Intrebari Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Adica nu se invarte cheia mai departe de "becuri bord"? Nu poti sa actionezi demarorul?
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

    Comment


    • Originally posted by darksun View Post
      Continuand cu probleme, are cineva problema cand pune contactul, asteapta sa se stinga becurile din bord si da sa porneasca se blocheaza cheia si nu merge sa pornesti. Trebuie sa tai contactul si repet operatiunea.
      Da. Mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori. Problema era ca dadeam putin prea mult din cheie, nu mai stiu exact. S-a mai scris despre asta la "probleme tehnice" (cred).
      Incearca pe aici.
      Last edited by Fanez; 16 November 2016, 22:30.

      Comment


      • Originally posted by Alltricks View Post
        Salut,
        revin cu update la problema mea....astazi ma suna de la service sa ma duc sa ridic masina si sa o folosesc asa pana va ajunga uzina la o concluzie(faptul ca-mi expira numerele rosii in 5 zile nu da prea bine)Mi s-a spus sa trec sa o iau,ma folosesc de ea si formează ei o comisie candva sa-mi rezolve problema,ca nu e ca si cum ar fi vre-o alarma pe ea.Ieri spuneau ca este alarma la cutia de viteze dar astazi cred ca au uitat.I-am spus ca ma mai gandesc pana mâine si am sunat din nou la vocea clientului unde i-am amenintat cu toate celea si acum astept un raspuns.Maine dimineata ma duc la OPC si la un avocat si o rezolvam in istanta pe doua cai plus despagubiri la greu (avocatul mi-a spus că putem cere orice)
        Sincer sunt dezamagit de Dacia si cel mai probabil ajunge pe OLX.....
        @ bolovan, cum e cu garanția la dacia??? E sublima, e mare (ca durata), dar (cam) lipsește cu desăvârșire. Dacia este o mașină low-cost, clientul nostru, fraierul nostru. După 2 reclamații la ANPC, parca se poarta o idee mai bine. Din motivul garanției și batjocura, următoarea masina nu va mai fi dacie când va fi pensionata sandero.

        Comment


        • alltricks, in instanta mi-e teama ca nu vei rezolva mare lucru. cel mult o sa-ti schimbe masina. zic "cel mult" pentru ca daca volanul revine 90-95% din cursa, poti sa uiti faptul ca ar fi defecta. despre imbogatit gratis, despagubiri nu cred ca-ti va da nici un judecator cu mintea intreaga, atata timp cat dacia iti repara sau chiar schimba masina in garantie. tot ce poti sa obtii e decontarea transportului (bonuri de taxi, bilete de transport in comun) pe perioada cat masina a fost in service, daca nu cumva te invoiesti cu ei sa-ti dea masina pe perioada reparatiei. ca sa demonstrezi tu ca masina nu corespunde normelor de siguranta in exploatare, tre' s amergi la r.a.r. si la alte service-uri, sa iti faca o constatare a posibilelor defecte si asta cu un meseias de la dacia dupa tine, sa nu fie discutii ca incerci sa manaresti concluziile (nu ca ei ar face tot asa, la o adica. le vor manari, daca e necesar). eu iti urez succes sa ti se repare/schimbe, despre daune insa raman la parerea ca poti s-o uiti...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

          Comment


          • Constatarea ca masina nu funcționează corespunzător a facut-o service-ul Dacia si cea mai mare problema este cutia de viteze,unde se pare,ca exista o problema incepand cu 01.01.2016.O sa primesc daune si asta conform legii si poate in cel mai bun caz,cu toate ca nu cred,mi se va schimba masina.
            Aici nu este vorba de daune,este vorba de principii si atat!!
            Sincer,nu as mai lua Dacie nici daca ar fi moka....mi-a lasat un gust amar care nu va trece prea repede.
            Cucoana de la vocea clientului mi-a spus sa astept sa se dea rezolutia,dar mie imi expira asigurarea si numerele.
            Citiți legea 449,articolul 13 litera C

            Comment


            • detaliaza "rezonabil" si ce "inconveniente semnificative" or sa fie daca aia iti dau alta masina, sau iti deconteaza taxi? tu tre' sa inchei cu ei un accord scris (conform art 11.4). citeste "termeni si conditii de garantie" in contractual de vanzare-cumparare, sa vezi daca te incadrezi la alea 15 zile sau ai alte interval mai mari. inconvenientul semnificativ sta in piciaore daca faci taxi si nu ai sursa de venit cat masina ta sta in service, daca tu inainte foloseai masina sa mergi la pescuit o data la doua luni si-acu sezonul e inchis, or s-o scoata dacia la capat ca nu e inconvenient major. asta se aplica mai mult la pace-maker-e, de exemplu, la aparate medicale de monitorizare/tratament, unde da, ai de suferit de pe urma nepasarii alora, dar sa mergi tu la lucru cu 33-ul nu va fi usor sa convingi judecatorul ca e un mare inconvenient. eu zis ca incerci sa te intelegi cu ei, eventual mergi la dacia cu avocatul sa discute el cu aia inainte de a deshide vreun proces, pt ca aia invona reaua ta credinta in a solutiona amiabil cauza si ramai cu buzele umflate si cu o maina pe care e clar ca acum nu ti-o mai doresti si le e si lor clar ca a doua oara nu te mai prind de client.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

              Comment


              • aris86 pai vad ca-i ok...ca astia au spus ca se rezolva...doar ca o poate lua pana vine comisia. Sincer...inca n-am parere...astept sa vad ce se intampla mai departe. Nu inteleg care-i problema lu' Alltricks. AU spus ca nu? Au spus ca o poate lua cateva zile...pana vin cu o solutie sa-ti rezolve problema. Chiar nu inteleg...sorry...
                In momentul in care Dacia spune ca nu-i problema ei...si nu o rezolva...sau nu o rezolva intr-un termen rezonabil (legal cred ca sunt 30 zile...)...atunci. Pana atunci...se numeste carcoteala de babe virgine in fata blocului.

