Mcv 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt aceleasi ... eu stiu ca la mine la 2500 rot/min am 100 km/h iar pe la 3000 rot/min am 120 km/h (evident in treapta a V-a) ... restul nu le-am probat dar mai mult ca sigur ca sunt aceleasi.
    sigpic
    This is My Ride!
    !Visit and enjoy!

Comment

• Da, cam aste sunt rapoartele.
      Mai verific maine o data
      sigpic

Comment

• Dacia Logan MCV, masina de familie ajunsa la a doua generatie, va fi lansata oficial in Romania pe 28 mai, a anuntat producatorul auto. Preturile pentru noul model, fabricat in…

asteptam sa vedem preturile.
        http://datingsidorsingel.com/

Comment

• Cred ca pretul este undeva intre Logan si Lodgy.
          sigpic

Comment

• Clio-ul ala gen MCV e mai ieftin decat logan-ul, deci ar fi de asteptat ca noul MCV sa fie cel mult la fel de scump ca loganul, altfel nu ar prea avea sanse in fata clio-ului.

Comment

• Nu as zice ca e mai ieftin ca Loganul (cel putin la acceasi motorizare), pe configuratorul renault cel mai ieftin model pleaca de la la 11200 eur sau 9311 eur cu programul rabla.

Comment

• Au aparut preturile pe http://www.daciacars.co.uk/
                preturile fiind intre 6.995 si 10.795lire sterline.

mai sa fiu a ....
                in Romania la 1.5dci 90CP emisiile fiind de 103gm/km
                in UK pentru MCV este de 99g/km
                "New Logan MCV will be available with the 1.5 dCi diesel engine, producing 66 kW (90 hp). The 1.5 dCi is the Renault group’s best selling power unit, renowned for reliability, performance and environmental credentials. Recent optimisation brings further enhancements to acceleration, and fuel consumption remains among the lowest in this segment, at 74.3mpg for a very low environmental impact of 99 g/km of CO2." LINK

Daca in Romania era sub 100g/km atunci taxa mediu era 0euro.
                asa taxa fiind de 53 euro
                Dar ce sa faci, bani pt statul.
                Ce interesant nu?
                Last edited by djxhouse; 27 May 2013, 16:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pentru piata din Anglia sunt afisate preturile de vreo 2-3 saptamani.
                  Azi se lanseaza si pe piata din Romania Noul LOGAN MCV
                  Sper ca cei de la Dacia sa actualizeze cat mai repede site-ul si sa puna si brosura pe site.
                  Ma cam bate gandul al un MCV Laureate 0.9 TCe Full, dar depinde si cat va costa.

In Italia se vinde sub numele de SANDERO WAGON
                  Last edited by angelblack; 28 May 2013, 14:44.

Comment

• unde si la ce ora se lanseaza? pana acum nu a publicat nimeni nimic despre preturi si dotari.

Comment

• Nu stiu unde si la ce ora.
                      Dotarile cred ca vor fi aceleasi ca la toata gama.
                      PReturile, ramane de vazut cum vor fi. Cred ca destul de maricele, dar sub Lodgy.

Daca va uitati mai bine la noul LOGAN MCV veti vedea ca seamana foarte mult cu RENAULT MEGANE ESTATE II

Noul Logan MCV poate fi comandat începând de mâine.

DACIA LOGAN MCV in Romania de la 7790 Euro

In curand vor aparea preturile si pe site-ul DACIA
                      Last edited by angelblack; 28 May 2013, 20:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu mi se pare cu mult mai scump decat Logan berlina.
                        Dau un pret de 12.300 € la un Laureat diesel de 90cp.
                        Cel mai chel Laureat berlina costa 11.200€
                        sigpic

Comment

• Este o diferenta de 1100 € intre LOGAN si LOGAN MCV si de 800 € intre SANDERO SI LOGAN MCV.

Nu mi se par diferente mari de pret, si oricum nu se poate compara un LOGAN MCV cu un LOGAN BERLINA

Comment

• Sunt curios si ce optionale vor avea pentru mcv. ... climatronic, scaune incalzite etc ... sau poate nu ... ?

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                            sigpic
                            This is My Ride!
                            !Visit and enjoy!

Comment

• Nu cred ca vom vedea prea curand pe gama DACIA aer conditionat automat. Scaune fata incalzite se poate sa fie, tinand cont ca pe LODGY sunt in optiune.
                              Probabil pe versiunea Prestige vor pune mai multe in standard si optionale.
                              Ar fi bine daca pe lista de optionale s-ar gasi si oglinzi electrice cu semnalizare.
                              Last edited by angelblack; 28 May 2013, 21:13.

Comment

• e mai convenabil stepway. si mai frumos.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google