Mcv 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Archangel80 pot spune ca stiu cum trage si un 1.6 si 1.4. si 1.2 pentru ca am toate cele 3 motorizari la indemana. Am luat 1.2 pentru ca am vrut economie si am ce mi-am dorit.

Pe forum mi-am exprimat niste opinii dar iti spun ca nu regret ca am luat aceasta masina cu motor de 1.2. Este o masina reusita la banii ei. Merg de placere cu ea.

Cine isi doreste masina de putere si sa alerge cu ea dar nu pe drumurile publice ca sa nu mai omoare oameni nevinovati ci pe piste special amenajate, ii recomand sa-si ia o masina din clasa respectiva si nu Logan.

Comment

• In loc sa vorbiti de MCV...vorbiti ca orice alta masina decat Logan nu trebuie sa mai existe pe drumurile publice si ca o masina cu motor anemic de 1.2 si 75CP amarati se conduce de placere.

Comment

• Eu nu sunt pentru 1.2 16v pe MCV mi se pare un motor destul de mic pentru o masina asa maricica.
        Imi poate spune cineva cate kg are MCV-ul in C.I.?
        sigpic

Comment

• Masa proprie 1152 varianta cu GPL si fara 1092kg.
          Are 50kg in plus fata de loganul break.
          Last edited by cell1; 2 September 2013, 15:39.

Comment

• chiar arata foarte bine acest model impreuna cu sandero stepway chiar am ramas uimit am vazut unul pe strada si am alergat masina sa-l vad mai de aproape si am ramas impresionat in bine despre acest model, totusi imi pare rau si inca nu am gasit o explicatie de ce au scos motorul de 1.6 16v din gama dacia, stiu ca a ramas decat pe duster....sa le stapaniti fericiti si multi km fara probleme pt cine detine acest model chiar este reusit
            Last edited by cata89ro2000; 2 September 2013, 16:48.

Comment

• Ciudat de usor.
              Loganul de 0.9 din dotare are 1112 kg.
              ma asteptam sa fie mai greu
              sigpic

Comment

• M-am uitat pe site si am gasit urmatoarele mase proprii minime (Kg) dar nu stiu cat de corecte sunt ca nu este o simetrie intre ele la cele doua modele.

Pentru logan II
                DCI 0.9TCE 1.2 16v GPL
                1134 1073 1049 1106
                Pentru MCV
                DCI 0.9TCE 1.2 16v GPL
                1165 1113 1091 1152

Diferenta dintre cele doua modele nu este mare ca si greutate. Ideea este ca la caroserie nu s-a adaugat nimic mai mult decat niste tabla care explica diferenta de greutate asa mica.
                Observ ca motorul de 1.2 16V este mai usor cu aproape 20kg decat cel de 0.9TCE. Ma gandeam ca acest motor, fiind doar in trei pistoane, cu chiulasa de aluminiu este mult mai usor dar se pare ca nu.

Comment

• Foarte interesant.
                  Masina imi trece pe gaz la 30 secunde si cand sunt 6 grade afara. Este clar ca temperatura motorului este mult sub cea de 35grade cum era la vechile masini pe GPL.

Comment

• Salut.
                    Poate nu postez unde trebuie dar nu vreau sa deschid un thread nou pentru doua trei informatii.
                    In vreo 2 saptamani imi vine si mie noul mcv , avansul l-am platit la banca, 5% din valoarea masinii + pachetul triunghi,stingator si trusa sanitara. Masina o voi achita cash la banca. Intrebarea mare ar fi:
                    Ce trebuie sa mai platesc dealerului, ce are dreptul el sa ma taxeze ; mentionez ca no voi lua de acolo cu nr. rosii ci cu nr. de la vechiul logan.
                    Multumesc anticipat

Comment

• Originally posted by vladovici View Post
                      Ce trebuie sa mai platesc dealerului, ce are dreptul el sa ma taxeze ; mentionez ca no voi lua de acolo cu nr. rosii ci cu nr. de la vechiul logan.
                      Multumesc anticipat

Ma gandesc ca oricum pleci cu numerele rosii, deoarece masina nu este inca inmatriculata pe numarul pe care il ai tu. Pana iti vine cartea masinii, esti nevoit sa circuli cu numerele rosii.
                      Daca am gresit, rog pe cei care stiu sa ma corecteze.

Comment

• Originally posted by vladovici View Post
                        Salut.
                        mentionez ca no voi lua de acolo cu nr. rosii ci cu nr. de la vechiul logan.
                        Nici-o masina nu pleaca de la dealer cu nr. detinute anterior de proprietar, e ilegal ceea ce vrei sa faci tu.

Vei mai plati, asa cum zice si Crs. Sandel, doar nr. rosii la pachet cu rovinieta pe o luna adica 150lei .

Comment

• [QUOTE=Cromatic;1513648]Nici-o masina nu pleaca de la dealer cu nr. detinute anterior de proprietar, e ilegal ceea ce vrei sa faci tu.

Gresit asta cu ilegalitatea, fiindca am vb. cu dealerul care a zis ca se poate: vine cartea> rar> finante>politie inmatriculari si gata.
                          altfel de cheltuieli m-am gandit eu gen:pregatire auto, suporti nr, si ce stiu eu ce altceva le mai trece prin cap sa imi mai ia din bani

Comment

• Pai trebuia sa precizezi ca inmatriculezi masina inainte sa pleci cu ea de la dealer.

Pentru celelalte(suporti numar, etc) nu se percep taxe, oricum iti pune niste panarame de suporti numere, cele mai ieftine de pe piata.

In cazul asta nu mai e nimic de platit.

Comment

• Cartea nu vine odata cu masina si ca atare vei fi nevoit sa mergi cu numerele rosii.
                              1.In ceea ce priveste pregatirea masinii, acest lucru nu ar trebui sa te coste nimic, dar cum ai zi si tu, cei de la reprezentanta fac bani din orice.
                              2.Termenul de livrare nu stiu daca este unul corect, e posibil sa se mai prelungeasca.La mine, spre exemplu, masina vine cu o intarziere de o saptamana fata de termenul preconizat de dealer.

Comment

• Originally posted by Cromatic View Post
                                Nici-o masina nu pleaca de la dealer cu nr. detinute anterior de proprietar, e ilegal ceea ce vrei sa faci tu.

Vei mai plati, asa cum zice si Crs. Sandel, doar nr. rosii la pachet cu rovinieta pe o luna adica 150lei .
                                Rovinieta nu o plateste pana nu are nr definitive.
                                Se acchita asig obligatorie

Sa o stapanesti sanatos!Drumuri bune.
                                Last edited by Niki; 20 September 2013, 21:06. Reason: dublu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google