Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Fa-l zip și pune-l la atasamente.

    Comment


    • Am incercat sa-l atasez insa dimensiunea maxima permisa este de aproape 2 mb. Daca stiti alta modalitate prin care se poate atasa aproape 10 mb va rog sa o spuneti.

      Comment


      • Poti incerca cu acest site. Iti genereaza un link pe care il postezi aici.

        Comment


        • L-am upload-at pe siteul ala, sper ca link-ul sa functioneze http://www110.zippyshare.com/v/SUPJasuz/file.html . Cititi fisierul txt. Am gasit programelul pe un site brazilian, nu mai stiu pe care asa ca, pentru orice inconvenient, din punctul de vedere al "dreptului de autor" imi cer scuze. Va doresc success.
          Last edited by mihaip29; 16 February 2017, 00:49.

          Comment


          • Cand iei ceva si habar n-ai despre ce e vorba in ceea ce ai luat e cam hilar (cel putin) sa o faci pe-a desteptul si ironicul dand prin gropi. E o diferenta intre a posta "metoda ta" (care e fff proasta si iti explic imediat de ce) si a te lua de a altora. Si nu ma refer la a mea ci la toate care circula pe net prin care practic se deblocheaza aparatul pt acces la wince si apoi se lucreaza absolut firesc si usor cu fisiere si directoare.
            1. Nu specifici pt ce versiune de medianav este.
            2. Nu specifici pt ce firmware este.
            Nu pe mine ma intereseaza ca eu mi-am dat seama.
            3. Bricolajul ala prin navigatie inseamna lucru elementar in orice windows sau orice alt sistem de operare cu interfata grafica.
            4. In lipsa acelui "bricolaj" sunt curios cum stergi tu hartile vechi ca sa faci loc pt cele noi. Sau lasi un full europa de prin 2011si tot vii cu stikul sa mai bagi cate o harta ca nu mai ai loc de mai multe? Eventual mergi si cu laptopul dupa tine prin Europa ca la fiecare tara sa.tot mai compilezi cate o tara si sa mai faci un update. Si reiau, fara "bricolajul" ala cam cate harti o sa tot poti baga pe rand fara sa stergi nimic, deloc, niciodata?
            5. Faptul ca cineva (sorin74ivn) a sters folderul storage card 4 (lucru zis de el pe alt forum) nu inseamna ca metodele corecte si foarte usoare sunt giumbuslucuri sau bricolaj. Daca vrei sa instalezi un program pe pc si trebuie sa copiezi in program files-folderul programului niste fisiere iar tu stergi program files cu totul nu devine lucrul pe pc in general "bricolaj" sau giumbusluc ca nu ti se mai deschide tie windowsul.

            Sent from my ASUS_Z017D using Tapatalk
            Last edited by dadrian42; 16 February 2017, 01:24.

            Comment


            • Fara suparare, cand introduci noua harta ce veche este stearsa automat (noua harta Romania o va sterge pe vechea harta Romania si tot asa), in momentul in care am gasit-o (metoda), am incercat-o de foarte multe ori. Nu o fac pe desteptul, iar daca te-ai simtit ofensat este problema ta, nu am avut nici-o intentie sa te deranjez. Pentru cei interesati, navigatia este Media-Nav, ce doreste colegul sa-i spun mai mult nu stiu, iar versiunea de firmware cred ca este 403 sau 406, nu mai stiu. O zi buna!

              Comment


              • Noua harta o sterge pe cea veche daca are aceeasi denumire. Fara un file manager nu vezi denumirile hartilor. Nu e acelasi lucru "numele" aratat in informatiile despre harta cu numele fiaierului. Niroc tot de astia cu giumbuslucurile lor ca dand acces la un file manager se pot afla numele hartilor si se poate veni cu noile harti cu aceeasi denumire.
                Daca nu o faceai pe desteptul puneai metoda fara sa comentezi aiurea despre "giumbuslucurile" altora sau ca operarea pc elementara ar repeezenta "bricolaj".

                Sent from my ASUS_Z017D using Tapatalk

                Comment


                • Originally posted by dadrian42 View Post
                  Fara un file manager nu vezi denumirile hartilor.
                  Ești sigur ?
                  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                  Comment


                  • Pt unul care sterge storage card 4 sunt f sigur ca ii va fi aproape imposibil sa gaseasca numele corect al fisierelor de harta, poi etc. fara un file manager.
                    Problema nu e neaparat asta. Cand vii cu o metoda (tutorial, ghud etc) cred ca e extrem de important sa vii sa spui versiunea de aparat, de firmware (e suficienta asta), sa zici ca nunele hartilor tb sa fie simplu tara.fbl etc. nu sa-i lasi tot pe fraierii cu giumbuslucurile sa vina cu explicatii ca sa nu se trezeasca lumea cu surprize.

                    Sent from my ASUS_Z017D using Tapatalk
                    Last edited by dadrian42; 16 February 2017, 09:41.

