Si la ce pret se ridica toata "afacerea" asta ? bogdan_cr . Sa stiu daca se merita sa imi pun CCSL sau sa o las fara .
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
In legatura cu protectia aia, eu nu va recomand sa o puneti. Eu am avut-o pe Stepway-ul meu si la primul drum cu zapada (eram in afara orasului si era zapada pe mijlocul benzilor) cand am trecut de pe o banda pe alta mi s-a rupt protectia aia. Este prinsa doar in 2 suruburi sub arcuri, in rest are niste picioruse de plastic ce intra in niste gauri din puntea spate. Mi-a intrat zapada intre punte si protectie si a scos acele picioruse.Originally posted by SCORPION21 View PostSi niste poze cu suportul de plastic pentru punea spate facute pe fuga la un Sandero de Drive-Test.
Nu stiu de ce s-au incarcat pe site cu susul in jos ???
Comment
-
-
Ce covorase ti-ai luat?
Eu am Gledring si sunt poate cele mai bune ca forma si calitate.
Cumpara Set covorase auto Gledring din cauciuc, pentru Dacia Sandero 2012- Logan 2013-, 4 buc de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.
Sent from mobileKeep walking...
Comment
-
Intrebari Logan 2
Exact pe acelea le folosesc si eu pe timp de vara,iar pe timp de iarna le folosesc pe acestea si observ ca s-au ieftinit de la 200 ron http://www.bestautovest.ro/set-covor...est-4-buc.html
Comment

))) , mai bine imi fac muzica ! Doar ca eram curios de pret.

Comment