Revizii Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu este adevarat. Cine ti-a spus nu stie sau te-a mintit. Nici macar DPF nu are aceasta necesitate. Ignora sfatul, e idiot.

    Comment


    • Originally posted by gabrieln1960 View Post

      Raspunsul la prima intrebare este sa suni la VC. Explica-le ca nu apare nimic in fisa, trimite-le un mail cu fisa scanata si vezi ce raspuns o sa primesti. Oricum de abia ai luat masina asa ca ai un an intreg la dispozitie pentru clarificare.

      La a doua intrebare, reviziile sunt la 1 an sau 20.000 km si toate consumabilele se schimba anual. Anul acesta am in plus verificarea si curatarea sistemului de aer conditionat, orice o fi insemnand asta.
      Îți curata tubulatura cu un spray sau pulbere cu aspirator, depinde de reprezentanță.

      Comment


      • Offtopic:
        De reținut: Nu lucrez la Dacia-Renault-Nissan-Mitsubishi-Lada, iar orice remarcă de genul se va solda cu report.
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

        Comment


        • Am fost si eu azi la revizia de 1 an cu al meu 0,9Tce . Mi s-a spus ca o data pe saptamana sa o scot la drum intins, alfel senzorul de oxigen se imbicseste si nu mai trage. E adevarat?

          Asta mi-a spus tipul de la reprezentanta Dacia. Eu stiam asta http://www.e-automobile.ro/categorie...da-lambda.html

          Comment


          • M-au sunat de la ”Meridian Sud” că sunt programat la revizie (pe 30), am cei ”cinci ani fără griji (am primit oferta gratuit când am luat mașina). Doamna cu care am vorbit mi-a spus să mă aștept la costuri de până în 700 de lei (mai mult, sau mai puțin). Mi-a și transmis ce or să schimbe. Revin cu detalii după revizie. Încă ceva, îmi cer scuze dacă nu aici trebuie să întreb, am ”Casco” la mașină, cineva în parcare a lovit portbagajul (muchia, de deasupra siglei ”Dacia” este îndoită și cu vopseaua luată), mai am și la aripă o zgârietură când cineva a atins cu mașina mașina. Asigurarea ”Casco” o am făcută tot la ”Meridian Sud”, nu știu la ce firmă. Cam ce credeți că risc dacă mă duc să repare mașina? Vă mulțumesc.

            Comment


            • Pai si daca dai 700 de lei, ce mai inseamna 5 ani fara griji? Fara griji ca trebuie sa te programezi si te programeaza ei automat? Intelesesem ca nu se mai platesc reviziile deloc cand ai "fara griji"...

              Comment


              • Nu cred că este vorba de cei 5 ani fără griji dacă i s-a transmis că are de plată cred că e vorba doar de garanția extinsă de 5 ani unde reviziile se plătesc normal doar ca colegul s-a exprimat greșit

                Comment


                • Originally posted by loganita View Post
                  Am fost si eu azi la revizia de 1 an cu al meu 0,9Tce . Mi s-a spus ca o data pe saptamana sa o scot la drum intins, alfel senzorul de oxigen se imbicseste si nu mai trage. E adevarat?

                  Asta mi-a spus tipul de la reprezentanta Dacia. Eu stiam asta http://www.e-automobile.ro/categorie...da-lambda.html
                  Ceva adevar exista. Am observat si eu si a confirmat si alt coleg pe aici ca dupa un parcurs urban mai lung masina trage sacadat intre 2500-3000 rot/min. daca accelerezi mai usor. Problema nu apare la accelerare brusca. Dupa un drum mai lung extraurban fenomenul nu se mai manifesta.

                  Comment


                  • Mahala... Am sunat la dacoserv salaj acum si am intrebat daca au elf 5w40, asta dupa ce luni (cu 4 zile in urma) au zis ca au la insistentele mele. Si zic ca ei pun 5w30 si am zis ca nu vreau sa bat drumul degeaba. In final cica "s-ar putea" sa avem... Nu mi-am imaginat ca se tot se insista cu un ulei incompatibil... Targul vitan, ce sa mai

                    Comment


                    • @devreg: Pe logica ta de fier forjat eu cred că ești o clonă a lui Mr.K.

