Originally posted by panselin4
View Post
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Takata Arad se cheama , japonezi!Originally posted by fallax View PostAm o intrebare. Asa mare e si la voi ”crapatura” aceea dintre airbag si restul volanului?
Daca asa e la toti, imi pare o asambalare cam jenanta pentru Dacia si pentru furnizorul care produce minunea de volan...Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
eu cred ca e asa pentru ca pe anumite piete ai claxonul pe volan, eu tind sa cred ca putea fi pus si la volanul nostru claxon pe capacul de airbag insa era mai scumpOriginally posted by fallax View PostAm o intrebare. Asa mare e si la voi ”crapatura” aceea dintre airbag si restul volanului?
Daca asa e la toti, imi pare o asambalare cam jenanta pentru Dacia si pentru furnizorul care produce minunea de volan...RTFM
Comment
-
Eu pana ce n-am citit post-ul lu' fallax nici nu observasem acea crapatura. Acum cand intru in masina direct la ea imi sar ochiiOriginally posted by panselin4 View PostPe mine personal, nu ma deranjeaza acea crapatura intre airbag si restul volanului, si nici pozitionarea claxonului
))
Comment

Comment