Revizii Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Macar de-ar fi pus o carpa in varful surubelnitei si era mai bine. Am impresia ca daca tragi mai tare de cheder, il desfaci fara sa fie nevoie de unelte.

    Multumit pe o parte, dezamagit pe de alta parte. Se pare ca la Dacia trebuie sa mergi cu ANPC-ul dupa tine, cu avocati.

    Comment


    • Urata treaba, si eu as fi facut galagie
      Eu unul am avut mai mult noroc pe la revizii in service-uri, de regula in bucuresti merg la automarcus la un anumit mecanic, si nu am avut niciodata nici un fel de probleme, chiar ma mai sfatuieste omul in legatura cu zona auto

      Comment


      • Acum ce sa zic, consolati-va ca se intampla si la alte marci, cum se zice pe aici.
        Eu nu inteleg, Dacia are masini mai multe in reprezentante decat altii, ar avea pe ce sa-si faca mana si mecanicii noi, cat de slab pregatiti ar fi.
        Problema e ca nu prea au de la cine sa invete, mecanicii buni s-au dus sa castige niste bani si ei, nu doar patronul reprezentantei.

        Comment


        • Originally posted by m3dic911 View Post
          ...schimbat totul conform standardelor...
          ...daca nu se rezolva asa cum vreau eu (adica sa imi fac masina fix cum era cand am intrat in service, nimic mai mult, nimic mai putin), ii dau in judecata...
          adica sa-ti puna inapoi filtrele tale vechi, uleiul vechi, gumele de iarna... cum era masina cand ai intrat in service. dar tare te-ai mai enervat...

          Comment


          • Mda, lucruri "normale" intri-o reprezentanta Dacia. Și mie mi-au zgâriat tunelul median cu scaunul când a schimbat scartaietoarea la șofer și zgâriat stâlpul pe mijloc dintre uși, probabil când au schimbat un amarat de cheder. E doar o mașină, ce naiba sa le faci? La mine au furat și o amărâtă de garnitura, înlocuită ulterior de Dacia, fiindcă nu s-a putut demostra cum a dispărut, noi sa fim sanatosi.

            Comment


            • Nea K, meseria se invata din carti, nu de la unul si de la altul care, cu tot respectul, s-ar putea sa stie mai putin ca mine si ca tine.
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

              Comment


              • Originally posted by 827sam View Post
                Nea K, meseria se invata din carti...
                "Meseria se fura" zice o vorba. Pana nu pui mana sa faci n-ai cum sa inveti sa faci. Din carti inveti teoretic, teoria e foarte buna. Practica iti face treaba.
                Orice meserias ti-ar spune cum si ce se face, pana nu faci cu mana ta nu inveti meserie. Meseriasii nu prea spun, de aia se zice ca se fura, vezi cum face el si faci si tu. Problema este ca "astia mici" nu mai au de la cine sa fure meserie.
                Last edited by Fanez; 19 March 2017, 00:19.

                Comment


                • Ideea e ca trebuie si putin creier in cap , trebuie sa o gandesti logic : Domne eu daca vin cu o surubelnita metalica si incep sa fortez pe acolo exista riscul sa avariez vopseaua ? trebuie sa te gandesti la riscuri si sa adopti solutia cea mai putin invaziva , dar pentru asta iti trebuie repet putina minte!! dar unii sunt batuti in cap la propriu.
                  Vorba unui coleg , in reprezentantele Dacia de cele mai multe ori vei gasii doar indivizi care stiu sa schimbe placute de frana , filtre ,ulei si ATAT!! chestii care le pot face si eu care nu sunt din domeniu!
                  Last edited by prometheus; 19 March 2017, 00:53.
                  sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

                  Comment


                  • Mie mi-au completat antigelul cu apa plata de la dozator..." ce-are doamne? e apa buna de care bem și noi!" Tot maimutele de la Dacia! Văzusem vasul de expansiune plin fără sa am antigelul facturat... prostanacul s-a dat de gol convins fiind că mi-a făcut economie.
                    Last edited by tipicarul; 19 March 2017, 06:07.
                    „Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde

                    Comment


                    • Hai ca asta le intrece pe toate!!! wtf! pe bune ?? eu in locul tau il puneam sa bea apa aia pusa de la dozator .
                      sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

                      Comment


                      • Mda, și când te gândești ca aceeași indivizi se ocupa și de mașinile Renault, bine de vina tot clienții sunt ca asculta de consultanți sa le dea feed-back-ul "foarte multumit", ma rog e un șantaj intre client și reprezentanta . La service de cartier sau mai mici, riști sa îți dezmembreze masina, sa ia piesele tale originale și sa îți pună uzate, cum a pățit Fanez.

                        Comment


                        • Originally posted by Fanez View Post
                          adica sa-ti puna inapoi filtrele tale vechi, uleiul vechi, gumele de iarna... cum era masina cand ai intrat in service. dar tare te-ai mai enervat...
                          in plangerea facuta de mine, evident am detaliat ca vreau ca tabla, vopseaua si chederul sa fie ca la intrarea in service, aici nu am mai avut rabdare sa detaliez

                          Oricum, m-am decis, renunt la garantia lor mecanica, si gasesc un mecanic bun, oriunde, dar in alta parte, si la revedere. La astia in service se poate intampla orice nebunie. Daca nu vedeam, pe loc, sa le atrag atentia, ziceau ca am venit cu ea asa....

                          Nu sunt mecanic, dar e la mintea cocosului, ca daca pui o surubelnita metalica, pe tabla, si te mai si opintesti in ea, sansele sa sara vopseaua sunt de 120%. Plus ca strici chederul (ceea ce s-a si intamplat - este si ala ciupit)

                          Comment


                          • Imi pare rau sa va dezamagesc, dar problema asta cu meseriasii nu se gaseste doar in serviceuri. Cam asta-i marea masa de "specialisti" din ro. Slab pregatiti, nu foarte inteligenti, dar cu multe basini si pretentii. Si asta-i si vina societatii...se depun foarte putine reclamatii. Si sunt domenii unde cererea de apecialisti depaseste cu mult oferta, si atunci ajungi sa angajezi ciurcuri...ca si asa romanul nu se plange....decat ocazional pe forumuri

                            Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

                            Comment


                            • Asa este, si tocmai de aia fac plangeri peste plangeri, unde pot, pentru ca, cineva, trebuie sa plateasca pentru prostie/delasare/nesimtire, nici nu stiu cum sa o incadrez

                              Sent from my 6055K using Tapatalk

                              Comment


                              • Exista o vorba la romani:"capul plecat, sabia nu-l taie". Doar ca eu am o completare: cand stai cu capul plecat, fundul este in sus...si prin urmare toti te **** in c*r...si fara lubrifiant.

                                Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google