Da,se poate!
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Azi am folosit navigatia si mi-am adus aminte de cele discutate aici. Asa este, de acolo se regleaza volumul pe minim iar radioul se opreste cand vorbeste in surdina Gabriela.Originally posted by Onixer View PostAcolo poti doar sa reglezi volumul la minim, acest lucru nu rezolva problema atunci cand primesti indicatii de viraje, sunetul la radio sau audio minimizandu-se pentru putin timp
Eliminarea sunetului fara a influenta radioul se face din butonul de setari din stanga sus de pe ecranul navigatiei alegandu-se optiunea de oprire completa a sunetului.
Comment
-
Mulțumesc ptr. sugestie. O voi aplica. Dar oare ”ecoul” pe care-l aude apelatul. poate fi numit ”parazit în convorbire ” ?. Bașca faptul că la o acțiune de împerechere cu telefonul, aparatul (medianav) î-mi transmite,..”problemă conexiune sau MMI nevalid” Ce-o fi asta habar n-am. Ori ce sfat/părere e binevenită. Cu stimă, Teo.Originally posted by Silica View Postzgomote parazite in convorbire tel. prin BT le-am diminuat cat de cat cu o bucata de fonimin sau alt material similar asezat in spatele microfonului spre tabla tavanului.
Comment

Comment