util cand nu folosesti capace la roti.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
@omulsimplu: Am scris destul de clar
Originally posted by t0rquemada View PostGaura centrală e aceeași la R14 și R15, deci merg. Nu pun poze, dar le am de 1 săptămînă pe mașină pe table, zici că-s din fabrică.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Ce fuzeta mah nene, ca se pune pe roata nu pe fuzeta.Originally posted by omulsimplu View PostNu merge deorece el trebuie asezat peste buza de la fuzeta
Trimis de pe al meu LG-V500 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu Nokia 3310 folosind tastaturaNu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Ma duc si eu pe la mag de piese, sa vad ce zic de pret, la 5 lei este ok, am o presimtire cu preturile in PN. Azi am luat bec DRL, w21w5 , cu 10lei, f mult tinand cont ca sunt cele de 2lei de pe net.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Asa o fi, vad o diferenta intre intensit luminoasa, la asta nou, pare sa fie mai intensa si alba, cred ca o sa cedeze inaintea celui oem. Am sa caut , sa am rezerve de 2lei mai multe, cele galbene pt semnaliz erau la 12lei in mag.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment

Comment