Originally posted by t0rquemada
View Post
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
In primul rand ei sunt "RUSI", noi suntem "rom...i", special am scris asa, ca sa se intelega cat de incompleti suntem in toate cele...de la educatie pana la reputatie. Sa nu se inteleaga ca sunt rusofil, asta este...intrati pe torrente la ei si o sa va dati seama de ce.....
Daca este "home made"....respect din partea mea.Last edited by Oti; 17 September 2016, 21:17.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
De la "rusi vine ploaia....", ma asteptam la orice, noi inca suntem la etapa "cainilor cu covrigi in coada..."
Felicitari pt tipul care a facut asa ceva, se vede ca-i tipicar..sa-i spuna cineva de schimbatorul de viteza....e loc de mai bine.
As merge cu piele, peste tot...tunel, schimbator..pana in spateLast edited by Oti; 17 September 2016, 21:35.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Acu 2 ani am fost la Trieste, la o școală de vara, am stat în camera cu un rus care își desfășura activitatea în Finlanda. Omu avea un renault Logan și era foarte incantat de mașină și de raportul spatiu/pret. I-am zis ca am sandero și s-a bucurat.
Comment
-
Si eu am fost in anturajul rusilor + basarabeni, oameni de toata isprava....o noapte am ascultat numai muzica buna, ne-am imbatat ca niste porci, si am invatat de la ei multe lucruri bune, asta tin minte, pacat ca acum sunt prin Italia. Daca veneau prin Rom, apelam sigur la ei pt prostioarele alea....Last edited by Oti; 17 September 2016, 22:08.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
grila tip fagure e interesanta si utila pentru ca astfel nu mai risiti sa-ti cada in instalatia de ventilatie odorizante, surubele, pixuri si alte minuni.
pe clio IV aeratoarele sunt prevazute cu astfel de grile.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Last edited by Silica; 17 September 2016, 23:25.
Comment
-
Originally posted by Oti View PostIn primul rand ei sunt "RUSI", noi suntem "rom...i", special am scris asa, ca sa se intelega cat de incompleti suntem in toate cele...de la educatie pana la reputatie. Sa nu se inteleaga ca sunt rusofil, asta este...intrati pe torrente la ei si o sa va dati seama de ce.....
Daca este "home made"....respect din partea mea.Originally posted by Oti View PostDe la "rusi vine ploaia....", ma asteptam la orice, noi inca suntem la etapa "cainilor cu covrigi in coada..."
Felicitari pt tipul care a facut asa ceva, se vede ca-i tipicar..sa-i spuna cineva de schimbatorul de viteza....e loc de mai bine.
As merge cu piele, peste tot...tunel, schimbator..pana in spateOriginally posted by Oti View PostSi eu am fost in anturajul rusilor + basarabeni, oameni de toata isprava....o noapte am ascultat numai muzica buna, ne-am imbatat ca niste porci, si am invatat de la ei multe lucruri bune, asta tin minte, pacat ca acum sunt prin Italia. Daca veneau prin Rom, apelam sigur la ei pt prostioarele alea....
Comment
-
Originally posted by Silica View PostO mica imbunatatire pentru picaturile care intra pe geam la stergerea parbrizului. Am folosit resturi de la un stergator model flat.
https://drive.google.com/file/d/0By-...ew?usp=sharingNu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
Comment