Imbunatatiri Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cbota
    replied
    Am facut rost de o maneta de stergatoare de renault captur sh, am facut tot ce trebuie (lipit contact, activare inel cu ddt4all). Merge foarte bine, isi merita toti banii (150 lei). Temporizarea se face la 1, 5,10,15 secunde). Am avut de facut un drum de 700 km (dus intors) unde a si plouat si am putut proba noua achizitie....merita din plin.

Leave a comment:

• cbota
    replied
    Mulțumesc mult...cum spuneam am dat întâmplător peste acest aspect....am logan II din iulie 2018...am făcut la el mai multe ”îmbunătățiri”. Adică am activat functii care n-am înțeles de ce n-au făcut cei din fabrică....Acum mai nou (ca să mă laud,sic!!!) i-am pus o navigatie LG cu android....am activat tot....trebuie neapărat sa-mi fac rost și de o camera de masalier ca să nu mai am eroare la mersul inapoi pe navi (dar încă mai studiez problema....)

Încă o dată mulțumesc...am învățat multe de aici(și în special de la tine)....

Leave a comment:

• CostiC
    replied
    Originally posted by t0rquemada View Post
    Din ciclul, prea mulți pitici - retrofit TPMS pe o mașină care nu a avut
    Pentru că : #trebuie, #proprietarul avea deja un set de jante cu senzori TPMS, #pitici, #t0rquemada
    poate fi montat pe Logan II 1.0Sce 2018?

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    De citit, noutăți din 2015 !

Atenție la data postărilor !

Partea bună e că se mai găsesc, partea și mai bună e că prețul lor a crescut - toți se trezesc în a 13 oră că vor piese pentru o mașină care nu se mai fabrică de x ani și ale cărei repere veneau din Rusia

Leave a comment:

• cbota
    replied
    A montat cineva acest tip de maneta cu temporizator pentru stergatoare? Am dat intamplator peste clip pe youtube..pare interesant....cineva mai sus spunea ca sunt cazuri in care a luat foc....asa o fi?

Leave a comment:

• Leo0608
    replied
    Originally posted by mirceammd View Post
    Cu aceste jante a venit masina din fabrica, deci n-au cum sa nu fie ok

Cod produs: 403004677R
    nu imi place jantele alea.Mai bine aratau cu Sinaia de pe Logan 1

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Din ciclul, prea mulți pitici - retrofit TPMS pe o mașină care nu a avut
    Pentru că : #trebuie, #proprietarul avea deja un set de jante cu senzori TPMS, #pitici, #t0rquemada
    Attached Files

Leave a comment:

• mirceammd
    replied
    Cu aceste jante a venit masina din fabrica, deci n-au cum sa nu fie ok

Cod produs: 403004677R
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 8 April 2022, 12:10.

Leave a comment:

• CostiC
    replied
    Originally posted by mirceammd View Post
    Curatare + vopsire tamburi
    Imi plac Jantele. Sunt OK pentru 1.0 Sce ? ce cod au? observ ca sunt 185/65/15

Multumesc!

Leave a comment:

• Gil26
    replied
    Felicitari, arata bine, inclusiv cele din celalalt post. In primul an dupa achizitie si eu am vopsit tamburii iar in fiecare an mi-am propus sa ii dau cu "maglavait" pe toata partea de jos insa spre rusinea mea nu am facut nici macar asta, am rampa din curtea parintilor si puteam sa o fac "ca la carte" dar probabil varsta si mai ales lenea care a devenit "cucoana mare", la inceput mai doream sa imbunatatesc \ modific cate ceva dar am renuntat (masina are cam tot ce ii trebuie, si asa am vreo 2-3 "butoane" care au prins "paianjeni") am montat doar camera DVR si cam atat...apa (motorina) talpa si bataie...
    Insa am toata admiratia pentru cei care au grija de masina lor si chiar o imbunatatesc...
    Drumuri bune si fara probleme!
    Last edited by Gil26; 6 April 2022, 06:24.

Leave a comment:

• mirceammd
    replied
    Curatare + vopsire tamburi
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 6 photos.

Leave a comment:

• mirceammd
    replied
    Antifonare, protectie pt iarna
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Nu afectează. Schimbă liniștit.

Leave a comment:

• ursu007
    replied
    Afecteaza masina schimbarea volanului de pe un Logan 2015 cu volanul in 3 spite ?
    Am inteles ca o spira poate face trecerea claxonului pe volan si ca pot fi activate si celelalte functii.

Montarea volanului + spira pentru claxon ( fara functii ) poate afecta masina in vreun fel ?

Leave a comment:

• pistritu
    replied
    Originally posted by panselin4 View Post
    și protecții la muchiile aripilor ,la roți, gen steapway
    Vezi ca sa nu facă rugina. La Logan 1 patise Dsign și inca cineva de pe forum. Curata bine înainte, pasajul rotilor sa il cureti + antifonat.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google