Tu ai un an de zile cu mașina, așteaptă sa facă masina 2 ani și apoi poți sa spui ca a trecut pericolul.
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Sunt putin OFF ca am PH2 dar problema e aceiasi.
La 3 ani am vazut primele pete de ulei, cam de 2 degete, pe evacuare. Am fost la garantie si au zis ca schimba garnitura fara discutii dar ca problema va reveni . Citat:" Daca nu face balta jos si nu scade nivelul la ulei n-are rost sa umblam". Am sters bine de ulei si am lasat-o asa. Acum, la 5 ani, cam tot de 2 degete am evacuarea murdara. Ulei numai Dacia Oil si mers normal.
Comment
-
Am oroare la faptul ca trebuie sa iau legatura cu oameni al caror profesionalism este indoielnic, ma duc cu o problema si ma intorc cu trei, mai apar problemele si la intervale de timp astfel incat sa nu pot dovedi cauza. La cate trebuie demontate pe acolo, pt o mica urma de ulei nu merita riscul.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
eu zic ca merita efortul... d-aia este garantie, d-aia faceti reviziile pe timp de garantie in reprezentante. Daca nimeni nu se duce sa schimbe anumite piese defecte, dupaia dacia zice ca face cele mai bune masini... O schimbi o data, o schimbi de doua ori, o schimbi de trei ori, asa fac eu cu conducta de la intercooler, care curge mereu.laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Ai 1.5 DCI 90 CP ? De câte ori ai schimbat conducta ? Ms.Originally posted by ten View Posteu zic ca merita efortul... d-aia este garantie, d-aia faceti reviziile pe timp de garantie in reprezentante. Daca nimeni nu se duce sa schimbe anumite piese defecte, dupaia dacia zice ca face cele mai bune masini... O schimbi o data, o schimbi de doua ori, o schimbi de trei ori, asa fac eu cu conducta de la intercooler, care curge mereu.
Comment
-
De acord cu tine, de aceeași părere sunt și eu. Am luat un produs ieftin/scump în perioada de garanție trebuie sa fie conform.Originally posted by ten View Posteu zic ca merita efortul... d-aia este garantie, d-aia faceti reviziile pe timp de garantie in reprezentante. Daca nimeni nu se duce sa schimbe anumite piese defecte, dupaia dacia zice ca face cele mai bune masini... O schimbi o data, o schimbi de doua ori, o schimbi de trei ori, asa fac eu cu conducta de la intercooler, care curge mereu.
Comment
-
Originally posted by IceLord View PostAi 1.5 DCI 90 CP ? De câte ori ai schimbat conducta ? Ms.
Da, am 1.5 diesel 90CP, cu aproximativ 40.000 km si peste vreo saptamana imi vine a 3-a conducta de la intercooler, schimbata pe garantie.
Asa cum a zis si aris, ca masina este ieftina sau scumpa trebuie sa fie in conformitate, nu a scris nicaieri inainte sa o cumpar, ca in pretul de xxx euro al masinii imi va curge regulat pe la diverse conducte. Eu zic sa va folositi de garantie, chiar daca este o problema majora sau mai putin majora, este dreptul vostru si chiar ati platit pentru el.laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Din cei 40 000km, cati sunt facuti in service? Meseriasii stiu ca un aparat cu cat viziteaza service-ul mai des, cu atat are sanse sa capete si daune colaterale, nerecunoscute de cei implicati.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
din cei 40.000 n-am facut in service decat prima revizie si schimbat ambele scaune fata(armaturile) pe garantie ca nu mai culisau pe sine, iar acum urmeaza a doua revizie, tocmai de aceea imi schimb din nou acea conducta de la intercooler.Originally posted by Oti View PostDin cei 40 000km, cati sunt facuti in service? Meseriasii stiu ca un aparat cu cat viziteaza service-ul mai des, cu atat are sanse sa capete si daune colaterale, nerecunoscute de cei implicati.laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
O piesa prost proiectata o poti schimba de 50 de ori cu aceeasi piesa prost proiectata, ca e degeaba.
Acum profita de garantie, sa nu simti ca ai luat degeaba masina noua.
Cand va fi sa fie pe banii tai, nu vei mai schimba conducta, pentru ca stii ca e inutil.
Comment

Comment