Da...intr-un fel il inteleg pe Alltricks ca nu s-a uitat..si s-a grabit (deh...stiu cum era senzatia
). Dar masina facea asa de la inceput...trebuia refuzat. Ma rog...mortii cu mortii vii cu vii...
Seba dap...garantia este garantie...eu inca n-am inteles...nu rezolva? nu vor sa o rezolve? cauta nod in papura? Sau au spus ca se rezolva? Nu ca n-au rezolvat in 30 secunde.
N-am avut experiente cu astia din serverin...in afara ca am prieteni din zona. Dar am mai auzit de povesti cu diversi dealeri ce fac magarii (chiar aici ceva pe forum...cu un tip ce cumparase masina...si masina era in nu's ce depozit si cacaturi de genul asta). Vina dacia apare aici daca nu sanctioneaza/rezolva problema cu dealer-ul respectiv.
). Dar masina facea asa de la inceput...trebuia refuzat. Ma rog...mortii cu mortii vii cu vii...Seba dap...garantia este garantie...eu inca n-am inteles...nu rezolva? nu vor sa o rezolve? cauta nod in papura? Sau au spus ca se rezolva? Nu ca n-au rezolvat in 30 secunde.
N-am avut experiente cu astia din serverin...in afara ca am prieteni din zona. Dar am mai auzit de povesti cu diversi dealeri ce fac magarii (chiar aici ceva pe forum...cu un tip ce cumparase masina...si masina era in nu's ce depozit si cacaturi de genul asta). Vina dacia apare aici daca nu sanctioneaza/rezolva problema cu dealer-ul respectiv.

l-am luat pe seful de service de mana si l-am rugat sa-mi citeasca cu voce tare ce scrie pe motorul loganului, dupa care mi-au pus ulei elf. la o revizie m-au programat intr-o sambata dimineata, dar au uitat sa treaca numele meu in caiet, era doar o rampa rezervata si nestiind pentru cine e, am asteptat juma' d eora ca poate vine altcineva. altceineva cine? cum va dati seama ca e pt ala rampa sau pt mine, daca nu scrie nici un nume? am sunat la vocea clientului, m-au bagat instant la revizie. le-am zis ca scartaie ocazional incuitoarea de la usa soferului si in ziua aia n-aveau om sa unga incuietoarea. m-au chemat dupa doua zile, fara certificat de garantie, fara acte de intrare in service, mi-au uns incuietoarea, au schimbat masticul la fata de usa, spalat masina, pt ca aveau actiune deschisa la pitesti. in 2 ore m-a sunat dacia sa confirm ca problema a fost rezolvata, ca desi era programare in sistem, masina nu figura ca a intrat in service. deci se poate...anul trecut, la schimbarea distributiei, n-au comentat nimic cand le-am zis ca vreau cu piesele mele. manopera ca la service-urile de coltul blocului (300 lei vs 280 la noname), factura, garantie, tot ce trebuie, ca la mercedes. cafea, biscuiti, m-au lasat sa stau langa masina...parca era alta firma. au inceput ei de unde sunt discurile, cum de-s gaurite, ce arcuri am, cat e de coborata, scutura, e ok, de ce placutele lasa mult praf, suna fain fara intermediara. alta viata, ca-n reclama
Comment