Coduri Piese Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Emoka
    replied
    S-au potrivit - sunt identice cu cele cu care a fost echipată mașina.

Leave a comment:

• Emoka
    replied
    Mulțumesc!
    Am comandat plăcute cu acest cod :410602581R - pe cele de pe masina nu este trecut niciun cod.
    Vad mâine dacă se potrivesc.

Leave a comment:

• oBED
    replied
    Originally posted by Emoka View Post
    Bună seara,
    Ma puteți ajuta cu un cod pentru plăcuțe frână Logan 1.0 Sce din 2020, discuri frana neventilate?
    eu am dat comanda dupa ce am verificat codul scris pe ele. in baza VIN ului cei de la magazin (autokarma si e-piesa) au zis ca nu sunt compatibile, lor le dadea alt cod. cel mai safe e sa vezi ce ai pe masina.

Leave a comment:

• Ionutsy
    replied
    As face bucșele la un strung, dar nu știu cotele.
    Pedala cu totul cost 250 lei, nu se merita

Leave a comment:

• valioglu
    replied
    465037621R cred ca este codul pedalei. Nu cred ca gasesti bucsele. Dar toate au joc, cred ca tine pedala aia cat masina, nu am auzit de pedala ambreiaj rupta. Multi au probleme cu scartaitul, dar aia o rezolvi cu un lubrifiant siliconic. Atentie, nu cu WD40 normal care va degresa zona. Exista WD40 spray siliconic, e cu totul altceva.

Leave a comment:

• Ionutsy
    replied
    Salutare, am și eu o problema la pedala de ambreiaj în sensul ca are joc foarte mare în lateral(peste 1cm).am văzut ca are 2 bucșe de frictiune din plastic care sunt foarte uzate.
    Ma poate ajuta cineva cu un cod, sau de unde as putea sa le găsesc?
    Am fost la vreo 4 magazine și nu găsește nimeni aceste 2 bucșe.
    Mașina este logan 2018 0.9tce

Leave a comment:

• Emoka
    replied
    Bună seara,
    Ma puteți ajuta cu un cod pentru plăcuțe frână Logan 1.0 Sce din 2020, discuri frana neventilate?

Leave a comment:

• playmaker831
    replied
    Eu am luat bosch de aici tot pt un Logan 0.9 2019 ,din link văd echivalentul origine codul este același
    ​​​https://www.pieseautoarges.ro/disc-f...-479-a86-bosch

Leave a comment:

• EmanuelO
    replied
    Salut!

Știri cumva daca acesta este codul pentru discuri de frana ventilate Logan 2 ph2 2019 0.9 tce ? 402063149R

Leave a comment:

• Alltricks
    replied
    Salutare,
    Aveti idee daca pe motorul 1.2 Sce exista valva PCV si daca da,are cineva un cod pentru ea?
    Multumesc

Leave a comment:

• apy
    replied
    Am o bataie de cateva saptamani, se simte in volan, mai ales la viteza mica pe drum mai prost, deobicei cand virez la dreapta.
    Se simte si pe asfalt fin ca niste pulsatii slabe in volan. In ultima vreme incepe sa faca zgomot.
    Am fost la ITP si inginerul a ajuns la concluzia ca poate sa fie bieleta de directie pe partea stanga. Am gasit urmatorul cod pentru piesa : 485213172R .
    Este compatibil cu Dacia Logan 1.0 SCE 2019?
    Multumesc.

Leave a comment:

• anduvirgil
    replied
    Se curata in service cu max 150 lei. Vezi posturile de mai jos

Leave a comment:

• CostiC
    replied
    Originally posted by apy View Post
    Acum am 127000 km, prinde bine frana de mana dar aud un scârțâit și mai nou alte sunete la frânare. Am comandat piese pentru sistem Bosch (la recomandarea magazinului după seria șasiului) dar inca nu știu dacă sunt compatibile, cred că montez luna viitoare piesele.
    Ideea e ca de ceva vreme aud si eu la rece un scartait daca apas pedala de frana. dupa ceva km parcursi acel scartait dispare... dar eu am abia 65000. sa fie sabotii sau ceva mizerie..?

Leave a comment:

• apy
    replied
    Acum am 127000 km, prinde bine frana de mana dar aud un scârțâit și mai nou alte sunete la frânare. Am comandat piese pentru sistem Bosch (la recomandarea magazinului după seria șasiului) dar inca nu știu dacă sunt compatibile, cred că montez luna viitoare piesele.

Leave a comment:

• CostiC
    replied
    Originally posted by apy View Post
    Cod pentru saboți frana Logan II 1.0 sce (ianuarie) 2019? Am găsit undeva 440609415R dar nu știu dacă am sistem de franare Bosch. Am nevoie de un singur set? Conține saboții pentru ambele roti? Mulțumesc
    Cati KM ai parcursi? La cati km se schimba sabotii?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google