Intrebari Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si la ce pret se ridica toata "afacerea" asta ? bogdan_cr . Sa stiu daca se merita sa imi pun CCSL sau sa o las fara .

Comment

• andu_4all merita daca mergi pe autostrada destul de mult. Altfel nu-i o mare branza.

Comment

• Deci la autostrazile de la noi ... e clar ))) , mai bine imi fac muzica ! Doar ca eram curios de pret.

Comment

• Pe mine ma tenteaza deocamdata sa iau un buton pentru pilot ca sa nu mai am acel buton fals. Cred ca o sa mearga iluminarea nu?

Comment

• @andu_4all : am updatat anuntul pe bursa, scrie acolo ce si cum;

@ady_dragan : da, se aprinde led interior, este cablat in conector cu fir de lumini pozitie

Comment

• Originally posted by SCORPION21 View Post
              Si niste poze cu suportul de plastic pentru punea spate facute pe fuga la un Sandero de Drive-Test.

Nu stiu de ce s-au incarcat pe site cu susul in jos ???
              In legatura cu protectia aia, eu nu va recomand sa o puneti. Eu am avut-o pe Stepway-ul meu si la primul drum cu zapada (eram in afara orasului si era zapada pe mijlocul benzilor) cand am trecut de pe o banda pe alta mi s-a rupt protectia aia. Este prinsa doar in 2 suruburi sub arcuri, in rest are niste picioruse de plastic ce intra in niste gauri din puntea spate. Mi-a intrat zapada intre punte si protectie si a scos acele picioruse.

Comment

• Fane ti-ai pus asa ceva? IMG_7853.jpg

Sent from mobile
                Keep walking...

Comment

• Nu. La mine asa era cand am luat masina.
                  Glumesc. N-am pus si nici nu cred ca pun. In schimb am pus perdele, covorase si husa la volan.

via Tapatalk

Comment

• Ce covorase ti-ai luat?
                    Eu am Gledring si sunt poate cele mai bune ca forma si calitate.
                    Cumpara Set covorase auto Gledring din cauciuc, pentru Dacia Sandero 2012- Logan 2013-, 4 buc de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.

Sent from mobile
                    Keep walking...

Comment

• Intr-adevar, se potrivesc perfect si sunt de calitate!

Comment

• Eu m-am grbit i am luat de la reprezentanta "de origine"

Comment

• Intrebari Logan 2

Exact pe acelea le folosesc si eu pe timp de vara,iar pe timp de iarna le folosesc pe acestea si observ ca s-au ieftinit de la 200 ron http://www.bestautovest.ro/set-covor...est-4-buc.html

Comment

• Ale mele sunt all seasons

Comment

• Originally posted by bolovan View Post
                              andu_4all merita daca mergi pe autostrada destul de mult. Altfel nu-i o mare branza.
                              Eu il folosesc si pe drumuri nationale si pe drumuri europene. Accelerez si franez din el.

Comment

• Originally posted by bolovan View Post
                                andu_4all merita daca mergi pe autostrada destul de mult. Altfel nu-i o mare branza.
                                ba este o mare branza. cine il are stie de ce.
                                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google