nu am vazut.
            Bafta
            sigpic
            This is My Ride!
            !Visit and enjoy!

            Comment


            • #21
              una care zic eu destul de buna si la un pret accesibil..

              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
              sigpic

              Comment


              • #22
                faraon, de banii aia imi pun viper cu garantie lifetime. nu spun ca maat nu ar fi bune, dar totusi viper are o vechime si un renume fata de maat

                Comment


                • #23
                  sa se uite pe site sa isi aleaga ce model vrea..a fost doar o sugestie..
                  Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                  Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                  sigpic

                  Comment


                  • #24
                    Cum se justifica diferenta de bani? Alarma mai scumpa face ceva in plus? Adica la un pret dublu are dublu functii? Eu nu cred asta.

                    In alta ordine de idei nu trebuie sa te iei dupa ce spun cei de la reprezentanta. Nu are nici o treaba una cu alta decat daca o iei in leasing. Dar iti poti monta alarma la orice service (sau srl care monteaza alarme, casetofoane,...) autorizat RAR sa faca treaba asta. La service dacia mi-au cerut pe montaj 200 lei, iar la alt service am montat-o cu 100 lei, plus ca la service ca mai ieftina alarma cu telecomanda era 395 lei(ceva Astra), iar pe mine m-a dus 320 lei (alarma pe cheia masinii+montaj). Si nu trebuie obligatoriu pe CAN, se pot monta toate tipurile de alarme.
                    Last edited by MihaiiahiM; 24 January 2013, 10:06. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

                    Comment


                    • #25
                      Ma scuzati ca ma bag dar , desi laudam Viper e un mare c*c*t . Am viper din 2009 , 1-2 ani a fost ok . Montata la falcon , cu mirifica garantie lifetime. De 1 an jumate nu o mai folosesc , folosesc inchiderea centralizata a masinii. Are probleme la telecomanda , are si ea probleme . O armez si nu se mai dezarmeaza , decat daca deschid masina si apas butolul ei de resetare si cate si mai cate. Am tot zis sa ma duc la falcon sa vad ce are .
                      Si nu doar eu am problema asta . Avea si tata o masina de servici si avea tot viper , mai vechi ce e drept si a renuntat sa o mai foloseasca tot din aceste motive (problemele ei ) . Parerea mea este ca de Viper este doar numele . Regret ca nu am luat Maat , pe vechea dacie , 1310 , am avut un Maat si a tinut pana am dat-o la remat ..

                      Comment


                      • #26
                        eu mi-am pus VIPER asta vara...arantie pe viata...am dat 700 lei pe ea...merge bine

                        Comment


                        • #27
                          Mai bine iti luai masina cu garantie pe viata decat alarma.
                          sigpic

                          Comment


                          • #28
                            stiti vorba aia cu strugurii acrii nu ?
                            Nimeni, din sutele de persoane care le cunosc si au viper pe masina, esti singuru care comenteaza. Culmea e ca sa monteaza si in reprezentantele Skoda, Suzuki, Mercedes, Opel si Volkswagen.

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by Nimeni View Post
                              . Parerea mea este ca de Viper este doar numele
                              Cum cineva spunea ca masinile bune s-au facut pana in 2003,2004 asa si aceste alarme se fac acum pe te miri unde!!!Totul acum e consumabil,nu te mai tine o viata!!Eu din 2005 nu am avut probleme cu alarma,in afara de baterii.. Daca intereseaza pe cineva service-ul alarmelor viper e situat vizavi de acele turnuri de blocuri din zona Mihai Bravu inters.cu splaiul Unirii
                              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

                              Comment


                              • #30
                                Va multumesc tuturor pentru interesul in aceasta problema si pentru raspunsuri. Din cate am citit pe forumurile de pe afara, diferenta de pret pe care o platesti la Viper nu e chiar si diferenta de calitate. Repet, din cate am citit, Viper-ul este super tare pe partea de cod saritor, deci anti-furt. In rest, face cam aceleasi lucruri.
                                Eu am in Eaglemster pe logan acum, si nu am avut probleme cu ea. Recunosc, poate am avut noroc. Dilema la Carrefour - de care blender sa-mi iau, Ciciuching la 80 Ron, sau Moulinex/Philips la 300 RON ? Amandoua fac acelasi lucru nu ? Probabil ca diferenta este pentru cat timp si la ce calitate fac acelasi lucru.
                                Ca sa scurtez, cred ca e vorba mult de bafta. Dar, banuiesc ca totusi Viper-ul e Viper. Am acum loganul MCV la vanzare, daca reusesc sa il vand pana vine noul logan, cred ca o sa pun Viper 5204 UDR si modul Directed XK05 pentru pornire motor. Daca nu, nu stiu ce o sa fac. Apropos, desi acest pager nu are display, vibreaza daca se intampla ceva cu masina ?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google