Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cu o aplicatie android care este folosita..Imi apare:"Pin incorect .Sistemul este blocat.Asteptati 31min...."Pinul este corect 1726! Codul navigatiei este 281155486RTY224.Respect

    Comment


    • iar pentru aflarea codului folosesc aceasta aplicatie android

      Comment


      • Acest serial no. se vede clar si in poza ta, dar aplicatia aceea pe Android (probabil un radio code generator) NU te ajuta cu ceva, reciteste te rog ceea ce am scris anterior, este corect si ramane valabil, deja ai introdus de cateva ori (chiar prea multe) pinul gresit, daca continui asa risti sa si blochezi unitatea, desigur ca orice se strica se poate repara, dar cred ca este mai bine \usor sa se evite asta, altfel este nevoie de mai mult timp si efort ...

        Comment


        • Asta e aplicatia..
          Attached Files

          Comment


          • Cred ca nu m-am facut bine inteles!Am scos borna de la bateriie pentru cateva luni iar acum navigatia imi cre codul pin pentru deblocare.Ideea este, codul pin este corect dar navigatia refuza sa-l recunoasca!

            Comment


            • Mergi la dacia service.

              Comment


              • Ce naiba sa faca ei..?! Nu navigatia originala a masinii!
                Last edited by sorin74ivn; 2 weeks ago.

                Comment


                • Am scos borna de la baterie pt o ora si tot asa apare...

                  Comment


                  • Degeaba s-a scos borna de la baterie pentru o ora, asa cum am scris anterior timpul de asteptare pana cand se poate introduce din nou codul se “calculeaza” (sau ma rog se “scurge”) cu unitatea alimentata, daca se introduce codul gresit acest timp se dubleaza, ex un minut, doua, …, o jumatate de ora, o ora, doua ore, … pana la blocarea unitatii.
                    Faptul ca apare “Cheie autentificare. PIN incorect. Sistemul este blocat. Asteptati … 30:46” denota ca pinul a fost introdus gresit de cateva ori (destul de multe) si trebuie asteptat cu aparatul alimentat (eventual si motorul pornit) pana cand \daca se poate introduce corect.

                    Pentru ceilati colegi de forum si\sau cine doreste atasez o arhiva cu o alta metoda de aflare a codului de securitate MediaNav ex generatie 3 (sunt mai multe metode \moduri).
                    Se dezarhiveaza si se pun cele trei fisiere (MortScript.exe, ULC2_recovery.exe si ULC2_recovery.mscr) pe un stick USB de max 32GB formatat FAT32 si gol direct in radacina, se introduce stick-ul, se porneste MediaNav-ul iar pe ecran va apare codul de securitate.
                    Atasez si o captura doar ca ex (eu folosesc un utilitar cu acest script), codul este cel corect, obtinut si la livrarea masinii, testat si verificat de mult timp pe unitatea mea MediaNav Evolution gen3 versiune sistem 9.1.3.
                    Cu mentiunea ca in MediaNav se afla si un executabil CodeChecker.exe iar Antitheft Precode (cheie de programare radio auto) este altceva si se poate vedea via diagnoza (impreuna cu celelalte date de identificare ale aparatului), doar ca ex atasat si o captura.
                    Attached Files

                    Comment


                    • Wow.. acest atasament il pun pe un stik si incerc..? Multumesc frumos pentru explicatia ta detaliata.Respect pentru tot ce faci aici.Sper sa-i dau de cap...Multumesc

                      Comment


                      • Gil26 ,am atasat cele trei fisiere pe stik ,in momentul cand il indroduc in medianav si o pornesc nu se intampla nimic.Apare tot acel mesaj sa astept 31min! Trebuie sa astept sa se scurga timpul pana apare imaginea sa introduc codul si apoi sa urmez procedura ta sau e ceva...ce eu omit?!Nu de alta dar sotia mi-a dat ultimatum...Multumesc

                        Comment


                        • Cred ca am scris destul de clar "Pentru ceilati colegi de forum si\sau cine doreste atasez o arhiva ..." si am precizat ca acel script este doar o alta metoda destul de simpla \usoara (si fara demontarea unitatii sau altceva) de aflare a codului de deblocare al unui MediaNav generatie 3, atata tot si nimic mai mult.

                          In (ne)cazul tau asa cum am scris trebuie ca timpul acela de asteptare sa "expire" pentru a introduce codul de deblocare corect (sincer nici nu stiu ce alte patru cifre ai introdus sau ce alte "combinatii" ai mai facut de ai ajuns la asta). Si chiar in cazul in care unitatea este blocata se poate rezolva, dar tinand cont ca te-ai "blocat" la un lucru atat de simplu ca introducerea unui cod sugestia mea in acest caz (unitate blocata) este sa apelezi la cineva care are atat "uneltele" cat mai ales cunostintele necesare pentru asta (si chiar daca pentru generatiile acestea de MediaNav se gasesc "tone" de informatii de multa vreme si cam tot ceea ce este necesar).

                          PS: si eu cu ceva timp in urma (cand am scos siguranta aferenta pentru montajul camerei DVR) a trebuit sa introduc codul de deblocare la pornirea MediaNav-ului, am facut asta foarte rapid\usor iar unitatea s-a deblocat imediat.

                          Comment


                          • Am am avut doua navigatii...din graba am luat seria de la prima navigatie care n-o mai am .Dupa am descoperit seria buna a navigatiei care o am pe masina.Codul 1726 este corect dar nu-l mai recunoaste!.Iar codul care era gresit l-am introdus la inceput de vreo cinci ori.Ok imi cer scuze ca n-am inteles eu ...Ideea e daca se poate face ceva cu testerul sau vreo alta metoda "ortodoxa".La Dacia ma duc degeaba pentru ca nu este originala a masinii.Nu e prima oara cand fac aceasta treaba...In trecut am mai fost nevoit sa deblochez navigatia.Acum l-am introdus de prea multe ori pentru ca am fost neatent la seria navigatiei.Multumesc PS. Da...este o treaba simpla doar ca eu am complicat-o din graba!
                            Last edited by sorin74ivn; 2 weeks ago.

                            Comment


                            • Porneste motorul si apoi navigatia, vezi daca acel timp de asteptare scade si apoi poti introduce codul corect.
                              Da, sunt si metode mai "neortodoxe", dar pentru acestea putin probabil ca cei de la Dacia vor rezolva ceva (asa cum a scris cineva mai sus), sunt si alte cazuri \exemple in care NU au facut asta, dar sunt persoane, chiar colegi de forumuri, care sunt adevarati "doctori" in unitatile MediaNav iar pentru ei asta este o "bagatela"
                              Last edited by Gil26; 2 weeks ago.

                              Comment


                              • De exemplu ; arata timp de asteptare 15 min si opresc motorul , cand il pornesc incepe cu timpul de asteptare de la 31 min si descreste.Am asteptat 31min fara s-o mai intrerup sa nu mai inceapa iar de la inceput, am bagat codul pin corect, arata ca este incorect si o ia de la capat cu timpul de asteptare...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google