Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Salutare stimate Gabrielt, și eu sunt interesat de procurarea acestor tubulaturi. Te rog frumos, un link, o adresă, un tel. o persoană de contact ceva.. Eventual nu mesaj PM. multumesc frumos.
- Likes 1
Leave a comment:
-
La mine prima data a durat cam 1h, fiind decembrie, un pic rece, apoi la un prieten a mers repede, în 30 de minute a fost gata, cu tot demontat/montat cotiera.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Si click-click implica ceva "activitati" ce pot dura chiar mai mult de 30-40 minute.
Apoi si click-click necesita putina "experienta" si se pot produce "stricaciuni" daca "imbunatatirile" nu se "executa" conform (chiar daca atat programele cat si softul masinii au cateva nivele de protectie).
Dar nu detaliez si nici nu intru in polemica, doar am mentionat asta.
- Likes 3
Leave a comment:
-
Originally posted by valioglu View PostDaca strangi prezoanele jantelor la 105 Nm le desfaci usor si nu rupi cheia. Daca strang ciobanii de la vulcanizare cu pistolul cu impact normal ca rupi tubulara din dotare. Am rupt doua prezoane la VW in fuzeta la desfacere dupa 8 luni de la montare cu pistolul pneumatic.
Nu cheia e de vina in general.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Una implica click-click cealaltă tot felul de activități cu capul în jos pe sub scaune și stat în genunchi pe lângă masina...
Și apoi operația pe care o fac eu în 3 ore, cineva cu experienta o va realiza intr o ora, fără sa rupă nici o clema sau alte minuni.
Ma pot deplasa pe raza județelor menționate pentru instalarea tubulaturii.
Leave a comment:
-
Una implica click-click cealaltă tot felul de activități cu capul în jos pe sub scaune și stat în genunchi pe lângă masina...
Și apoi operația pe care o fac eu în 3 ore, cineva cu experienta o va realiza intr o ora, fără sa rupă nici o clema sau alte minuni.
Ma pot deplasa pe raza județelor menționate pentru instalarea tubulaturii.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Pai vrea sa plateasca pentru montajul tubulaturii dar doreste sa faca singur cateva activari de functii cu programe de diagnoza. Este un echilibru.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Am văzut cum se face, dar dacă as putea plăti pe cineva pe care a mai făcut asta.
Leave a comment:
-
Le poti monta tu, nu este prea complicat. Colegul epuru a facut un mini tutorial cu poze in postul 1196, pagina 78.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Mi-am cumpărat cele doua tubulaturi pentru ventilație pasageri spate. Unde le-aș putea monta în Iasi/suceava/Bacău/Botosani?
- Likes 3
Leave a comment:
-
Pentru covorase/presuri tip tavita nu pot spune ca am gasit un model care sa imi convina total. Am poloneze "de origine", 3 presuri din 4 sunt prea scurte. Novline au un model care se intinde pana sub pedale, au si un covoras pentru protectie tunel central in spate, dar nu sunt cine stie ce pentru mine. Am tavita portbagaj de la ei si este prea moale, se trage spre balamalele banchetei. O optiune ar fi protectiile interioare din plastic pentru praguri care astupa mocheta pana la cheder, dar la acelea costa transportul aproape cat piesele pe aliexpres.
- Likes 1
Leave a comment:
Leave a comment: