Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am pus și licenta pusa de gil. La fel face. E ceva ce îmi scapa sistematic.

    Comment


    • Pentru ca ma tot mentionezi, ca sa fie foarte clar licentele acelea sunt Here 2021Q4 am si subliniat asta (le-am atasat pentru ca s-a tot adus ”discutia” despre licente, atata tot, am si exemplificat asta), ele pot ajuta dar nu neparat sunt necesare (vezi si discutiile anterioare de pe topic, ex post#5660, 5661 pag.378 etc.), pe PM ti-am trimis si Q4 (am vazut ca ai Q2) pentru Romania si Bulgaria cu tot ce ai nevoie, nu le-ai descarcat si le-am sters acum.

      PS: in majoritatea cazurilor pe care le cunosc butonul accept e de la licentele Medianavului si ”compatibilitati”, dar desigur ca asta mai depinde si de cine\ce\cum s-au facut ”modificarile” , (insa se poate rezolva destul de usor....)

      Comment


      • Te-am mentionat pentru ca tu ai fost cel care a mai discutat cu mine.
        Iti dai seama ca nu am observat mesajul PM ptr ca astfel descarcam și îți multumeam. În fine, nu înțeleg de ce ai vrut sa ma ajuti și apoi te-ai razgandit. Probabil ca și in acest caz, mi-a scapat ceva.
        am citit treaba cu licentele, dar dacă nu mai stiu ce sa fac, incerc orice.
        Nu stiu cine a făcut modificarile initiale. Am luat navigatia gata rezolvata de la un coleg de pe forum. georgestelsib parca il chema, m-a ajutat cu alt igo ptr ca ce aveam eu avea și un player video care se activa singur...
        în fine, nu am folosit o buna perioada navigatia ptr ca se misca mai greu când ascultam muzica... iar acum dacă torque a zis ca se misca mai bine....

        Și asta îmi aduc și eu aminte ca aveam probleme cu butonul accept când nu aveam licentele corecte insa acesta nu se activa. Acum se activeaza dar se blocheaza navigatia dupa ce il apas. Nu stiu dacă are legatura tot cu licentele. Am tot cautat pe net dar nu am gasit inca o problema asemanatoare.
        Last edited by sebibv; 19 June 2022, 12:29.

        Comment


        • cred ca are "legatura", inclusiv cu "balariile" anterioare (facute)....

          Comment


          • Cel mai bine, ar fi o revenire din backup cu amprenta la original.
            Apoi de la început.
            Se misca navigația greu din cauza hărților 3d și builds. Plus video, etc care nu își au rostul la o navigație.

            Comment


            • Cred ca trebuie inlaturat tot "balastrul" si adus la un sistem curat, asta se poate face destul de usor insa tinand cont de tot ce a scris anterior eu i-as sugera sa apeleze la cineva care chiar stie ce face (as lua "in considerare" chiar si Menaco in cazul acesta).

              Comment


              • Cum vad eu problema:

                De la 604 cu gunoi, am trecut la 913 cu resturi de gunoi bonus varza de harti și licențe.

                Mai departe, dacă întrebi și/sau ceri ajutorul clar ești paralel și perpendicular (în același timp) cu domeniul, deci ori urmezi la virgulă sfaturile/îndrumările primite, ori știi tu mai bine și vrei doar să irosești timpul tuturor (și al tău și la miloșilor care te ajută) pentru că tu oricum face ce te taie capul.

                Concluzia o trage fiecare.

                P.S. Apropo de licențe, singurele licențe necesare indiferent de versiunea hărtilor : menavrus_1.lym, și menavrus_2.lym


                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                Comment


                • @nelu_24200
                  Scuza-ma te rog, iti multumesc frumos pentru tot ce ai scris. Da, acum am ajuns la un PC de pe care pot sa urmaresc mai bine ce s-a postat.
                  Vad ca Neek nu prea mai e activ dincolo. Am incercat sa il contactez insa nu am primit un raspuns. De fapt o sa ii scriu daca vede ca s-a rezolvat problema aproape total. De fapt mai am un pic de lucru insa nu mai am chef in seara asta...


                  Acum, ca sa fiu sincer, ultimele harti pe care le aveam erau din 2018...am un telefon special ptr waze, am vrut sa o fac doar ptr ca vroiam sa am harti actualizate ca sa fie.

                  @ceilalti:
                  Nu imi este clar deloc, de ce trebuie sa fiti asa de agresivi. Daca am facut ceva gresit, nu vad sensul sa blamati atat. La faza cu motorul ati reactionat de parca v-as fi agresat. De ce cere Renault ca motorul sa fie pornit? Nu vreau sa imi raspundeti ca e evident.
                  Suntem unii care nu ne ocupam cu asta zilnic....nu vrem sa facem bani din asta. Acum, atacurile la persoana cu nonsensuri semantice nu isi au rolul. Nu stiu daca cele 2 pagini de forum au servit cuiva. Nimic din ce ati scris nu m-a ajutat sa rezolv problema. Si nu, nu am rezolvat-o "citind de 2 ori acel tutorial". Am folosit un workaround pus la dispozitie de cineva, acum ceva timp. La acel moment m-a rugat sa nu il fac public si nu o voi face. Mi-a spus ca a muncit la el cu un coleg iar asta a fost conditia lui atunci. Nu mai activeaza pe acest forum insa ii multumesc. Isi va aminti probabil daca va citi vreodata aceste randuri. Si nu, nu am facut downgrade.

                  Din punctul meu de vedere subiectul este incheiat, si nu, nu imi dati nicio replica pentru ca efectiv nu o sa mai intru o perioada pe acest topic (nu are sens sa imi stric ziua cu diverse). Putem discuta orice, oricand, despre orice altceva, insa tot ce am scris aici consider gunoi si ar trebui ignorat de toti.
                  Sigur au alti oameni nevoie de ajutor...asa ca poate reusiti sa ii ajutati pe ei.

                  O seara frumoasa tuturor.

                  Comment


                  • Trecand peste cele scrise in lungul post as avea totusi o mica observatie; acel "workaround" a fost dezvoltat de altcineva si oferit public (il am si eu si pot sa dovedesc oricand si data cand a fost postat prima oara), ulterior a tot fost "preluat", unii au precizat "sursa" altii nu (din pacate mai sunt si astfel de persoane care nu au respect pentru asta), restul "comentariilor" cred ca sunt de prisos....
                    Last edited by Gil26; 20 June 2022, 22:28.

                    Comment


                    • Si pentru ca a venit vorba de ”workaround” pentru cine doreste atasez o arhiva cu un script (facut si oferit public inca din 2016) pentru intrarea in WinCE, se decarca arhiva, se pun fisierele pe un stick formatat FAT32, se introduce in Medianav, dupa cateva minute se va deschide WinCE (se pot muta copia fisiere, etc...), iar in postul#5537 pag.370 am explicat cum prin modificarea fisierului CEhack.mscr se poate lansa orice alt executabil \script.
                      Eu prefer sa folosesc pentru asta Total Commander, acum actualizez doar hartile si cam atat, Medianavul l-am adus cu ceva timp in urma la o forma de care sunt multumit si practic nu mai pot ”obtine” mai mult din el, am ultima versiune cu un skin, MapChanger, back-up, amprenta etc., iar pentru ”workaround” am folosit diverse utilitare, mi-a placut foarte mult USB Depanare creat de @ Neek (cu tot respectul pentru munca sa, toata stima si aprecierea pentru efortul depus si ajutorul pe care l-a oferit pe multe forumuri romanesti si straine), atasez doar cateva capturi din acesta, contine cam tot ce este nevoie pentru orice ”workaround”, insa autorul l-a ”retras” (este si inteles de ce) asa ca nu detaliez mai mult.

                      PS: Medianav Gen2 a fost bine buchisit si deslusit inca cu multi ani in urma, tutoriale informatii fisiere etc. se gasesc foarte multe pe forumuri (romanesti, franceze, rusesti, italiene, germane, etc.) si nu cred ca mai trebuie ”reinventata roata” ci doar folosita cu grija si atentie, atata tot.
                      PS2: daca ar fi sa o iau de la inceput clar ca as instala Menavrus \Menaco, insa acum sunt OK \multumit cu ce am.
                      Drumuri bune si harti corespunzatoare!
                      Attached Files

                      Comment


                      • Nu vreau sa se inteleaga ca este reclama, incerc sa ascund linkul dar nu stiu daca reusesc).
                        Se poate monta pe Sandero Stepway 2 - dec 2014 (0.9 TCe) cu Medianav MN1 un Medianav 3 cu Andoid si CarPlay. cam la cat se ridica manopera in cazul in care .... se poate monta.
                        Navigatie android auto Dacia Sandero 2 2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2020 NOUA OENavigatie apple carplay Dacia Sandero 2 2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2020 NOUA OECompati...

                        Comment


                        • Se poate monta pentru ca este fix acelasi lucru (ca si dimensiuni)

                          Comment


                          • Originally posted by Silica View Post
                            Nu vreau sa se inteleaga ca este reclama, incerc sa ascund linkul dar nu stiu daca reusesc).
                            Se poate monta pe Sandero Stepway 2 - dec 2014 (0.9 TCe) cu Medianav MN1 un Medianav 3 cu Andoid si CarPlay. cam la cat se ridica manopera in cazul in care .... se poate monta.
                            https://www.pieseauto.ro/navigatie-a...26cfebf7ecdfc6
                            Manopera este maxim 1 suc/bere. Ai de dat jos o masca, de desfacut niste suruburi si in final scoti mufele. Plug-n-play.

                            Comment


                            • Pe lângă montarea(înlocuirea)destul de simplă a navigației mai e și instalarea antenei GPS. M-am uitat pe tutoriale video, dar nu am găsit unde vine prinsă antena GPS. Am văzut undeva scris că e prinsă deasupra ceasurilor de bord. Dacă e așa pentru montarea ei trebuie demontate si ceasurile de bord...poate există vreo posibilitate de montare a antenei prin locul unde vine montată navigația, nu știu, aștept păreri....
                              Mulțumesc...

                              Comment


                              • Vezi te-ai calicit si nu ai cumparat medianav original de fabrica, acum mergi si plateste sute de lei la unul sa demonteze tabloul de bord sa instaleze ca pe original antena GPS
                                Last edited by george.sce; 6 August 2022, 13:56.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google