Poate sunt tampit, dar, am o problema cu pisicile care intra la motor. A mai patit cineva asa ceva? Cum mama masi scap de ele fara sa le ucid???
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Corect este: "a da şfara in ţara", şfara fiind coloana de fum de pe un deal, prin care "comunicau", semnalizau pericolele.Originally posted by catalonia View Post... atunci sa dea si sfoara in tara ...
Foarte frecvent-eronat se foloseste expresia precum mai sus...Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
-
Saraca pisica
) Tureaza un pic motorul sau claxoneaza inaite sa pleci. Pisicile se sperie de zgomot si o sa plece singure. Si eu mai patesc, stai lin, n-au ce sa rupa. Plus ca nu suporta mirosul de combustibil. In rest, sa te fereasca domnu` de sobolani
)
Comment
-
Merci de atentionare colegu'!Originally posted by 77sky View PostCorect este: "a da şfara in ţara", şfara fiind coloana de fum de pe un deal, prin care "comunicau", semnalizau pericolele.
Foarte frecvent-eronat se foloseste expresia precum mai sus...
Sa informeze e si mai bine, ca sa nu ne mai incurcam cu arhaisme.
Cum auzi astazi des, nu exista comunicare.
Dacia isi cam ignora clientii odata ce au achitat masina.
Comment
-
Nu e de glumă cu pisicile. Am pățit să omor una băgată pe la motor fără să știu de existența ei. Am descoperit după 3 zile când începuse să miroasă a mortăciune în mașină și nu îmi explicam de ce. Să vedeți distracție cu scosul ei de acolo și spălat motorul. Coincidență sau nu (pentru că a trebuit spălată toată zona cu apă din abundență și cu săpun, șampon, etc), după 1 luna a murit pompa servo.
Era să se mai întâmple încă o dată dar am fost avertizat de vecini. Era un pui mic de tot rătăcit care nu mai știa să iasă, pe care l-am momit cu lapte.
Comment
-
Deschidere geam
Am o problema la deschiderea geamului de la usa stanga fata. Cand apas butonul pt deschidere, geamul coboara cam 4-5 cm si se opreste, fiind necesar sa dau impuls de mai multe ori ca sa cobor geamul complet. La cealalta usa mecanismul se comporta normal. Chestiunea asta o are de vreo doua zile, pana atunci mergea normal. Care ar putea fi problema ?
Comment

Comment