Avand in vedere ca vreau sa tin masina inca 5 ani de acum inainte, vreau sa schimb lichidele si curelele si pompa de apa ca au deja 4 ani, cum se recomanda chiar daca am doar 43kkm. Pun totul "de origine". Le cumpar din alte surse, mai ieftin decat in reprezentanta. La reprezentanta platesc manopera. Astfel am garantie la manopera. Acum 10 ani cand aveam L1, ma suna de la VC si ma intreaba daca am gasit piese de origine mai ieftin decat la reprezentanta, iar cand am zis ca DAAAAAA!!!! m-a mai intrebat de doua ori. clar ca nu credea .
Revizii Logan II
Collapse
X
-
Salutare! M-am programat si eu la revizia de 60.000 km la Serus Ploiesti pe data de 30 octombrie. Am cerut un deviz, pret total 829 ron. Mentionez ca distributia si kit-ul de accesorii le-am schimbat anul trecut. Mai jos atasez devizul. Ce parere aveti e ok?Attached Files
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by madi View PostE o neintelegere , cred ca e vorba de inelul de etansare de pe scaunul bujiei, eu cel putin nu stiu sa existe bujie cu scanteie din aluminiu, doar izolatorul din oxid de aluminiu.
cred ca vor schimba buliile cu totul cu unele de aluminiu, fi foarte atent, mai bine le spui ca vrei sa le pastrezi pe cele existente.
- Likes 2
Comment
-
Foarte bine faci, operatiunile in garantie la reprezentanti, stampila in cartea de garantie, ridica pretul la revinzare la tancioc.
Samsarii se uita la chestiile astea cu stampila, stiu din experienta.
Si eu cind fac tranzactii deastea ma uit in principal la stampila in carte. Nu are, trag de pret in jos. Merita, plus ca tu ca si propetar stai linistit ca nu te lasa in drum
Comment
-
Asa este, masina nu mai e in garantir fiind din 2015, si in mod sigur nu va fi revanduta, trag de ea pana pica vorba aia, insa pentru linistea mea prefer sa ma duc la reprezentanta sa fac totul conform fisei de intretinere cu piese originale.
- Likes 1
Comment
Comment