Imbunatatiri Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am luat-o de la Emag cu 72 lei.Dealer-ul de la Dacia imi cerea 270 lei

Cumpara Protectie portbagaj Brilliant pentru Dacia Logan 2013- de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.
    Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic

Comment

• Si plasticul asta.
      Attached Files

Comment

• @Old Driver pare la fel dar e altfel Multumesc de pont.
        @eliadib, presurile mele sunt exact la fel.
        Last edited by Fanez; 4 August 2016, 12:42.

Comment

• Cred ca asta e modelul pe care-l cauti.

Cumpara Protectie portbagaj Umbrella compatibila Logan II (13-) de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.
          Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic

Comment

• @ Luncani, vezi ca are userul planetara la vanzare la 120 ron/setul pentru logan/sandero/mcv.

Comment

• @Luncani, mai fain mi se pare doar cu clapete cromate, cum are Prestige-ul.
              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Originally posted by Old Driver View Post
                Cred ca asta e modelul pe care-l cauti.

http://m.emag.ro/protectie-portbagaj.../pd/DPNVG3BBM/
                Mersi. E buna oferta.

Comment

• bricheta cu beculet se poate pune, cum au versiunile anterioare de logan?
                  Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Da. Daca ai E6 firele de bricheta sunt in manunchi comun cu cele de dezactivare S&S si la o adica poti trage 10cm de fir pentru iluminare.

Comment

• Imi poate recomanda cineva huse pentru scaune? Nu dau seama pe Emag care e compatibil sau care nu .

Comment

• Originally posted by Fanez View Post
                        Tavita aia arata super. Ma intereseaza si pe una una la fel. De unde ai luat-o?
                        www.auto100.ro, e 70 de lei parca

mai exact - http://www.auto100.ro/auto-tavite-po...dan_46482.html

Originally posted by Fanez View Post
                        Si plasticul asta.
                        Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

are ș ibuza chiar daca nu e în anunț

Originally posted by Fanez View Post
                        @eliadib, presurile mele sunt exact la fel.
                        ... le-am primit cadou.... de la dealer
                        Last edited by eliadib; 4 August 2016, 15:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @TopCat Stiu, eu am clapeta deja cromata (am SL10), dar vroiam si partea experioara, cea ovala cromata, parca arata neterminat asa doar cu clapeta cromata

Comment

• De la 100.ro aia mi-am luat perdelele. Presuri n-avea de care voiam eu. De tavita n-am intrebat.

Comment

• Originally posted by gospag View Post
                              Imi poate recomanda cineva huse pentru scaune? Nu dau seama pe Emag care e compatibil sau care nu .
                              ...si eu sunt interesat

Comment

• Cineva care are si zice ca se potrivesc la fix a luat din lidl . Alea pe care le aduc ei.
                                Cand mai baga imi iau si eu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google