Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Gil26 View Post
    Viteza limita aferentă oricărei șosele /porțiuni de drum este in harta corespunzătoare, in postul 5803 am explicat toate extensiile inclusiv .fda:
    ".fda (driver alert) fisier ce contine semnele de circulatie (depasire interzisa, curbe periculoase, benzi de circulatie etc.).Data acestor harti trebuie sa corespunda cu data hartii .fbl. se pun in \content\map"
    Asta o stiam, inainte sa-l intreb pe DS. Ambele fisiere sunt acolo, din acelasi pachet de harti (2025.q2), si... degeaba.

Comment

• Daca ai respecta la strictete regulile de circulatie nu ar fi mai simplu ?

Ai indicatoare rutiere vizibile pentru orice sofer. Nu te grabi ca tot acolo ajungem toti.
      Last edited by george.sce; 4 hours ago.

Comment

• Se putea... Vrea cineva un sfat tehnic si se alege cu o lecție de morala. Ca sa scrii ceva cand nu cunoști rezolvare.
        Am 55 ani, conduc un Sandero cu 9-10 km peste viteza legala. Cat sa nu iau amenda si sa nu strâng coadă-n spatele meu. Am si Waze-ul pe telefon deschis, sa vad traseul si vitezele (nu ma interesează - de obicei - unde-i politia, nu dau flashuri de avertizare, n-am stație); dar îmi place recurenta. Sunt zone in sau intre localități (rurale de obicei) unde nu vezi indicator, iar viteza legala poate fi 50 ori 70, 80 sau dzeu stie cati km/h.
        Last edited by valdan71; 3 hours ago.

Comment

• Aia 9-10 km in plus peste limita legala poate face diferența între viață și moarte!
          Dar na, mulți văd puțini pricep...
          Ca mori tu mare pagubă, dar poate omori pe altul nevinovat care stă pe trotuar...

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google