Bandouri Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Astazi am primit foliile magnetice, sunt peste asteptari. Destul de groase, una are in jur de 1-2 kg, suficient de mari. Suprafata vinilului este mata, daca ar fi fost lucioasa ar fi fost ideala. Cred ca am sa tai o foaie in doua pe lungime pentru fiecare parte a masinii, ar iesi doua parti de 90X30, zic eu suficient de late pentru a acoperi partea cea mai vulnerabila a usilor. Are cineva alte idei?
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.
    Last edited by ugabrielu; 16 October 2019, 18:03.

    Comment


    • #77
      Foliile alea daca nu le pui pe masina curată îți vor matui vopseaua,mai bine colantai toată masina

      Comment


      • #78
        Care ar fi deci principiul "magnetismului"? Opresti in parcare, le scoti din portbagaj si le aplici magnetic pe portiera? Pana cand te intorci, le scoti si pleci?
        Pentru ca nu cred ca vor rezista acolo la viteze de autostrada. Domeniul lor de aplicabilitate este descris de producator drept: "(reclame pe autovehicule sau autoturisme noi, semne pentru depozite, semne de avertisment, reclame de diferite dimensiuni)"

        Aceste folii se aplica pe masinile din showroom, nu in miscare. Daca da, le aplici doar in parcare, atunci o idee buna ar fi tiparirea numarului de inmatriculare pe ele, dupa sistemul marcarii oglinzilor, sa nu le fure un interlop.


        Iata si la ce m-am mai gandit eu in trecut. Stiti bastoanele de spuma folosite ca accesorii pentru inot? Sunt cilindrice si au grosimea de 5-6 cm, lungime de un metru sau mai mult. Se ia un cilindru, se taie pe jumatate obtinand un semi-cilindru. Pe muchia dreapta se lipeste o folie magnetica care sa tina cilindrul pe usa. Se instaleaza temporar doar pe masina stationata in parcare.
        Last edited by gecmc94; 18 October 2019, 18:17.

        Comment


        • #79
          Am vazut foi magnetice pe masini de raliu, scoala soferi si probabil si pe altele, nu sunt pentru showroom. Acolo scrie pentru autoturime noi in ideea de a nu le aplica reclama direct pe vopsea sau reclame lipite, e totusi un autoturism nou, poate ai de gand sa renunti la reclama si apoi ce faci. Eu am decupat foile magnetice ieri, m-am inspirat de la masinile de politie, in jurul manerelor de la usi si cu aceasi latime, 30 cm, cum am vazut pe alea de politie. Foile se lipesc foarte bine de usa, este practic imposibil sa le dezlipeasca curentul de aer. Grija mea nu e dezlipitul in mers ci in cat timp le vor fura de pe masina.

          Comment


          • #80
            Vei lipi în parcare de fiecare data când oprești,dar sa nu uitam praful depus pe lacul vopselei care acționează ca un șmirghel fin și în timp vei matui acea zona. Am văzut asta pe multe mașini de taxi. Eu unul nu mi-aș lipi așa ceva pa mașină,cu toate riscurile ce le implică ceilalți participanți la trafic/parcare.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google