Foarte frumos. Mai ai de facut si consola la fel. [emoji1]
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by GuGu21 View Postbriz-brizuri si alte acareturi s-o mai scot din monotonie, nush cat am reusit

faza cu chestia galbena m-am inspirat de aici, am descoperit ca e mai placut la drum si o relaxare faina pentru ochi. Cand e fix in dreptul nasului stii ca merge drept, cand e unpic stanga dreapta, e evident ce se intampla...
la ultima poza. Cu deflectoarele pe fata ai mai puțin zgomot din afară la viteze mai mari?
Prowd of my new wheels!
Comment
-
Si cu deflectoarele de la rezervor se pare ca ai mai putin zgomot.Originally posted by AlexPetro View PostCu deflectoarele pe fata ai mai puțin zgomot din afară la viteze mai mari?
Originally posted by dl_dr25 View PostCum eu am o problemă cum arata,... am mai făcut ceva la trotineta.Originally posted by ten View Postnu mi place nimic din ce ai facutOriginally posted by Old Driver View PostNici mie nu-mi place..Nu ne place. Sa-ti faci masina cum ne place noua, nu tie. Ce inseamna tupeul asta? Nu stiai ca trebuie sa placa altora si nu conteaza cum te simti tu cu ea si cum iti place tie?Originally posted by sebibv View Post...
Sorry, nici mie nu prea imi place. ..
- Likes 1
Comment

Comment