Originally posted by danut.benghiu
View Post
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Ai citat postul meu din 2015, unde scria L/B/K 52, JH3 359/ JH3 360/ JH3 361
L=Logan, B=Sandero, K=MCV
Din eticheta ta rezultă
JH3-360 serie cutie S065079 și ce se vede în poză, euro +tvaAttached FilesPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Mulțumesc pentru răspuns ! Nu o să cumpăr cutia nouă pentru că nu se merită. Am gasit JH3-359 la un preț acceptabil, cam jumătate din valoarea lui JH3-360 și de aceea am întrebat dacă mai este vreo diferență între cele două. Multumesc încă odată !Last edited by 77sky; 29 August 2018, 12:18.
Comment
-
Merci, hai ca il intreb in privat. Numai bine!
Da, sigur ca vorbesc serios, nu e pentru mine, eu le-am activat la torq in Bucuresti... pe cand locuiam acolo si pe cand aveam logan 2... acum l-am dat si astept masina noua.Originally posted by alex1ioan View PostVorbești serios, bănuiesc !
Comment
-
Am auzit ca Gris Platine nu se mai fabrica incepand cu Septembrie, poate confirma cineva aceasta informatie ?
Eu am fost azi la Dacoserv Salaj si asa am auzit.
Comment
-
Atunci ști că ai deja activate funcțiile in afara de Cb si one touch pe sl plus.Originally posted by eliadib View PostMerci, hai ca il intreb in privat. Numai bine!
Da, sigur ca vorbesc serios, nu e pentru mine, eu le-am activat la torq in Bucuresti... pe cand locuiam acolo si pe cand aveam logan 2... acum l-am dat si astept masina noua.Last edited by alex1ioan; 7 September 2018, 14:10.
Comment

Comment