Ce Alarma Folositi/recomandati Pe Logan II ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Multam budaipmihai

    Comment


    • #62
      Ce functii are alarma originala de logan II ?

      Comment


      • #63
        Alarma "originala" pt logan 2 nu exista. Fiecare dealer comercializeaza alte tipuri de alarme. Fabrica nu monteaza alarma ci doar cel mult inchidere centralizata.

        Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
        sigpic
        This is My Ride!
        !Visit and enjoy!

        Comment


        • #64
          Din cate am inteles nici una.
          sigpic

          Comment


          • #65
            Salut!

            Vreau sa achizitionez pentru Noul MCV (inca nu e sosit) o alarma Viper dar dupa ore bune de studiat nu am ajuns la nicio concluzie. Am discutat si cu doi colegi de forum (le multumesc si pe aceasta cale) care au alarme Viper pe Logan 2 dar tot nu sunt lamurit. Site-urile de profil nu sunt clare in informatii. Unele spun ca ar fi nevoie sa imobilizezi cipul cheii daca vrei pornire motor, altele spun ca exista un modul XK02/XK05 care elimina aceasta nevoie. Se monteaza direct pe magistrala CAN (Noul MCV are CAN?) sau nu? Cu sau fara acel modul suplimentar pentru CAN? Si pana la urma diferentele de pret intre alarme sunt date doar de optiunea pornire motor, raza de actiune si pager? Ca sunt cam mari diferentele: 880 lei-3305V, 1090 lei-5204V(5701), 1725 lei-5704V!

            Multumesc anticipat pentru ajutor!

            Comment


            • #66
              Salut! La fel am facut si eu, am cautat si am tot recautat alarme.Multumesc pe aceasta cale celor care m-au ajutat in ceea ce priveste alarmele pe care si le-au montat Urmeaza sa imi vina un Sandero 2 in septembrie si am zis sa incep de acum cautarile.Parerea mea e ca cel mai bine dai un telefon acolo unde ai vazut respectivele alarme. Din ce am gasit pe net si cu cine am vorbit, cred ca voi instala Eaglemaster E8.Cu cateva zile inainte de a-mi veni masina, voi da telefoane la mai multe reprezentante Dacia din Bucuresti sa vad daca imi pot instala aceasta alarma la ei. O zi buna!

              P.: Dupa cum ai vazut, pretul se modifca in functie de telecomanda:fara pager, cu pager, modul deschidere portbagaj, raza de actiune a telecomenzii, senzor perimetru, avertizare in casa s.a.m.d .
              Last edited by Crs. Sandel; 19 August 2013, 13:54.

              Comment


              • #67
                Da, pager-ul costa foarte mult, de la 450 de lei in sus. Optiunea de pornire motor e si ea scumpa. Mai exista diferente si la functiile suplimentare.

                Comment


                • #68
                  Parerea mea e ca daca tot iti iei alarma, ia-ti cu mai multe functii. Nu dai mereu banii pe alarme.Viperul, cu ce vreau eu, costa in jur de 13-14 milioane vechi.De asta m-am orientat spre Eaglemaster E8.Multe cunostinte mi-au recomandat sa iau cu pager.Am testat asa ceva si se merita. Si, in plus, depinde si de optionalele pe care ti le alegi, dupa cum am citit, fiecare optiune are un releu(daca am retinut bine) care mai costa si ala ceva banuti.

                  Comment


                  • #69
                    @Oliver, nu mai e nevoie de cip la multe alarme generatie mai noua. Ia legatura cu cei de la Falcon, si iti vor explica mai bine.

                    @Crs: De ce sa-mi iau cu pager? sa-mi dau pumni in oo in cazul in care il pierd? Sa-mi trezeasca noaptea copilul? nu tata, prefer fara.
                    Legat de functii, depinde ce functii suplimentare vrei. Eu am follow me home, instalat moca, fara nici un modul. Deschidere portbagaj din telecomanda, la fel, fara nici un modul suplimentar. Deci ?
                    Iti garantez ca un 5701 Responder LE ti-e arhi-suficient.

                    si daca ai nevoie de chestii in plus, exista smart-start ;)
                    Last edited by Razvy; 19 August 2013, 14:37.