                Comment


                • Bolovan....cred ca nu ai inteles....pot sa iau masina ca sa nu-si asume responsabilitatea ca-mi expira numerele si asigurarea stand la ei in service si apoi daca tu te poti lasa calcat in picioare eu NU!sau cel putin nu pe banii mei!
                  Sa inteleg ca e ok sa folosesc o masina care are problema la cutia de viteze nu?adica nu este nici o problema dacă nu pot sa dau a doua in intersecție ca de aia am 5+1,bag in care intra.Pai sincer nu e caruta(bine e),dar sa-si asume ca sunt ditamai concernul.
                  Sincer sunt ingrijorat ca nu va cunoașteți drepturile si o lasati ca merge și asa......sunt obligati sa-mi aduca masina la conformitate,conform legii consumatorului,lege sub care opereaza si distinșii...asa ca sincer nu-i ok sa spui ca ma vait degeaba si nu am spus ca nu accept rezolvare conform procedurii lor,dar nu asa.....
                  Asta este Romanica noastra :Las' ca merge si asa!

                  Comment


                  • Parca ai probleme și la direcție, nu doar la cutie? Asa am citit printre randuri.

                    @darksun, sa fii atent ca se aude un click dacă dai ușor de cheie, dar nu pornești masina, și se blochează, după care trebuie sa reiei operstiunea de pornire.
                    Last edited by aris86; 17 November 2016, 08:26. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Originally posted by aris86 View Post
                      ... Din motivul garaniei i batjocura, urmtoarea masina nu va mai fi dacie când va fi pensionata sandero.
                      Asa am citit si despre hyundai, volvo, ford, pe forumurile lor. Ar trebui sa le excluzi si pe astea [emoji4] .

                      Comment


                      • @ bolovan : sa-ti ajue d-zeu sa ai tu problemele alea ale lui alltrick vedem atunci ce cometarii mai faci
                        gindeste-te ca ai putea avea tu problemele alea, timpu nu-i trecut ...

                        Comment


                        • @anton.dan
                          Opreste-te, fratioare, i-ai urat de bine de patru ori deja, ce mai vrei? Iti mai ramane sa dai acatiste la biserica...
                          Buna trebusoara, n-am ce zice...


                          Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

                          Comment


                          • Alltricks eu am inteles ca ei te lasa sa te folosesti de bunul tau pana rezolva ei problema cu masina, Ce nesimtiti. Eu zic sa nici nu mergi cu avocatul direct la ei...deschizi direct proces...nu's de ce dar am impresia ca or sa-ti dea cu flit.
                            Nu te supara pe mine...dar eu in locul lor as retine masina...(termenul legal...citeste contractul)...si faptul ca tu nu poti sa-ti folosesti masina...este fix problema ta.

                            anton.dan multumesc de urare, la fel...Dar din nefericire, eu cand am avut probleme cu masina de servici mi-au retinut masina aproape 3 saptamani (reglarea pe inaltime nu functiona...alunecavolanul in mers...la alta marca...nu dacia).
                            Si apropos...la alta marca...mult mai scumpa...acum 3 luni...au refuzat garantia (eroare de proiectare)...treceau pietricele prin grila din bara din fata...de fapt, grila este atat de mare incat trece o piatra cu diametrul de 3 cm. Si radiatorul si intercooler-ul erau ciuriuite cu pietricele mici luate de pe sosea (masina era folosita exclusiv pt deplasari in afara tarii)

                            Comment


                            • Ca nu poti folosi o masina pe care ai achitat-o, e fix problema alora care ti-au livrat un produs necorespunzator la calitate.
                              Se da si telefon la schimb cat e la service obiectul cumparat, dar la o masina imobilizata ar trebui sa nu se puna problema sa-ti dea o rabla de la reprezentanta, oricum nu se mai duce nici dracu la drivetest la ei, ma streseaza saptamanal cu invitatii pe mail.
                              CTC-ul de la Dacia testeaza masinile din 2 in 2.

                              De cand ploua in masina, ma gandesc ce bun era testul ala cu pisica!
                              Dacia uber alles!
                              Last edited by mr.K; 17 November 2016, 09:27.

                              Comment


                              • mr.K de asta exista garantie (hartia aia semnata...ma rog...complicat). De asta si impricinatul a mers cu ea in garantie. Acum...ca el dorea tratament premium (probabil dorea o masina in loc pana se rezolva problema)...si asta de la o masina low cost. O chestie tipic romaneasca...mult...cu mult lubrifiant...dar sa platim. Dar nah...te-ai trezit si tu (chiar ma intrebam cand apari).

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google