Originally posted by Gil26
View Post
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Daca ai respecta la strictete regulile de circulatie nu ar fi mai simplu ?
Ai indicatoare rutiere vizibile pentru orice sofer. Nu te grabi ca tot acolo ajungem toti.Last edited by george.sce; 15 hours ago.
Comment
-
Se putea... Vrea cineva un sfat tehnic si se alege cu o lecție de morala. Ca sa scrii ceva cand nu cunoști rezolvare.
Am 55 ani, conduc un Sandero cu 9-10 km peste viteza legala. Cat sa nu iau amenda si sa nu strâng coadă-n spatele meu. Am si Waze-ul pe telefon deschis, sa vad traseul si vitezele (nu ma interesează - de obicei - unde-i politia, nu dau flashuri de avertizare, n-am stație); dar îmi place recurenta. Sunt zone in sau intre localități (rurale de obicei) unde nu vezi indicator, iar viteza legala poate fi 50 ori 70, 80 sau dzeu stie cati km/h.Last edited by valdan71; 14 hours ago.
- Likes 1
Comment
-
Pai daca asta o stiai inainte sa-l intrebi pe DS atunci de ce l-ai mai intrebat, dar mai ales de ce ai mai intrebat si pe aici in postul #5833 ??!!Originally posted by valdan71 View PostAsta o stiam, inainte sa-l intreb pe DS. Ambele fisiere sunt acolo, din acelasi pachet de harti (2025.q2), si... degeaba.
Oricum este foarte clar ca NU ai inteles nimic din ceea ce am scris, pentru afisarea vitezei limita nu sunt necesare ambele fisiere, este suficient fisierul .fbl (harta tarii respective), fisierul .fda este pentru ceea ce am detaliat.
Iar ceea ce am scris despre Idiotenia Artificiala ramane valabil, egal ceea ce stiai inainte si tu
, ai grija ce fisiere si foldere stergi mai ales daca NU cunosti ce contin, necesitatea lor, etc. 
PS: pentru ceilalti colegi de forum (subliniez asta, NU ma adresez lui valdan71 , el oricum stia inainte si asta) atasez o captura din manualul de utilizare MediaNav Evolution in care am subliniat si setarea afisare limita de viteza dar si nota despre limita de viteza pe anumite drumuri de pe harta pentru ca hartile (inclusiv cele noi exemplu iGO HERE 2025.Q2) pot contine si inadvertente, limita de viteza afisata pe anumite portiuni de drumuri poate sa fie diferita (chiar destul de mult) de cea a indicatoarelor rutiere, pot da destule exemple mai ales pentru Romania, si desigur ca "de baza" si valabile raman indicatoarele rutiere si limita de viteza legala.Attached Files
Comment
-
Desigur ca tu ca si taximetrist "de meserie"Originally posted by george.sce View PostDaca ai respecta la strictete regulile de circulatie nu ar fi mai simplu ?
Ai indicatoare rutiere vizibile pentru orice sofer. Nu te grabi ca tot acolo ajungem toti.
tot timpul ai respectat la strictete toate regulile de circulatie iar noi te credem "pe cuvant". 
PS2: atasez si o captura pentru un MediaNav mai vechi, ecranele pot sa difere putin, inclusiv daca se foloseste vreun skin, Menavrus, etc., dar setarile sunt aceleasi iar ceea ce am scris si subliniat ramane valabil.Attached Files
Comment

Comment