                      Danis702000 : Tu ai DaciaExtenso 3+2ani nu "5 ani fără griji"
                      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                      Comment


                      • Originally posted by Danis702000 View Post
                        M-au sunat de la ”Meridian Sud” că sunt programat la revizie (pe 30), am cei ”cinci ani fără griji (am primit oferta gratuit când am luat mașina). Doamna cu care am vorbit mi-a spus să mă aștept la costuri de până în 700 de lei (mai mult, sau mai puțin). Mi-a și transmis ce or să schimbe. Revin cu detalii după revizie. Încă ceva, îmi cer scuze dacă nu aici trebuie să întreb, am ”Casco” la mașină, cineva în parcare a lovit portbagajul (muchia, de deasupra siglei ”Dacia” este îndoită și cu vopseaua luată), mai am și la aripă o zgârietură când cineva a atins cu mașina mașina. Asigurarea ”Casco” o am făcută tot la ”Meridian Sud”, nu știu la ce firmă. Cam ce credeți că risc dacă mă duc să repare mașina? Vă mulțumesc.
                        Probabil ca ai avut oferta pentru 2 ani extragarantie gratuita (parca ar fi un maxim 150 euro). A fost cumva conditionata de efectuarea reviziilor doar la ei? Daca-i asa, ce au dat cu o mana or sa ia inapoi cu doua in cei 5 ani. Oricum apari in sistem cu aceasta oferta si probabil o sa-ti mai umfle un pic facturile anuale.
                        Cat despre CASCO tu trebuie sa stii cel mai bine in ce conditii l-ai incheiat. Sa inteleg ca nu stii nici macar care este asiguratorul? E cu fransiza sau fara? Daca ai cu fransiza de 100 euro asigurarea o sa suporte doar ce depaseste aceasta suma asa ca nu e bine sa te duci pentru fiecare dauna minora pentru ca de fiecare data se va aplica fransiza. De exemplu daca ai 3 daune minore intr-un an suporti de fiecare data cate 100 euro. Daca te duci cu toate trei odata suporti doar o singura data fransiza. Prin daune minore inteleg cam ce ai patit tu: zgarieturi, lovituri usoare, adica cam tot ce nu pune in pericol siguranta deplasarii si declarate ca au fost facute in parcare cu autor necunoscut. Altfel, daca sunt rezultate in urma unor accidente usoare, trebuie ori amiabila ori constatare la politie si nu prea le poti cumula.
                        Last edited by gabrieln1960; 24 May 2019, 10:40.

                        Comment


                        • Și eu am prins 2 ani extragarantie și nu a fost nevoie sa merg la revizii la ei, ci doar în rețeaua Dacia.

                          Comment


                          • Originally posted by iatagan View Post
                            Mahala... Am sunat la dacoserv salaj acum si am intrebat daca au elf 5w40, asta dupa ce luni (cu 4 zile in urma) au zis ca au la insistentele mele. Si zic ca ei pun 5w30 si am zis ca nu vreau sa bat drumul degeaba. In final cica "s-ar putea" sa avem... Nu mi-am imaginat ca se tot se insista cu un ulei incompatibil... Targul vitan, ce sa mai
                            Pentru mine un raspuns de genul asta m-ar face sa ma gandesc ca cei de la reprezentanta aia habar n-au de meserie si nu as vrea sa testez pe banii mei competenta mecanicilor de acolo!
                            Mai cauta, mai sunt reprezentante in Buc. care chiar au oameni competenti!
                            Last edited by DannyMC; 24 May 2019, 10:50.

                            Comment


                            • Aveți dreptate, este vina mea, am greșit eu (eram pe o pagină unde citeam despre cei “cinci ani”, am preluat (și scris) fără să îmi dau seama (în subconștient). Este vorba, așa cum bine ați spus, despre “Garanția extinsă”.
                              Last edited by Danis702000; 24 May 2019, 11:32. Reason: Nu apărea tot mesajul.

                              Comment


                              • Vă mulțumesc pentru mesaje. Aveți dreptate, este vina mea, am greșit eu (eram pe o pagină unde citeam despre cei “cinci ani”, am preluat (și scris) fără să îmi dau seama (în subconștient). Este vorba, așa cum bine ați spus, despre “Garanția extinsă”.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google