                    Comment


                    • #70
                      Originally posted by Razvy View Post
                      @Oliver, nu mai e nevoie de cip la multe alarme generatie mai noua. Ia legatura cu cei de la Falcon, si iti vor explica mai bine.
                      Am luat legatura cu cei din Braila, service si montatori Viper. De exemplu la cea de 1700 lei tot imi trebuie dball-ul pentru a se lega la masina + modul pentru cheie. Restul de module, adica dublu perimetru, antitractare, ridicare geamuri, geam spart etc, sunt suplimentare la orice alarma.

                      Comment


                      • #71
                        Fiecare isi cumpara alarma dupa crede de cuviinta.Avand in vedere ca voi avea masina noua, iar prin zona mea sunt tot felul de invidiosi, prefer sa ma trezeasca noaptea pagerul pt a ma instiinta ca umbla cineva la masina. Depinde de alarma, ca ma gandesc ca la 10-11 milioane alarma vine cu toate acele optiuni si relee/module, in schimb la una de 5-6 milioane e posibil ca acele module sa fie cumparate separat.
                        Nu cunosc ata de multe detalii despre alarme si/sau masini, opiniile mele sunt la nivel de incepator si in curs de documentare.
                        Last edited by Crs. Sandel; 19 August 2013, 15:01.

                        Comment


                        • #72
                          Pe rand deci ... toata gama noua de la dacia are CAN BUS.
                          Alarma e de preferat sa fie legat pe Can pt ca astfel se scutesc o multitudine de microcontacte etc necesare pt diversele functii. Este imposibil spre exemplu sa instalezi modul de pornire altfel decat pe can ... explicatia e mai laborioasa dar daca nu il pui pe can atunci modulul are nevoie de fat de inca un Ecu ... iar o masina cu doua ecu nuvpre ase poate.
                          Cat despre preturi ... oprionalelesunt scumpe dar e de preferat o alarma care permite adaugarea lor chiar daca e mai scumpa.
                          Se pot monta o gramada de accesorii de la modul inchidere geamuri pana la accelerometru sau senzor giroscopic dar important e ca alarma sa le poata gestiona.

                          Sent from my ARIA using Forum Runner
                          sigpic
                          This is My Ride!
                          !Visit and enjoy!

                          Comment


                          • #73
                            Parerea mea e ca nu se merita sa iei o alarma cu functii pe care nu le folosesti.

                            Comment


                            • #74
                              Astazi am fost la dealarul Dacia, unde am dat comanda de Sandero, pentru a vedea break-ul( din curiozitate)-arata foarte bine. Ca sa revin la topic, am intrebat-o pe cea la care am dat comanda daca cei din service monteaza alarma cu pornire motor din telecomanda. Doamna mi-a zis ca este posibil, dar cica imi ''desfiinteaza'' una din cele 2 chei cu care vine masina( cipul ei ramane permanent in masina).Asa este?

                              Comment


                              • #75
                                Exista module speciale de la Viper si parca si Eaglemaster care fac by-pass, si poti tine ambele chei cu tine. La eaglemaster m-ar fi costat acest modul 450 ron, bani pe care nu am fost dispus sa ii dau. Nu am nevoie de pornire motor, stau la curte si pot sa ies la masina sa o pornesc sase incalzeasca. NU SUNT DE ACORD cu desfiintarea unei chei si lasarea cipului in masina, pentru ca cei de la CASCO NU TE DESPAGUBESC IN CAZ DE FURT DECAT DACA PREZINTI AMBELE CHEI COMPLETE. Altfel de considera complicitate la furt si frauda. Nu vorbesc din stele, eu am CASCO la Aliantz Tiriac si ei mi-au zis asta. Daca lasam un cip in masina, nu primeam despagubire in caz de furt. Deci, atentie mare. Intrebati intai la firma de casco.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google