Imbunatatiri Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• anduvirgil
    replied
    Eu am 2 coarde elastice cu cârlige agățate în găurile existente.
    Mânerul sacoșelor îl bag pe coardele elastice și reglez înălțimea prin prinderea cârligelor pe gaura potrivită.

Leave a comment:

• oBED
    replied
    daca dai zoom pe poza se poate observa capul surubului, pare surub autoforant.

Leave a comment:

• iatagan
    replied
    Poti explica cum le-ai montat? Vad niste suruburi. Mersi

Leave a comment:

• mario_09
    replied
    din dezmembrari am luat carligele de pe o skoda superb.

Leave a comment:

• alex1ioan
    replied
    Colegul axscu , ia legatura cu el , om serios si de incredere.

Leave a comment:

• Gabrielt
    replied
    Originally posted by t0rquemada View Post
    S-a mai discutat, caută.

Trebuie 2 manere, 4 dibluri și 4 suruburi, decupat plafonul în zona aia și gata. Demontează manerul dreapta pentru edificare.
    De unde as putea cumpăra reperele respective?

Leave a comment:

• valioglu
    replied
    De unde ai luat carligele?

Leave a comment:

• mario_09
    replied
    montat 2 carlige in portbagaj Screenshot_2020-11-03-20-20-33.png Screenshot_2020-11-03-20-21-11.png

Leave a comment:

• mario_09
    replied
    montat 2 carlige in portbagaj Screenshot_2020-11-03-20-20-33.png Screenshot_2020-11-03-20-21-11.png

Leave a comment:

• mario_09
    replied
    montat carlige in portbagaj Screenshot_2020-11-03-20-21-11.png Screenshot_2020-11-03-20-20-33.png Screenshot_2020-11-03-20-20-33.png

Leave a comment:

• adi79xro
    replied
    Schimbat bujii la 101540km. Cele vechi, originale, sunt marca Hidria, cele noi sunt de origine Dacia dar de la Beru. Mașina an de fabricație 2016, s-au desfăcut ușor. Timpul i-mi va spune daca am făcut o alegere buna sau nu. Cele vechi au fost măsurate, sunt inca in parametri, le-am curățat și le-am păstrat.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    S-a mai discutat, caută.

Trebuie 2 manere, 4 dibluri și 4 suruburi, decupat plafonul în zona aia și gata. Demontează manerul dreapta pentru edificare.

Leave a comment:

• Gabrielt
    replied
    Se pot monta mânere susținere pasageri spate? Unde as putea găsi mânerele respective?

Leave a comment:

• Gabrielt
    replied
    Am reusit sa le scot prin introducerea unui card bancar între buton și panou cu care am apăsat pe clipsuri, întâi pe o parte și apoi pe cealaltă.

Leave a comment:

• Gabrielt
    replied
    Am achiziționat butoane climatizare cromate. Cum se înlocuiesc? Nu reușesc sa le scot pe cele vechi prin tragere.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google