Imbunatatiri Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • robertdorin
    replied
    Știți dacă se potriveste la prinderi bancheta fixa cu una fractionala pentru a putea baga in portbagaj unelte de pescuit?mulțumesc!

    Leave a comment:


  • sorin74ivn
    replied
    Am schimbat multe la masina si eu...ultimile imbunatatiri daca le pot cataloga asa...au fost ceasurile de bord si volanul!
    Last edited by sorin74ivn; 1 week ago.

    Leave a comment:


  • bogdanmardare
    replied
    Originally posted by Silica View Post
    Se vor accepta de RAR oare si la noi?
    Am verificat și eu de curiozitate pe site la Osram: în Franța sunt autorizate doar pe Duster, în Germania, Spania, Italia chiar Bulgaria pe Logan2 și Sandero2 cu H7. De H4 nimic nicaieri. Deci nici în tarile cu apa calda nu sunt autorizate toate modelele.
    Last edited by bogdanmardare; 20 February 2024, 20:04.

    Leave a comment:


  • cbota
    replied
    Am o plafonieră cu 3 becuri. Cand am schimbat-o pe cea cu un singur bec la asta cu 3 am vazut ca are placute cu leduri. Problema e ca placuta din mijloc s-a dus,,,la inceput palpaia...acum nu mai merge deloc. Am incercat sa iau alta e pe net, dar nu am gasit la dimensiune (adica sa intre in locul celei arse). Sunt sigur ca nu sunt singurul pe aici care are asa ceva. Daca ati schimbat becurile cu leduri as vrea sugestii...adică ce să pun in locul celei arse....

    Leave a comment:


  • CostiC
    replied
    nu arata rau... dar mai au pana sa intre pe piata din romania..

    Leave a comment:


  • Silica
    replied
    Se vor accepta de RAR oare si la noi?
    https://www.osram.com/am/night-break...h2_headline_10

    Leave a comment:


  • t0rquemada
    replied
    Asta intră la îmbunătățiri, TPMS pe mașină fără TPMS - momentul ăla când ai mulți pitici pe creier și ai cu ce
    Attached Files

    Leave a comment:


  • krauser
    replied
    A reusit cineva sa monteze geamuri electrice pe Acces PH1? Am luat niste macarale electrice din dezmembrari tot de pe un Logan PH1 si nu se potrivesc la prinderi. Pare ca cele electrice au fileturile de prindere cumva mai sus decat cele de pe masina.

    Leave a comment:


  • Spiridusu
    replied
    Buna ziua. Am modificat motorasul de la incuierea porbagajului sa imi deschida porbagajul cand apas un buton. Deocamdata butonul este in masina. As vrea sa il pun si undeva pe portbagaj dar am nevoie de un + care sa fie activ doar cand este masina descuiata. Imi poate spune cineva de unde as putea sa il iau?

    Leave a comment:


  • cbota
    replied
    Butonul de sus duce la pornirea stergatoarelor o singura data fără sa stropeasca parbrizul, cel de jos e pentru calculatorul de bord (viteza medie, consum, consum instantaneu,etc) Cum spuneam mai sus eu am logan 2 si e ok, la Sandero 2 nu stiu,(n-am încercat, dar poti întreba pe alții care au sandero 2 si au încercat) iar lipitul firului e necesar pentru temporizarea stergatoarelor din cate am inteles din video clip (nu stapânesc limba germana)

    Leave a comment:


  • Onixer
    replied
    Aceeasi manevra cu dezlipitul firului si lipitul in alta parte functioneaza si pentru un Sandero 2? Ce insemnatate are acel fir? Butonul al doilea de pe bat?

    Leave a comment:


  • cbota
    replied
    Da exact inelul pentru spalarea lunetei spala parbrizul fara sa porneasca stergatoarele....sper ca pornirea stergatorului lunetei sa functioneze pe sandero II si inelul lunetei sa spele luneta, asta nu stiu....din masuratori efectuate pe maneta pare a fi ok....dar n-am probat si pe viu....

    Leave a comment:


  • t0rquemada
    replied
    Există Clio 4 fără ștergător spate ? Da, se numește LADA Vesta

    La Logan II inelul pentru spălarea lunetei determină spălarea parbrizului fără a porni și stergătorele
    Attached Files

    Leave a comment:


  • cbota
    replied
    Partea cu montajul si modificarea manetei (practic e o operatie de dezlipire a unui fir si una de lipire) o vedeti aici :

    Wischerhebel mit 4 Intervall-Stufen - Kleine Optimierungen am Dacia Logan MCV 2, Teil 19 - YouTube
    E în germana, dar nu trebuie sa stiti neaparat limba, faceti exact ce se vede in videoclip

    Apoi partea cu ddt4all :
    Deoarece Generația 2 Dacia are aceeași platformă electronică (T4) ca Clio 4 și Captur, puteți moderniza maneta ștergătorului acestor modele (numărul piesei 255671163R) și puteți activa inelul intervalului. Poziția inelului intervalului determină intervalul ștergătorului atunci când maneta ștergătorului este poziționată în intervalul de glisare. Puteți activa inelul intervalului în UCH (T4_VS_BCM...). Sub Ștergător față, ștergător față - Configurare, setați parametrul "INTERMITTENT_RING_CF (-)" la "true" și apăsați "Trimite" pe dreapta. Fara aceasta operatiune variatia intervalului de glisare nu functioneaza, rămâne identică cu maneta originală.



    Asta e tot. Eu pe logan II 2018 am pus maneta de stewrgator de captur, deci are si optiune cu stergator spate (la clio 4 parca lipseste), la mine e nefunctional, n-am incercat pe sandero II sau Duster care are stergator pe luneta, Eu nu am. Daca o sa ajut pe cineva cu Sandero II o sa vad, dar dupa videoclip cel putin pare ca merge. Sau daca face cineva sa ne spuna. Ce m-i s-a parut cel mai bun lucru este acel buton (practic butonul de sus, cel de CB care e impartit acum in doua : partea de sus pentru stergatoare, partea de jos pentru CB) care actionat duce la glisarea stergatoarelor o singura data fara a initialia si stropirea geamului cu lichid de parbriz.
    Am tradus in limba romana ddt4all, in original este :
    T4_VS_BCM...Front Wiper....Font Wiper - Configuration....."INTERMITTENT_RING_CF (-)" la "true" și apăsați "Send" pe dreapta....​
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 18 September 2022, 11:05.

    Leave a comment:


  • Gil26
    replied
    Big Like pentru un astfel de post!
    (poti sa mai detaliezi putin montajul si activarea cu ddt4all, cred ca ar fi util si pentru ceilalti colegi de forum )

    Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google