                    Comment


                    • Cine, nu știe și aici te citez, 3. Bricolajul ala prin navigatie inseamna lucru elementar in orice windows sau orice alt sistem de operare cu interfata grafica. ar fi bine să stea în banca lui.

                      Oricum, după război multi viteji se arată: unde erau soluțiile minune în 2013 ?A... au apărut după menavrus cu bucățele însușite din el.



                      Am scris și mai repet, ieftin(gratis) și bun nu se poate.
                      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                      Comment


                      • Asta ai inteles tu din ce am scris? Nici eu si nici mihaip nu se referea prin acel bricolaj la mod developer ci la mod user. De asta e si frumos sa pui sursa informatiei, din respect pt munca lor.
                        Si iaca se poate si ieftin (gratis) si bun pt ceea ce are fiecare nevoie. Daca cineva are nevoie doar de update la harti si eventual un player video sau altceva marunt, se poate fara sa dea bani celor care si ei la randul lor au folosit munca altora.
                        Nu e niciun razboi si niciun vitejism. E o chestie de bun simt sa oferi gratis ceva ce se gaseste tot gratis (mai usor sau mai greu de gasit si/sau de inteles). E cel mai abject lucru sa ceri bani pe munca altuia + piraterie. In privinta asta mihaip merita felicitat pt comportamentul lipsit de egoism.



                        Sent from my ASUS_Z017D using Tapatalk
                        Last edited by dadrian42; 16 February 2017, 09:59.

                        Comment


                        • Mai citește odată... puct3 scris de tine.. îl traduc
                          Ești paralel și perpedicular cu informatica și calculatoarele dar te apuci să faci ceva, fără informare(de obicei e superficială), cunostințe și asumare (riscul de a face praf tot aparatul).

                          Punctul de plecare(punctul zero) e tot menavrus, oricât o dați la întors unii și alți
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                          Comment


                          • oricum 50 euro pe menavrus, nu este un capat de tara, mai ales ca update de harta la dacia costa 50 euro/buc.

                            Comment


                            • Originally posted by t0rquemada View Post
                              Mai citește odată... puct3 scris de tine.. îl traduc
                              Ești paralel și perpedicular cu informatica și calculatoarele dar te apuci să faci ceva, fără informare(de obicei e superficială), cunostințe și asumare (riscul de a face praf tot aparatul).

                              Punctul de plecare(punctul zero) e tot menavrus, oricât o dați la întors unii și alți
                              Traduci prost, foarte prost. Riscul este acelasi ca si cum ai sterge folderul windows de pe un pc. Adica nu mai tine de tutoriale/metode ci tine de cunostinte elementare de operare pc. Wow, faptul ca stii sa dai copy paste te face un foarte bun informatician. Tutorialul meu este foarte bine informat, foarte bine asumat si foarte bine verificat. Si contine o sumedenie de detalii si explicatii cu ce se intampla la fiecare pas. Faptul ca unul confunda "intrati in folderul x" cu "sterge folderul x" nu mai tine de niciun risc, ca riscant e sa iti rupi si un picior pana ajungi cu stikul la masina. Si in fond nu l-am postat eu aici. Forumul asta a devenit de ***** de prin 2007-2008 de cand a disparut o gasca frumoasa pt ca au aparut trepadusi ca voi, avizi dupa bani si nu se mai oferea niciun sfat gratis.
                              Nu inteleg de ce tot insisti cu menavrus. Am negat eu ca nu e ala punctul zero? Ma mir ca nu spui ca pct zero e wince sau Alan Turing.
                              Obrazul subtire al cuiva care traduce, explica ceva si face un tutorial este sa puna sursa, am si insistat pe asta. Treaba celor care reprezinta sursa este sa prezinte si ei credit celui/celor de la care s-au folosit/inspirat. Prin urmare nu am dat nimic la intors. Inca o dovada cat de plin de informatica esti daca nu putem gandi si intelege niste fraze simple. Ca sa nu spun cat de simplist gandesti sa consideri ca rusul ala e singurul informatician si oricare altul ulterior a fost nevoit sa ia "bucatele" de la el. Au mai aparut si altii, fara legatura cu rusul.
                              P.S. Menavrus a fost la inceput gratis. Iti apartine cumva ca sa iei bani utilizand proceduri/fisiere care au la baza acel menavrus? Nu zi de altii minciuni ca o dau cotita (pt ca tocmai asta am sustinut mereu, creditul pt ceva trebuie acordat) cand tu faci bani din munca altuia + piraterie. Pana la urma asta e durerea ta cea mare, ca incepe lumea sa se descalte ce si cui dau bani, celor care pozeaza in lupii moralisti si atotstiutori de informatica, dar care iau gratis si dau mai departe pe bani.
                              Last edited by dadrian42; 16 February 2017, 13:45.

                              Comment


                              • Nu va mai certati din cauza mea!E vina mea,mi-am facut-o cu mana mea!Am fost prea entuziasmat!Graba strica treaba!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google