Coduri Piese Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare tuturor! Am dat internetul peste cap sa aflu un cod al pinului de la mufa lampa plafoniera., are trei pini.Lucrez la un proiect. As aprecia enorm daca m-ar ajuta cineva cu o informatie ceva..

Comment

• Asta e conectorul pin de la mufa (mama) lampa plafoniera .
      Attached Files

Comment

• Atasat cateva capturi referitoare la plafoniera fata X52, poate sunt de folos altor colegi de forum:
        Attached Files

Comment

• SALUT,am cautat tot internetul si nu reusesc sa gasesc codul la rulmenti si colector perii alternator bosch logan 0.9 2018.Am cumparat 2 colectoare si 2 rulmenti diferiti si nu au venit nici unu la dimensiuni.sunt mai mari ca dimensiune.

Comment

• Salut, producatorul auto Dacia ofera codurile OE doar pentru piese, doar ca exemplu (subliniez asta) pentru un Logan L52 2018 0.9 TCe ex cod motor H4B408 \410 cu S&S codul OE al alternatorului poate sa fie 231002854R. Pentru componente ale alternatorului fie trebuie vazuta documentatia furnizorului acestei piese exemplu Bosch, fie cauti kit reparatie dupa codul Bosch doar ca ex F000BL04BF sau IAM 0986086240, fie le obtii de la cineva care a desfacut \reparat exact acest tip de alternator…

Comment

• Care este codul pentru amortizoarele spate de la Sandero Stepway 2 și care credeti voi ca ar fi cea mai bună marcă? Sunt cumva comune cu Sandero obisnuit?
              Am facut azi ITP-ul și se pare că amortizorul dreapta spate este pe ducă.
              Este cumva 562104981R?
              Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
              Last edited by gabrieln1960; 30 July 2025, 15:54.

Comment

• Salut Gabriel.
                Codurile OE se obtin /verifica doar pe baza seriei VIN, dar pentru masina ta Sandero Stepway 2017 motor H4B408 transmisie JS3 nivel de echipare E2, etc. (la fel ca si pentru a mea) amortizoarele spate au codul OE 562104719R sau echivalent Motrio 8660004131, vezi si atasat:
                Attached Files
                Last edited by Gil26; 30 July 2025, 16:59.

Comment

• Plus o “lista” coduri OE amortizoare spate functie de nr. fabricatie, nivel echipare, caracteristici, etc. :
                  Attached Files

Comment

• Gil, mulțumesc pentru informații.

Comment

• Va salut!

Ma poate ajuta cineva cu un cod de soclu bec ceata spate ( Logan II 2018 ) ( partea de jos ). se pare ca acea mufa pe care o am eu, nu mai functioneaza si nu reusesc sa identific ce mufa ( soclu) ar fi necesara.

Multumesc!​

„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

Comment

• Ceva noutati? chiar nu stie nimeni piesa asta? sau e o cerinta prea mica pentru profesionisti???
                        Last edited by 77sky; 5 days ago.

Comment

• Tie trebuie cod sau soclu de inlocuit ? La dezmembrari e cel mai sigur si nu trebuie nici un cod.

Comment

• Mie imi trebuie soclu, si nu-l gasesc. Am crezut ca daca fac rost de cod de OE e mai simplu. In zona la mine nu sunt Logan 2 la dezmembrari ( cel putin nu am vazut) o sa caut, dar preferam nou sa stiu de o treaba.....

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google