Coduri Piese Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gil26
    replied
    Salut, producatorul auto Dacia ofera codurile OE doar pentru piese, doar ca exemplu (subliniez asta) pentru un Logan L52 2018 0.9 TCe ex cod motor H4B408 \410 cu S&S codul OE al alternatorului poate sa fie 231002854R. Pentru componente ale alternatorului fie trebuie vazuta documentatia furnizorului acestei piese exemplu Bosch, fie cauti kit reparatie dupa codul Bosch doar ca ex F000BL04BF sau IAM 0986086240, fie le obtii de la cineva care a desfacut \reparat exact acest tip de alternator…

Leave a comment:

• Ionutsy
    replied
    SALUT,am cautat tot internetul si nu reusesc sa gasesc codul la rulmenti si colector perii alternator bosch logan 0.9 2018.Am cumparat 2 colectoare si 2 rulmenti diferiti si nu au venit nici unu la dimensiuni.sunt mai mari ca dimensiune.

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Atasat cateva capturi referitoare la plafoniera fata X52, poate sunt de folos altor colegi de forum:
    Attached Files

Leave a comment:

• sorin74ivn
    replied
    Asta e conectorul pin de la mufa (mama) lampa plafoniera .
    Attached Files

Leave a comment:

• sorin74ivn
    replied
    Salutare tuturor! Am dat internetul peste cap sa aflu un cod al pinului de la mufa lampa plafoniera., are trei pini.Lucrez la un proiect. As aprecia enorm daca m-ar ajuta cineva cu o informatie ceva..

Leave a comment:

• DorinAdrian
    replied
    Salutare, tuturor!

Am achizitionat panouri de portiera cu maner, dar ulterior am observat ca mai sunt necesare ceva piese pentru a fi montate pe masina.
    Ma poate ajuta cineva cu codurile de piesa pentru agrafele/clipsurile si suburile de prindere pe tabla pentru manerul interior al portierei?
    Atasez foto pentru ajutor.

Multumesc!
    Attached Files

Leave a comment:

• adi xxl
    replied
    Mulțumesc mult ,acum știu exact de ce am nevoie

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Salut, mie pentru acest VIN imi apare un MCV fabricat in 12 \2015 (cu nr. A562445), motor D4F732 (cu nr. fabricatie F403139), cutie de viteze JH3360 (cu nr. S022527), vezi si atasat doar ca exemplu (subliniez asta) codul OE al discului de ambreiaj dar si celelalte, poate te ajuta.
    Attached Files

Leave a comment:

• adi xxl
    replied
    Salutare colegii.
    Va rog frumos, ma ajutați și pe mine cu un cod de la
    discul de ambreaj ?

Nu am reușit sa găsesc codul pt.acest disc sa îl comand.
    Și nici un site sa specifice clar pt ce masina e compatibil.
    Am vazut ca sunt si de 180 si de 200.

Logan mcv 2015 ,motor 1.2 e6
    cu ambreaj hidraulic

UU17SDE3354439691
    Va mulțumesc.

Leave a comment:

• bogdanmardare
    replied
    Sandero 0.9 tce, prima inmatriculare 05-2016. Bateria de pe masina are cod 244108276R. Este tip EFB, 60Ah, 510A.

Leave a comment:

• danLaza
    replied
    Bună ziua, aș dori un cod baterie pentru motorul 0.9tce an fabricație 2016. Mulțumesc frumos pentru răspuns.

Leave a comment:

• Old Driver
    replied
    Salut! Se poate un cod de bloc lumini pentru Logan 2 2016 ph1 cele echipate cu proiectoare? Multumesc.​

Leave a comment:

• C.Mike
    replied
    Gil26, bogdanmardare​​
    Multumesc pentru informatii
    Placutele sunt modelul mare....155mm deci codul ar fi 410604682R

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Scuze, 155 mm (nu 150 cum am tastat din graba, bat-o vina), plus:

Salut, am citit in acest topic, la unii sunt placute cu codul 581R (140mm), la altii sunt cele cu 4682R (155mm), diferenta dintre ele fiind de marime. Sper ca am zis corect.
    As vrea sa le comand dinainte si sa mi le monteze in reprezentanta, sper sa le nimeresc din prima pt ca ar fi aiurea sa nu se potriveasca si sa platesc ... nimic pentru ca nu as vrea sa le cumpar de la ei, sunt aproape triplu ca pret.
    Masina e Logan 2018 0,9 tce GPL fabrica. ...

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Sau discutiile din acest topic (pag. 47 si 46) despre cele doua lungimi de placute frana (140 si 150 mm) si codurile OE diferite, inclusiv postul acesta (pentru un Logan 0.9 TCe Easy-R 2018):

Originally posted by Suiram16 View Post
    Plăcuțe frana Logan SL Prestige plus fabricație mai 2018: https://www.expertpieseauto.ro/frane...10604682r.html Codul l-am aflat de la reprezentanta pe baza seriei VIN. Am aceleași plăcuțe din imaginile de mai sus pe mașină.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google